Το γαμημένο καριολάκι ο κύπριος δεν βλέπει αγωνιστικό πλεονέκτημα ότι ένας πρέπει να αγωνίζεται απέναντι σε τέσσερις...Που να σπάσεις κανένα πόδι ρε σίχαμα.
προβλεπεται να φυγει διακορευμενος ο Ρανταπλαν..εκει που παει να μπλεξει.. Μετα θα γερνει κ' θα ψελνει.. :S
-Ο πετσετας 4000 απ ολα.. ολο υπονοουμενα πεταει .. για τον Βοσκο με τον Χραν Γιουσουφ..
Το γαμημένο καριολάκι ο κύπριος δεν βλέπει αγωνιστικό πλεονέκτημα ότι ένας πρέπει να αγωνίζεται απέναντι σε τέσσερις...Που να σπάσεις κανένα πόδι ρε σίχαμα.
Τυπε, εκτός από το νήμα για τη τέχνη έγραψα και στο νήμα για τη γλώσσα. Επίσης πιστεύω ότι την αδικείτε την Ευριδίκη είναι καλό παιδί, ομορφη, με ωραίο κώλο και θα ήθελα να βγει πρώτη.
Τυπε σορυ που θα το πω αλλα στα αρχιδια μου ο ποδολαγνος...εγω σιχαινομαι το Κυπριο πουστρακι γιατι ειναι ο ορισμος της νυφιτσας ολο ειρωνεια και λογια πισω απο τη πλατη και μπροστα γαργαρα και κωλοτουμπα.
όχι καλό είναι θέλει ακόμα λίγο για την εποχή του αλλά έχω βρει μια γάτα και παίρνουμε καλά κομάτια. :S :S :S θα βάλω και λίγο κερασακια και πεπονακι να γίνει δουλειά.
Τυπε, εκτός από το νήμα για τη τέχνη έγραψα και στο νήμα για τη γλώσσα. Επίσης πιστεύω ότι την αδικείτε την Ευριδίκη είναι καλό παιδί, ομορφη, με ωραίο κώλο και θα ήθελα να βγει πρώτη.