Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
2639 σελίδες; Μπράβο...τώρα άμα πω ότι ούτε ξέρω καν ποιοι πέζουν και ότι δε το έχω παρακολουθήσει ποτέ θα με πάρουν στο ψιλό; :cheesy:

Πάντως όσες φορές έχω πει "Δε βλέπω Survivor" μου απαντάνε "Καλά πλάκα κάνεις;". Τελικά πως και είχε τόση επιτυχία από κει που τα reality έχουν πιάσει πάτο εδώ και δεκαετία και βάλε; :think:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.777
Πόντοι
2.606
2639 σελίδες; Μπράβο...τώρα άμα πω ότι ούτε ξέρω καν ποιοι πέζουν και ότι δε το έχω παρακολουθήσει ποτέ θα με πάρουν στο ψιλό; :cheesy:

Πάντως όσες φορές έχω πει "Δε βλέπω Survivor" μου απαντάνε "Καλά πλάκα κάνεις;". Τελικά πως και είχε τόση επιτυχία από κει που τα reality έχουν πιάσει πάτο εδώ και δεκαετία και βάλε; :think:

1) Λογω της συμμετοχης των διασημων
2) Λογω των αγωνισματων και γενικα των εξωτερικων γυρισματων
3) Λογω του οτι ο κοσμος μπουχτησε με τα παχνιδια φαγητου και τραγουδιου και το ειδε σαν κατι διαφορετκο.  :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.343
Πόντοι
5.006
Ξεκουράστηκε καλά η πατσαβούρα και τώρα στην ασυλία θα παίξει μια χαρά...
DCyEandWAAEJBXp.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Αυτό που συμβαίνει με την Βαλαβάνη αποτελεί σκέτη ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Φυσικά η παραγωγή και ο σταθμος έχει την ευθύνη για την ανοχή που δείχνει απέναντι της σε σημείο που να υπάρχουν σκέψεις για στημένη ιστορία. Με τον "τραυματισμό της" πέτυχε να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού και από την σίγουρη έξοδο που θα έβλεπε στον πρώτο χάσιμο της ασυλίας τώρα με την αλλαγή σε ατομικό την ...γλύτωσε. Απτόητη με πρόσχημα τον δήθεν τραυματισμό της συνεχίζει την λούφα για να παίξει αύριο ξεκούραστη την ατομική ασυλία!!!!

Αν αυτό δεν είνα αλλοίωση παιχνιδιού και προσβολή της νοημοσύνης των τηλεθεατών τότε τι είναι? Το περίεργο είναι πως κανένας αντίπαλος δεν μιλάει για αυτό και την κατάφωρη αδικία που υφίστανται! Η σκανδαλώδης εύνοια στο πρόσωπο της Βαλαβάνη, εκθέτει την παραγωγή δημιουργώντας αλγεινές εντυπώσεις...

Μπήκες με δύο μόλις μυνήματα να κράξεις το Ευριδικάκι.

Έγινε μαν, καταλάβαμε.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
Μπήκες με δύο μόλις μυνήματα να κράξεις το Ευριδικάκι.

Έγινε μαν, καταλάβαμε.

και τα 100 χιλιάρικα να πάρει έχει τελειώσει σαν δημοσιογράφος και γενικά η καριερα της στα ΜΜΕ , αφού προφανώς ήθελε να γίνει γνωστή ωστε να πάει τιποτα πρωινάδικα.... . Δεν την κράζουν μόνο εδώ ,στο twitter τρώει άγριο χέσιμο κυρίως απο γυναίκες

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
17 λεπτά έδινε συνέντευξη ο καμένος  :headbang:  :idiot: :jerking2:

Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε αργά χθες το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο και το Youweekly.gr βρέθηκε όπως πάντα στο αεροδρόμιο για τις πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού!

Ο πρώην πλέον παίκτης των «Διάσημων» εμφανίστηκε χαμογελαστός στην αίθουσα αφίξεων και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης!

Αρχικά μίλησε για το πως νιώθει που επέστρεψε στην Ελλάδα και αν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από το νησί της Καραϊβικής: «Νομίζω καλά είμαι, προσπαθώ να προσαρμοστώ με τα αεροπλάνα, τους ανθρώπους και με τα καυσαέρια της πόλης! Από την στιγμή που βρέθηκα υποψήφιος με τον Ντάνο φυσικά και περίμενα ότι εγώ θα είμαι αυτός που θα φύγω! Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του κόσμου, τον Ντάνο θα ψήφιζα για να μείνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός! 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που πέρασαν στο νησί και στην ανταλλαγή προϊόντων με τους ντόπιους: «Φτάσαμε εκτός ορίων αρκετές φορές και έτσι το κάναμε και αυτό 2-3 φορές, πράγμα το οποίο να ξέρεις δεν είναι καθόλου εύκολο», είπε ο Γιώργος!

Ο Χρανιώτης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αντοχής και σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν η Ευρυδίκη δεν κέρδιζε την ασυλία, θα έφευγε εκείνη κι όχι ο ίδιος, είπε: «Δεν θέλω να είμαι άπληστος! Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έφτασα ως εδώ!»

Εν συνεχεία δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το καρφί του Στέλιου Χανταμπάκη προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον σταυρό, διαψεύδοντας τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά! Δεν μπορούμε να κατακρίνουμε έναν άνθρωπο ο οποίος πιστεύει»!

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα κιλά που έχασε 4 μήνες τώρα: «Έχασα 17 ολόκληρα κιλά», δήλωσε χαρακτηριστικά!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.343
Πόντοι
5.006
«Την Ευρυδίκη δεν τη γνώρισα σχεδόν καθόλου, δεν είχαμε ανταλλάξει καμία κουβέντα. Θυμάμαι μια φορά κάτι είχε γίνει όταν πηγαίναμε στο συμβούλιο, φύγαμε από τις βάρκες και μπήκαμε στα φορτηγάκια για να πάμε στο συμβούλιο και κάτι, μάλωσε με κάποιον, φώναζε και τσίριζε για κάτι, δεν θυμάμαι τι ήταν, αλλά πολύ έντονα. Ήμασταν μακριά και την ακούγαμε και λέγαμε “ποιος τσιρίζει;” και λέει η Ειρήνη Κολιδά “η Ευρυδίκη, κάτι έγινε”. Το μόνο στοιχείο που έχω από την Ευρυδίκη είναι που τσίριζε και φώναζε και ακούγαμε από χιλιόμετρα τι φώναζε και τι έλεγε», είπε ο Γουίλι

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1

Ποιά reality ρε τύπε ? Αυτά που προσπαθούν να βγάλουν την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδος όταν οι υπάρχουσες μεγάλες φωνές προσπαθούν να μπουν σε κάποιο πάνελ και να βγάλουν τα τελευταία τους ένσημα μιας και μαγαζιά δεν γεμίζουν ? Σαν εκπομπή είναι κάτι καινούργιο-διαφορετικό στο Greek TV γι αυτό και αυτή η επιτυχία.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Οι κατσαρίδες στην προηγούμενη τους ζωή θα ήταν τσιγγάνες  :S :S :S

Συνημμένα

• 1001.png
    1001.png
    805,6 KB · Εμφανίσεις: 87
  • 1002.jpg
    1002.jpg
    129,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 1003.png
    1003.png
    506,6 KB · Εμφανίσεις: 87
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
απο το τρειλερ θεωρω οτι ο Ντανος ή η Βαλαβανη θα εχουν ασυλια σημερα ... και δεν ειναι σποιλερ απλα οταν βγαζουν φορα παρτιδα οτι οι μαχητες θελουν να βγαλουν σεντρα Ντανο και Βαλαβανη  κατι παιζει...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
απο το τρειλερ θεωρω οτι ο Ντανος ή η Βαλαβανη θα εχουν ασυλια σημερα ... και δεν ειναι σποιλερ απλα οταν βγαζουν φορα παρτιδα οτι οι μαχητες θελουν να βγαλουν σεντρα Ντανο και Βαλαβανη  κατι παιζει...

από οτι κατάλαβα 2 παίρνουν ασυλία και υποδεικνύουν δύο για τον πούλο ....

Επισκέπτης
από οτι κατάλαβα 2 παίρνουν ασυλία και υποδεικνύουν δύο για τον πούλο ....

Σωστα καταλαβες επισης απο το τρειλερ δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα απολυτως...το μονο σιγουρο ειναι οτι επειδη δεν παιζει το σεναριο να παρουν και οι 2 χαμουριτσες ασυλια σημερα μια απο τις δυο θα παρει πουλο αρμ.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Φυσικα και αυτο που γινεται με την ευριδικη ειναι προκληση
δεν ειναι δυνατον να την βαλουν να παιξει σημερα ενω εχει προβλημα με το ποδι της και να παθει κατι χειροτερο
πρεπει να περασει απευθειας στον τελικο

:rose: :rose: :rose: :rose:

:smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom