Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Βασικά μπαμ κάνει ότι οι παίχτες δεν επιλέχθηκαν με αγωνιστικά κριτήρια.

Προφανώς και ζύγισαν και άλλα πράγματα που θα κρατάνε ζωντανό το κοινό.
Το μισθοφόρο πχ πρέπει να τον έβαλαν μέσα για γελάει ο κόσμος με τη φάτσα του. Τον κινέζο επειδή είναι ύπουλος όπως και τον πάνο για να ανακατεύει την ομάδα όπως και έγινε...

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο τυπε, περασαν ολοι απο συνεντευξεις. Με Παναρα,κινεζο και μισθοφορο χτυπησαν λαχεια. Αν ειχαν αοσμους αθλητες ο κοσμος θα βαριοταν απ τη πρωτη βδομαδα. Φαντασου να ειχες 12 παιχτες σα τον φουσκωτο και τη ψηλη. Δε θα το βλεπε κανεις. Και ο Γιλις ειχε να μας δωσει πολλα αλλα τον εφαγε αυτη η σαυρα η εφταψυχη.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σε λιγες ωρες  θα ξαναακουσουμε τον τανιμανιδη να λεει ""ο τρελος κυπριος" και "ο θεσσαλονικιος κινεζος"  :rockon:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Δηλωνω τη στηριξη μου μαζι με μια συντομη αναλυση του σκεπτικου σε ολα τα σοσιαλ μιντια. Ωστε ολοι οι outsiders σαν εμενα να ενωθουν κατω απο την ιδια σημαια. Ειμαστε στρατος. Ο στρατος του Πανου.

[size=10pt][size=10pt]+1[/size][/size]  :2funny: :2funny: :2funny:

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Κάποιος ανέβασε τον τελικό του πρώτου survivor

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Κάποιος ανέβασε τον τελικό του πρώτου survivor

Iστορικα ντοκουμεντα  :rockon:

μαλακες στο μεγκα τωρα που παιζουνε μονο κονσερβες και δεν εχουνε προγραμμα εδω και μηνες  δεν βαζουν το πρωτο survivor τωρα που ειναι στην μοδα να κανουν νουμερα

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ωραιες εποχες, στο τελος ειχαν μεινει οι πιο αντιπαθητικοι απλα ο Νικος το ειχε τερματισει γι αυτο και πηρε τον πουλο. Η Ευαγγελια ελεγε οτι ηθελε τα φραγκα για το παιδακι της (βλεπε αργοτερα Χανταμπακη, ζωντοχηρα) και πηγε και τα εκανε βυζια μολις νικησε και ο Νικος οταν ειδε οτι δε θα τον ψηφιζε κανεις λογω του κωλοχαρακτηρα του ελεγε οτι θα τα δωσει στον Βαλαση που τα ηθελε για τον κολλητο του που ειχε προβλημα υγειας. Το αστειο ειναι οτι ο Βαλασης δε τον ψηφισε καν και ψηφισε Ευαγγελια αφου καταλαβε οτι ο Νικος πουλαγε παπατζα.

Επισκέπτης
Συναγωνιστές και ομοιοπαθείς σερβαϊβορόπληκτοι...

Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να δω λάιβ το αποψινό;

Είμαι εξωτερικό, το σκαϊ web tv ενώ γενικά δείχνει λάιβ και την επόμενη μέρα έχει την εκπομπή διαθέσιμη, το survivor δεν παίζει λάιβ :headbang:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε εγω το ειχα δει μια φορα live απλα πεταγε κατι ακυρα βιντεακια ενδοιαμεσα, τωρα δε ξερω αν το κοψανε τελειως

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515

Είμαι εξωτερικό, το σκαϊ web tv ενώ γενικά δείχνει λάιβ και την επόμενη μέρα έχει την εκπομπή διαθέσιμη, το survivor δεν παίζει λάιβ :headbang:

τυπε αμα παρακολουθείς τη συζητηση εδώ, καλυτερα είναι  :orchestra:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μιση ωρα ακομη  :rockon:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66

Τυπε σε λυπαμαι. Είμαι πολύ τυχερός τελικά που θα δω σε λίγο το σουρβαιβορ λιβε. Τελικά τα απλά πράγματα είναι αυτα που πραγματικά έχουν σημασία.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Iστορικα ντοκουμεντα  :rockon:

μαλακες στο μεγκα τωρα που παιζουνε μονο κονσερβες και δεν εχουνε προγραμμα εδω και μηνες  δεν βαζουν το πρωτο survivor τωρα που ειναι στην μοδα να κανουν νουμερα
Να υπενθυμισω οτι ΤΟΤΕ που το ΜΕΓΚΑ εδειχνε Σουρβαιβορ, ο ΑΝΤ1 παραλληλα εδειχνε Αμερικανικα Σουρβαιβορ 1-2 ετων με τον Τζεφ Προμπστ (τον οποιον οπως καταλαβαινετε δεν εχει παρακολουθησει ΟΥΤΕ μια φορα ο Τανιμανιδης να παρει μαθηματα παρουσιαστη)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Προς τον νηματοθετη:
Μια καλη ψηφοφορια θα ηταν για την πιο σεξυ γυναικεια παρουσια στο σαρβαιβορ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αντε να ξεκιναμε

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom