colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
σιγά τυπε μην την στείλουμε και για μαγνητική ...Ένα διάστρεμμα επαθεo γιατρος εχει ματι με ακτινες x και εκανε ακτινογραφια τι προβλημα ειχε?
σιγά τυπε μην την στείλουμε και για μαγνητική ...Ένα διάστρεμμα επαθεo γιατρος εχει ματι με ακτινες x και εκανε ακτινογραφια τι προβλημα ειχε?
την ηπιε μαλλον τυπεΗ παπαδοπουλου πολυ ηρεμη δεν ειναι?![]()
![]()
![]()
Τύπε, φαντάζεσαι να γυρίσει Ελλάδα ο Τζίμπριος και να δει στο αεροδρόμιο το Μουρούτσο να τον περιμένει; :S
Οχι ρε αυτο ελειπε. Αν ηταν βεβαια αρνητικες οι ψηφοι, θα εμπαινα ανετα στον πειρασμο να σκεφτω μηπως πρεπει να χαλασω μερικα μηνυματα για να ξεκουμπιστει η κατσαριδα.Και εσύ άσχετος τελικάτουλάχιστον αν και φανατικός δεν είσαι απο τους ηλίθιους που πληρώνουν κιόλας για να ψηφίσουν.
![]()
αυστηρά από κώλο θέλει αυτή τυπεΑνυποφορο πλεον το αλαζονικο χαμογελο της ζωντοχηρας
Βαλε αυτο το υφος και απο κατω λεζαντα "ενταξει, αφου θελεις διαζυγιο θα βλεπεις το παιδι όποτε θελω εγω και θα σου παρω και τα σωβρακα".Ανυποφορο πλεον το αλαζονικο χαμογελο της ζωντοχηρας
Τυπε δεν νομιζω να καταλαβει και τιποτα πρεπει να την εχει χοανη την σουφρα της :Sαυστηρά από κώλο θέλει αυτή τυπε
Για σένα και μόνο θα στείλουμε τον Τσίπρα στο σαρβαιβορ που του έχεις και συμπάθεια.Οχι ρε αυτο ελειπε. Αν ηταν βεβαια αρνητικες οι ψηφοι, θα εμπαινα ανετα στον πειρασμο να σκεφτω μηπως πρεπει να χαλασω μερικα μηνυματα για να ξεκουμπιστει η κατσαριδα.
Τύπε υπαρχει αθληταρας να στειλουμε απο τον πολιτικο κοσμοΓια σένα και μόνο θα στείλουμε τον Τσίπρα στο σαρβαιβορ που του έχεις και συμπάθεια.![]()
Κι εγω τύπε παρακαλούσα να ανοιξει το στομα του καποιος και να πει εσυ μισθοφορε τι μιλας, που εχεις κανει κλικα με τις γκομενες εναντια στη φυση σου και μας πουλας υφος.Αν ημουν μεσα στο παιχνιδι στην ομαδα των διασημων θα ελεγα συνεχεια για κλικες και θα ξεσκεπαζα την υποκρισια των μαχητων. Θα τους ειχα κανει μπιλιες.
Τύπε υπαρχει αθληταρας να στειλουμε απο τον πολιτικο κοσμο
http://[URL unfurl="true"]www.tribune.gr/wp-content/uploads/2016/12/kyria-1-630x400.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και δεν ειναι ο μονος τυπε. :S :S :S
Σκληραγωγημενη η μανταμΒαλε αυτο το υφος και απο κατω λεζαντα "ενταξει, αφου θελεις διαζυγιο θα βλεπεις το παιδι όποτε θελω εγω και θα σου παρω και τα σωβρακα".