Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
εγω βλέπω βαλανε μισθοφλωρο και βασαλο αντι για Μαριο να παιξουν , μήπως ειναι μιλημένοι απο την παραγωγή για να χάσουν σε αγώνα ασυλίας οι Μαχητές  :think:

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
εγω βλέπω βαλανε μισθοφλωρο και βασαλο αντι για Μαριο να παιξουν , μήπως ειναι μιλημένοι απο την παραγωγή για να χάσουν σε αγώνα ασυλίας οι Μαχητές  :think:

Tύπε παρακολουθείς survivor ? Από την Κυριακή είπαν πως είναι υποχρεωτικό οι άντρες επειδή είναι 4 να κάθονται σε 2 αγωνίσματα. Ο μαλακοκύπριος και ο Σπαλ έχουν παίξει 2 φορές άρα αναγκαστικά σήμερα πάγκο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Σήμερα διπλή αποχωρηση και μάλλον φεύγουν Σπαλιαρας και Σάρα.
Κρίμα ήθελα να φύγουν Βαλαβανη Χρανιώτης
ακου τυπε,εδω κανουμε τον χαβαλε μας,ξερεις που ειναι τα spoiler οποτε τραβα εκει.και κοφτε το ολοι οι εξυπνοι να γραφετε spoilers εδω μεσα,δηθεν δεν ξερετε,και καλα τι;να μας ενημερωσετε;χερια δεν εχουμε;αντε μαλακες. :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Τυπε παμε να ξεκινησουμε κουβεντα για υπογες,Μαρινακηδες και τα ξυλικια που τρωει ο Νασος απο Ελλεινιδα..... :S :S :S
σημερα πιανω στασιδι απο νωρις τυπε μην αρχισετε παλι τις συκοφαντιες :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

Επισκέπτης
ακου τυπε,εδω κανουμε τον χαβαλε μας,ξερεις που ειναι τα spoiler οποτε τραβα εκει.και κοφτε το ολοι οι εξυπνοι να γραφετε spoilers εδω μεσα,δηθεν δεν ξερετε,και καλα τι;να μας ενημερωσετε;χερια δεν εχουμε;αντε μαλακες. :S :S :S

Μην ασχολεισαι τυπε μου με θλιβερα ανθρωπακια που η μονη τους ικανοποιηση σε αυτη τη ζωη ειναι να σπανε τα αρχιδια των αλλων μπας και ασχοληθει κανεις μαζι τους...

Επισκέπτης
σημερα πιανω στασιδι απο νωρις τυπε μην αρχισετε παλι τις συκοφαντιες :S :S :S

Τυπε μου και χθες νωρις ειχες πιασει θεση αλλα μετα εφαγες τα Ελλεινιδοκλωτσομπουνιδια σου και ετρεχες στα ΤΕΠ!!! :S

Α και που σαι;Λιμουζινα τελος!!!Δεν θα με κυνηγαει ο Τσακαλωτος εμενα για τα ξεφτυλικια σου! :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.713
Πόντοι
5.006
Τυπε μου και χθες νωρις ειχες πιασει θεση αλλα μετα εφαγες τα Ελλεινιδοκλωτσομπουνιδια σου και ετρεχες στα ΤΕΠ!!! :S

Α και που σαι;Λιμουζινα τελος!!!Δεν θα με κυνηγαει ο Τσακαλωτος εμενα για τα ξεφτυλικια σου! :S :S :S
:dunno: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Μην ασχολεισαι τυπε μου με θλιβερα ανθρωπακια που η μονη τους ικανοποιηση σε αυτη τη ζωη ειναι να σπανε τα αρχιδια των αλλων μπας και ασχοληθει κανεις μαζι τους...
το θεμα ρε τυπε ειναι οτι γινεται επιτηδες,οχι κατα λαθος,που εκει να πεις οκ,με τα γαμιδια :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

τυπε κοιταω το ημερησιο δελτιο απεργιων συνεχεια να δω τι δικαιολογια θα βρω παλι.ωρα να αρρωστησω καμια θεια παλι :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom