Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.410
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (3).jpg
    αρχείο λήψης (3).jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 10

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ευχαριστω τυπε μου...εσυ που ησουν χθες για να εχουμε καλο ερωτημα; :knuppel:

Αχαχαχαχα....Τυπε Τη Ζεστη Δεν Την Μπορω Καθολου...Οποτε Εχτες...

Λιγο Πριν Το Παιχνιον Αρχισει Με Πηρε Ο Υπνος !

Ειναι Η Πρωτη Φορα Που Λειπω Απο Αγωνα Ασυλιας !! Apologize Τυπε Μου !  :-  :rolleyes:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ο Ντανος είναι ένας καραβλαχος ψηχακιας που άμα ερθει στην παρέα σου θα είναι το πιο ενοχλητικό πλάσμα που θα έχεις γνωρίσει, έκτος από βλάχος πουλάει και φτωχιά και το παίζει και λαϊκό παιδί κατά βάθος είναι παμπόνηρος,Έχουν ψαρώσει οι χοντροελληνιδες γιατί έναν τέτοιων Θέλουν, να τους ρίχνει και ένα χέρι ξύλο.Όσο για τα αγωνίσματα και με την αλλαγή που έγινε ο βλάχος θα στους γαμήσει όλους και εύκολα γιατί πάρα τα ελαττώματα του είναι ο καλύτερος παίχτης.Αρά ο πιο ευνοούμενος από το παιχνίδι είναι ο καραβλαχος.
[size=12pt]Άπειρο respect στον Παναρα που τον πήρε πρέφα από το ξενοδοχείο και τον έδιωξε από την ομάδα και τώρα οι μαχητές είναι 5 και αυτοί είναι 2.
Άμα στο παιχνίδι ψήφιζαν οι παίχτες ο Παναρας θα ήταν τελικό άνετα.
[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2017/APRILIOS/19-04/resized/managerragby_h_645_450.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbaning1: :headbaning1: :headbang3: :headbang3: :headbaning1: :headbaning1: :headbang3: :headbang3: :headbaning1: :headbaning1:

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Εκτος τοπου και χρονου..
Μην ξαναγραψεις στο νημα!!!
και ποιος είσαι εσύ ρε τύπε που θα μου πεις που να γραφώ και ποτέ να γραφώ?
Μάλλον έτρωγες πολύ bullying από τους δακαλους σου και τώρα που μεγάλωσες σου βγήκε.
Άμα είσαι fan του Βλάχου βαλε την φωτο του και πανο απο το τζακι.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.572
Πόντοι
34.538
και ποιος είσαι εσύ ρε τύπε που θα μου πεις που να γραφώ και ποτέ να γραφώ?
Μάλλον έτρωγες πολύ bullying από τους δακαλους σου και τώρα που μεγάλωσες σου βγήκε.
Άμα είσαι fan του Βλάχου βαλε την φωτο του και πανο απο το ταζακι.
Καταρχην μαθε Ελληνικα..
Πανω ειναι με Ωμεγα..
Λεξη ταζακι,δεν υπαρχει..

Δευτερον,το θεμα δεν ειναι ποιανου φαν ειμαι εγω..αλλα εσυ..
Αυτου που δουλευουν ολοι οπως βλεπεις και στα προηγουμενα ποστ..

Το μη ποσταρεις στο λεω για να μην εκτειθεσαι με τις κοτσανες που γραφεις..

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Καταρχην μαθε Ελληνικα..
Πανω ειναι με Ωμεγα..
Λεξη ταζακι,δεν υπαρχει..

Δευτερον,το θεμα δεν ειναι ποιανου φαν ειμαι εγω..αλλα εσυ..
Αυτου που δουλευουν ολοι οπως βλεπεις και στα προηγουμενα ποστ..

Το μη ποσταρεις στο λεω για να μην εκτειθεσαι με τις κοτσανες που γραφεις..
Ευχάριστο φίλε για της επιπλήξεις και τις πολύτιμες συμβουλές σου και φυσικά για την ορθογραφικη διόρθωσή.Η ερώτησή μου είναι απλή ρε τύπε είσαι και στην καθημερινότητα σου τόσο σοβαρός και κάνεις σε όλους υποδείξεις ???Μήπως έχεις κανένα θέμα Ψ????

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.572
Πόντοι
34.538
Μη βαζεις τετοια ρε..
Θα...παρεξηγηθει ο ΑΛΜΠΕΡΤΟ...

>:( >:(

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.572
Πόντοι
34.538
Ευχάριστο φίλε για της επιπλήξεις και τις πολύτιμες συμβουλές σου και φυσικά για την ορθογραφικη διόρθωσή.Η ερώτησή μου είναι απλή ρε τύπε είσαι και στην καθημερινότητα σου τόσο σοβαρός και κάνεις σε όλους υποδείξεις ???Μήπως έχεις κανένα θέμα Ψ????
Σοβαρος εκει που πρεπει και χαβαλες εκει που επισης χρειαζεται..
Οχι απο Ψ καλα ειμαι δοξα τον ΑΛΛΑΧ!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ξεκαθαρισε το θεμα του αν χασουν την  ομαδικη ασυλια dr alban και αβυζη σιχαμενη dyke ,αν θα πανε μετα σε αγωνισμα ατομικης ασυλιας; :S :S :S

Τυπε εγω βλεπω μαγειρεμα ωστε να μεινουν τελικη τετραδα αβυζη porkyface σιχαμενη dyke  και πιρφορος ψυχακιας dr alban, οποτε δε τους βλεπω να χανουν ομαδικη ασυλια μεχρι το τελος.  :S :S :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ο Ντανος είναι ένας καραβλαχος ψηχακιας που άμα ερθει στην παρέα σου θα είναι το πιο ενοχλητικό πλάσμα που θα έχεις γνωρίσει, έκτος από βλάχος πουλάει και φτωχιά και το παίζει και λαϊκό παιδί κατά βάθος είναι παμπόνηρος,Έχουν ψαρώσει οι χοντροελληνιδες γιατί έναν τέτοιων Θέλουν, να τους ρίχνει και ένα χέρι ξύλο.Όσο για τα αγωνίσματα και με την αλλαγή που έγινε ο βλάχος θα στους γαμήσει όλους και εύκολα γιατί πάρα τα ελαττώματα του είναι ο καλύτερος παίχτης.Αρά ο πιο ευνοούμενος από το παιχνίδι είναι ο καραβλαχος.
Άπειρο respect στον Παναρα που τον πήρε πρέφα από το ξενοδοχείο και τον έδιωξε από την ομάδα και τώρα οι μαχητές είναι 5 και αυτοί είναι 2.
Άμα στο παιχνίδι ψήφιζαν οι παίχτες ο Παναρας θα ήταν τελικό άνετα.

Συμφωνω τυπε, ειναι μεγαλος πονηριδης ο dr alban και το πουλαει ευκολα με εκκλησιες, εργατια, οικογενεια, τιμιο λαϊκο παιδι κι ετσι. Η μονη συμπαθεια που το χω ειναι που πηγε να αρπαξει τη χανταμπακαινα αλλα κι εκει δε το προχωρησε. Ο Παναρας μας εκτος απο τον ασχημο τραυματισμο του το εχασε στο οτι δεν υπολογισε τη ψηφο του κοινου η οποια ηταν κατευθυνομενη  απο παραγωγη-τανιβλακιδη.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596
Τυπε εγω βλεπω μαγειρεμα ωστε να μεινουν τελικη τετραδα αβυζη porkyface σιχαμενη dyke  και πιρφορος ψυχακιας dr alban, οποτε δε τους βλεπω να χανουν ομαδικη ασυλια μεχρι το τελος.  :S :S :S
τυπε αν φτασει τελικο ο dr alban με την σαπιομουνα αβυζη dyke ικανος ειναι να χασει μπας και του πεταξει κανα κοκκαλακι,κανα μπουτι να δει δηλαδη,να ζμπρωκσει δεν προκειται,παει,χαθηκε αυτο το τρενο,το μονο κωλοτρυπιδι που θα γαμαει σιγουρα ειναι του ομονοιακου κοκακια :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596

Stories

Νέο!