Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
ναι ρε τυπε,συμπυκνωνουν ολον τον ελλεηνιδισμο,μινι-οτι εχει απομεινει,χορος με το ιδιο στυλ ανεξαρτητα αν ειναι ζειμπεκικο η βαλς,φουλ βαψιμο,ανοιγοκλεινουν το στομα χωρις να ξερουν τους στιχους,μουνοτρυπιδι φορα παρτιδα,φαι και ξυδια τσαμπα,σνομπισμος και κανα τσιμπουκι σε καναν fake διασημο μπας και μας βαλει γραμματεα σε καμια εταιρεια να ξυνουμε το μουνι μας ολη μερα :S :S :S
και οχι μονο αυτα τυπε ειναι τοσα μα τοσα πολλα που μονο που τα σκεφτομαι μου ερχεται :vomit:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
να ξεκινησουμε να ζεσταινομαστε σιγα σιγα,με την αβυζη πουτανα,θα μας χαλασει παλι την κυριακη το αποβρασμα :vomit: :vomit: :vomit:
εγω λεω μετα το φαγητο και προς το απογευματακι μετα το καφεδακι αλλα ετσι για προθεμανση και για να δειξουμε πως πρεπει να κινηθουμε εναντιον καραφλου τουιτι-πουστροκαναλου-αβυζης λεσβιας :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
εγω λεω μετα το φαγητο και προς το απογευματακι μετα το καφεδακι αλλα ετσι για προθεμανση και για να δειξουμε πως πρεπει να κινηθουμε εναντιον καραφλου τουιτι-πουστροκαναλου-αβυζης λεσβιας :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Για την άβυζη τσούλαρα κ το πουστροκάναλο του καραφλού τουιτι  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες  :S :S :S
τι να προσεξω ρε τυπε εδω σε αλλο νημα τον ναυαρχο σε κανο τον εκραζαν που αγορασε το λαπτοπ πιο ακριβα τι να να μας πει ο ψευτογαλονας :2funny: :2funny: :2funny:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ευριδικακι straight γκομεναρα  :rose: :rose: :rose:
εσενα πρεπει να σε εχει βαρεσει η τεχνη κατακουτελα δεν σε απαξιωνω γιατι φαινεται οτι τα εχεις χασει.
πες μου ποτε εχεις γεννεθλια να σου στειλω ενα αναποδο πουκαμισο για δωρο :hi:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
εσενα πρεπει να σε εχει βαρεσει η τεχνη κατακουτελα δεν σε απαξιωνω γιατι φαινεται οτι τα εχεις χασει.
πες μου ποτε εχεις γεννεθλια να σου στειλω ενα αναποδο πουκαμισο για δωρο :hi:
Τύπε έχω χαρά που ανανέωσε και ο Μάντζαρης και απαξιώνω το πουκάμισο σου  :rockon:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Απαξιώνω την απαξίωση σας για το γλυκο, ευαισθητο, όμορφο και σεξουαλικό Ευριδικακι.

Μόνος σας και όλοι μου  :uzi: :uzi: :uzi:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
τι να προσεξω ρε τυπε εδω σε αλλο νημα τον ναυαρχο σε κανο τον εκραζαν που αγορασε το λαπτοπ πιο ακριβα τι να να μας πει ο ψευτογαλονας :2funny: :2funny: :2funny:

Τον απαξίωσες το Ναύαρχο μας  :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

Μόνος σας και όλοι μου  :uzi: :uzi: :uzi:
[/quote] για αυτο εισαι με την αβυζη λεσβια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι  :jerking:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
ειχε παλι κατι ξεκωλιαρες ... χορευαν απο τσιφτετελι μεχρι rnb με τον ιδιο ακριβως τροπο.κατσε κατω ρε πουτανακι.μεχρι και το μηδενιλικι η Νικολουλη χορεψε και καλα ζειμπεκικο και οι πιρφοροι βαρουσαν παλαμακια σε βαθυ καθισμα :headbang: :headbang: :headbang:
:S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpg
    αρχείο λήψης (2).jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom