Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Τύπε επειδή είσαι αδερφός του χρόνου που θα παίζετε τοπικό θα έρχομαι παρέα σου στο γήπεδο...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.944
Πόντοι
6.035
Ο Αντμιραλ μάλλον πάει για άλλες πολιτείες,σας έκλασε και αυτός, να δω πόσοι θα μείνεται να κρατάτε θερμοπύλες.  :takethis:

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.050
Πόντοι
1.016
Τύπε επειδή είσαι αδερφός του χρόνου που θα παίζετε τοπικό θα έρχομαι παρέα σου στο γήπεδο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ευκαιρια να δεις και οπαδους που ξεφευγουν απο το γυφτε-σοκολατι χρωμα  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ο Αντμιραλ μάλλον πάει για άλλες πολιτείες,σας έκλασε και αυτός, να δω πόσοι θα μείνεται να κρατάτε θερμοπύλες.  :takethis:
Μου άρεσε καλύτερα το τραπεζομάντηλο που φορούσες πριν...αυτό είναι σαν ματωμένη σερβιέτα.

Επισκέπτης
Τι εγινε τυποι;Εγω ανοιξα το λαπιτοπι και ειμαι μπρουμυτα για τις επομενες 10 μερες τουλαχιστον μετα το οθωμανικο γαμησι στο ΟΑΚΑ... :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Καλημέρα τύποι  :coffee:

Επισκέπτης

Καλημερα τυπε μου...τον Ανεστη Καλογριδη που θα μπει στο Nomads πως τον βλεπεις;Μιλαμε για πολυ σκληρο καριολη με παπαρι 2 φορες μεγαλυτερο απο τη γουρουνομυτα που δεν εχει αφησει μουνι για μουνι που να μην εχει σκισει.... :S :S :S

URL]]

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Καλημερα τυπε μου...τον Ανεστη Καλογριδη που θα μπει στο Nomads πως τον βλεπεις;Μιλαμε για πολυ σκληρο καριολη με παπαρι 2 φορες μεγαλυτερο απο τη γουρουνομυτα που δεν εχει αφησει μουνι για μουνι που να μην εχει σκισει.... :S :S :S

man αν όντος μπει στο Nomads (γιατί ακούγονται πολλά κ διάφορα) μιλάμε για πολύ σκληρό καριόλη κ από ότι φαίνεται
πρέπει να έχει τεράστια προσόντα :S :S :S

Συνημμένα

• N...jpg
    N...jpg
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 68

Επισκέπτης
Τυπε μεσα ειναι το ανακοινωσε ο ιδιος με ποστ στο Instagram με το 30ποντο καυλι εξω και τιτλο "ερχομαι χαμουριτσες πλυθειτε καλα"... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom