εγω να σου πω την αληθεια πιστευω οτι θα φυγουν γρηγορα βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο ο κοσμος θα αποφασισει κυριακη κοντη γιορτη θα δουμε τι θα γινει...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια...... μια χαρη να ζητησω απο τον φιλο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ???? Φιλε μου ωραιες οι φωτο που ανεβαζεις ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΕΝΤ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΚΩΛΟΥΣ κλπκλπκλπ ????? Ολοι εχουμε καταλαβει τι ζητας αλλα Εχεις γεμισει - ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ τα θρεντ..... Δεν γινεται να λεσ συνεχως τα ιδια πραγματα και το βασικοτερο ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ (ομολογω πως ειναι καλες ) ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ...... ΕΛΕΟΣ ρε φιλε ... μπανουμε να δουμε τισ ωραιιες σου φωτο και πρπει να διαβαζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ιδια ???????? Φιλικα παντα )))
ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια...... μια χαρη να ζητησω απο τον φιλο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ???? Φιλε μου ωραιες οι φωτο που ανεβαζεις ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΕΝΤ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΚΩΛΟΥΣ κλπκλπκλπ ????? Ολοι εχουμε καταλαβει τι ζητας αλλα Εχεις γεμισει - ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ τα θρεντ..... Δεν γινεται να λεσ συνεχως τα ιδια πραγματα και το βασικοτερο ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ (ομολογω πως ειναι καλες ) ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ...... ΕΛΕΟΣ ρε φιλε ... μπανουμε να δουμε τισ ωραιιες σου φωτο και πρπει να διαβαζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ιδια ???????? Φιλικα παντα )))
Σωστα.. Απο την αρxη που μπηκε ηταν ανησυxος κ τρωγοταν με τα ρουxα του.
Μαλλον ηταν η βασικη αιτια που εδιωξαν τον nr.1 ικανο παικτη,Γ.Α. στην αρxη.K' απο τοτε αρxισε η
παρακμη για την ομαδα τους.Αν ηταν ικανος παικτης τουλαxιστον δεν θα μιλουσε κανεις..
Αλλα στ'αθληματα δεν μπορει το παιδι,ειναι ενα βαριδι για την ομαδα' κ συνεxως το παιzει Ηφαιστος.
Ειναι αξιο αποριας,πως την εxει γλιτωσει εως τωρα.Ενω εxουν αποxωρησει σαφως,ικανοτεροι παικτες απο αυτον.