jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
εισαι ραιος.μαλλον δουλευει η ελλεεινιδασημερα πιανω στασιδι απο νωρις τυπε μην αρχισετε παλι τις συκοφαντιες :S :S :S
εισαι ραιος.μαλλον δουλευει η ελλεεινιδασημερα πιανω στασιδι απο νωρις τυπε μην αρχισετε παλι τις συκοφαντιες :S :S :S
Μην ασχολεισαι τυπε μου με θλιβερα ανθρωπακια που η μονη τους ικανοποιηση σε αυτη τη ζωη ειναι να σπανε τα αρχιδια των αλλων μπας και ασχοληθει κανεις μαζι τους...
Τυπε μου και χθες νωρις ειχες πιασει θεση αλλα μετα εφαγες τα Ελλεινιδοκλωτσομπουνιδια σου και ετρεχες στα ΤΕΠ!!! :S
Α και που σαι;Λιμουζινα τελος!!!Δεν θα με κυνηγαει ο Τσακαλωτος εμενα για τα ξεφτυλικια σου! :S :S :S
Ακου τυπε,παλιος-καινουριος,εδω την αβυζη πουτανα την σκουπιδιαζουμε ομαδικα και διοργανωνουμε τρελο απαξιωτικο piss bukkake για την μαπα της μολις πατησει το κουφαρι της Ελλαδα.1-2 που εχουν μεινει να την υποστηριζουν νοιωθουν την απομονωση και τον διασυρμο των υπολοιπων :S :S :SΟ παλιος!!!!!!!!
ρε τυπε δεν ειμαστε η ελλεεινιδα σου θα το καταλαβουμε οτι λες ψεματατυπε κοιταω το ημερησιο δελτιο απεργιων συνεχεια να δω τι δικαιολογια θα βρω παλι.ωρα να αρρωστησω καμια θεια παλι![]()
![]()
ναι τυπε μου τρικολορε με κοτοπουλο :S :S :Sσαλατα τυπε; :S :S :S
Κατσε εδω μεχρι τις 12 και θα μαθεις τι θα πει σεβασμοςΤην Ευρυδίκη θα την σεβεστε...........
![]()
![]()
νομιζα πιανει σε ολους τυπε :S :S :Sρε τυπε δεν ειμαστε η ελλεεινιδα σου θα το καταλαβουμε οτι λες ψεματα
Ακου τυπε,παλιος-καινουριος,εδω την αβυζη πουτανα την σκουπιδιαζουμε ομαδικα και διοργανωνουμε τρελο απαξιωτικο piss bukkake για την μαπα της μολις πατησει το κουφαρι της Ελλαδα.1-2 που εχουν μεινει να την υποστηριζουν νοιωθουν την απομονωση και τον διασυρμο των υπολοιπων :S :S :S
ωραιος τυπεναι τυπε μου τρικολορε με κοτοπουλο :S :S :S
Ακου τυπε,παλιος-καινουριος,εδω την αβυζη πουτανα την σκουπιδιαζουμε ομαδικα και διοργανωνουμε τρελο απαξιωτικο piss bukkake για την μαπα της μολις πατησει το κουφαρι της Ελλαδα.1-2 που εχουν μεινει να την υποστηριζουν νοιωθουν την απομονωση και τον διασυρμο των υπολοιπων :S :S :S
Κατσε εδω μεχρι τις 12 και θα μαθεις τι θα πει σεβασμος
τυπε πολυ γνωση επι του θεματος βλεπω...πελατης καθημερινος?ειναι κλειστη εφημερια τυπε,μονο αν σε παει το ΕΚΑΒ![]()
![]()
![]()
παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!γαμω την πουτανα μου!!!!!![]()
![]()
και σε λιγάκι μια ψηλή ένα παγωτακι στρατσιατελα :S :S :Sωραιος τυπε:S :S :S
Με συγκινησες!!!Ακου τυπε,παλιος-καινουριος,εδω την αβυζη πουτανα την σκουπιδιαζουμε ομαδικα και διοργανωνουμε τρελο απαξιωτικο piss bukkake για την μαπα της μολις πατησει το κουφαρι της Ελλαδα.1-2 που εχουν μεινει να την υποστηριζουν νοιωθουν την απομονωση και τον διασυρμο των υπολοιπων :S :S :S
περναω καμια βολτα τυπετυπε πολυ γνωση επι του θεματος βλεπω...πελατης καθημερινος?