Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Επισκέπτης
Καλύτερα είναι έτσι τύπε, τα λόγια που μ είπες πριν ήταν χειρότερα από μία μαχαιριά στη καρδιά  :undecided: :S :S :S

Σας χαιρετώ τύποι την κάνω για μολδαβία  :S :S :S

Ελα ρε τυπε μου δεν ηξερα οτι εισαι καψουρης...ετσι και αλλιως πριν τον Αγροτη την ειχαν κανει σαντουιτς ο Πηγης και ο Αποστολης και την εχυσε ο Σομμερ. :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.706
Πόντοι
5.506
Καλύτερα είναι έτσι τύπε, τα λόγια που μ είπες πριν ήταν χειρότερα από μία μαχαιριά στη καρδιά  :undecided: :S :S :S

Σας χαιρετώ τύποι την κάνω για μολδαβία  :S :S :S
στασου μην κανεις τρελες

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ελα ρε τυπε μου δεν ηξερα οτι εισαι καψουρης...ετσι και αλλιως πριν τον Αγροτη την ειχαν κανει σαντουιτς ο Πηγης και ο Αποστολης και την εχυσε ο Σομμερ. :S :S :S

Με έσφαξες τύπε  :S :S :S

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDEvMTYvbWFoYWlyaWEga2FyZGlhIGRzZGYuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Right[/img[/URL]]

Κ εσύ πουτανάκι εβελίνα, δεν το περίμενα αυτό από εσένα  :S :S :S

[img]http://blogs.sch.gr/1lykxant/files/2013/02/love1.jpg

Επισκέπτης
Τελικά μου έδωσαν δύναμη τα λόγια σου, είσαι αδερφός ρε, δεν αξίζει για καμία πουτάνα  :S :S :S 

Μπραβο ρε τυπε...επειδη δηλαδη η καψουρα σου ειναι ψωλαρπαχτρα και το εδωσω μεχρι και στον σκυλακο της Φιλιτσας να κανεις κακο στον εαυτο σου; :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Μπραβο ρε τυπε...επειδη δηλαδη η καψουρα σου ειναι ψωλαρπαχτρα και το εδωσω μεχρι και στον σκυλακο της Φιλιτσας να κανεις κακο στον εαυτο σου; :S :S :S

Τύπε από την στιγμή που ανήκω στην ομάδα των σκληρών καριόληδων θα πρέπει να τα αντέχω σε τέτοιου είδους δοκιμασίες κ να μη το βάζω κάτω, οπότε πες μου κι' άλλα θα τα αντέξω :S :S :S

Επισκέπτης
Τύπε από την στιγμή που ανήκω στην ομάδα των σκληρών καριόληδων θα πρέπει να τα αντέχω σε τέτοιου είδους δοκιμασίες κ να μη το βάζω κάτω, οπότε πες μου κι' άλλα θα τα αντέξω :S :S :S

Μπραβο τυπες περασες τη δοκιμασια...κερδιζεις dvd με τα καλυτερα bukkake της Εβελινας στη Κουρουτα! :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Εδω της ειχε πεταξει τονους φλοκια πανω της ρε τυπε....στη φανελα θα μασησει; :S :S :S

Υ.Γ
Το DVD το ειδες;Θα εχει διαγωνισμα μετα.... :S :S :S

Το είδα τύπε κ προσπαθώ να το ξεχάσω  :undecided: :S :S :S

Τύπε πάνω στη θολούρα μ ξέχασα να σου πω, η καλύτερη στιγμή στο dvd ήταν εκει που τους σούβλισε κ τους δύο μαζι ο Πηγής, στο :00:04:16  :S :S :S

Επισκέπτης
Κωτωπουλλω μαι παταταις στω φουρνω τειπι μου κε αινα παιντωκειλω φαιτα Υπηρου.... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom