Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.691
Πόντοι
5.506
Άλλη πατσαβούρα κ αυτή... Μισή την έχουν κάνει με τα photoshop την σκατο φακλάνα :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
κοιτα ποζα η φωκια....
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
αντε γαμησου μωρη μπετουγια θα αρχισει το σορβαιβολ και ουτε ο καραφλουζος δεν θα σε γαμαει πια

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Επισκέπτης
Το υφακι του τραβελιου με τρελαινει οτι και καλα ειμαι φοβερο μουνι και καθηστε καλα...βρε αβυζο σουργελο με τη μελιντζανα για μυτη και τον πλακουτσωτο κωλο καλημερα να λες και κουτουλιδι να τρως μεχρι να σου φυγει η ξυνιλα και το υφακι!

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Το υφακι του τραβελιου με τρελαινει οτι και καλα ειμαι φοβερο μουνι και καθηστε καλα...βρε αβυζο σουργελο με τη μελιντζανα για μυτη και τον πλακουτσωτο κωλο καλημερα να λες και κουτουλιδι να τρως μεχρι να σου φυγει η ξυνιλα και το υφακι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.691
Πόντοι
5.506
Θα ανοιξεις thread και μετα θα εξαφανιστεις τυπε οπως στο Πουσταρ; :S :S :S
αντε ρε αποδω....που ολο μας την ελεγες αλλα ολο εκει ησουν....σε ειχε μαγεψει ο μενιος αλλαδεν ηθελες να το παραδεχτεις

Επισκέπτης
αντε ρε αποδω....που ολο μας την ελεγες αλλα ολο εκει ησουν....σε ειχε μαγεψει ο μενιος αλλαδεν ηθελες να το παραδεχτεις

Τυπε ειδες τους υποψηφιους του Σαυραβαιβαλ;Μιλαμε στη Λαχαναγορα να πηγαινα με ενα Ντατσουνι πιο αξιολογα ατομα θα εβρισκα απο αυτες τις σκουληκαντερες και τους πεθαμενους... :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.691
Πόντοι
5.506
Τυπε ειδες τους υποψηφιους του Σαυραβαιβαλ;Μιλαμε στη Λαχαναγορα να πηγαινα με ενα Ντατσουνι πιο αξιολογα ατομα θα εβρισκα απο αυτες τις σκουληκαντερες και τους πεθαμενους... :S :S :S
θα εισαι σε μπαρ με τον ντανο θα βλεπετε ντρουλιας μπραδες και θα κλαιτε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.691
Πόντοι
5.506
Ναι τυπε μου...θα πω στους κλωνους μου να αλλαξουν τη ψηφο τους και να σε ψηφισουν. :S :S :S
ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΣ???ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΣΟΥ?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ουτε απεξω απο το σορβαιβαλ δεν θα περνας και θα δινω οποτε ο υποσμηνιας παιρνει αναφορα

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ναι τυπε μου...θα πω στους κλωνους μου να αλλαξουν τη ψηφο τους και να σε ψηφισουν. :S :S :S

Μην το κάνεις αυτό ρε man, ο troubakhs είναι αδερφός κ σκληρός καργίολης που λες κ εσυ  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης
ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΣ???ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΣΟΥ?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ουτε απεξω απο το σορβαιβαλ δεν θα περνας και θα δινω οποτε ο υποσμηνιας παιρνει αναφορα

Τυπε επειδη με απαξιωσες με απρεπεις χαρακτηρισμους θα πω στους κλωνους μου να σε γραψουν στους τεχνητους τους ορχεις και να μην σε ψηφισουν... :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.691
Πόντοι
5.506
Τυπε επειδη με απαξιωσες με απρεπεις χαρακτηρισμους θα πω στους κλωνους μου να σε γραψουν στους τεχνητους τους ορχεις και να μην σε ψηφισουν... :S :S :S
εισαι τουλαχιστον αλητης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom