Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Το ζητησατε και το ξαναβαζω

image.jpg

:cum: :cum: :cum: :cum:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Ρε παιδια επειδη εχω να δω καιρο 2 ερωτησεις...

1)Ο ντανος την σπρωχνει την Βαλαβανη? γιατι κατι ειχα ακουσει για τον κοκκινακη κ την Βαλαβανη.
2)Η Βαλαβανη ρε παιδια πρεπει να εχει παρει 6-7 κιλα τουλαχιστον η ειναι η ιδεα μου?
  Εκανε ενα πλανο ο σκηνοθετης απο το πλαι κ μου φανηκε οτι η μπακα της ηταν σαν του οβελιξ.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Ρε παιδια επειδη εχω να δω καιρο 2 ερωτησεις...

1)Ο ντανος την σπρωχνει την Βαλαβανη? γιατι κατι ειχα ακουσει για τον κοκκινακη κ την Βαλαβανη.
2)Η Βαλαβανη ρε παιδια πρεπει να εχει παρει 6-7 κιλα τουλαχιστον η ειναι η ιδεα μου?
  Εκανε ενα πλανο ο σκηνοθετης απο το πλαι κ μου φανηκε οτι η μπακα της ηταν σαν του οβελιξ.
τυπε ο dr alban τρυπαει τον κοκακια οπως αποδειχτηκε :- :S :S :S
η αβυζη γαμημενη dyke τρωει στα κρυφα και επιπλεον οι μουνοδουλοι dr alban και κοκακιας της δινουν την μεριδα τους για να μην χασει κανα γραμμαριο,μπας και γαμησουν.στο ιδιο μηκος και ο πιρφοροπιρελι που της εκανε δωρο την ζακετα του μην κρυωσει το σαπισμενο της μουνι :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
τυπε ο dr alban τρυπαει τον κοκακια οπως αποδειχτηκε :- :S :S :S
η αβυζη γαμημενη dyke τρωει στα κρυφα και επιπλεον οι μουνοδουλοι dr alban και κοκακιας της δινουν την μεριδα τους για να μην χασει κανα γραμμαριο,μπας και γαμησουν.στο ιδιο μηκος και ο πιρφοροπιρελι που της εκανε δωρο την ζακετα του μην κρυωσει [size=18pt]το σαπισμενο της μουνι[/size] :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Συνημμένα

• 123.jpg
    123.jpg
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • sapia.jpg
    sapia.jpg
    99,6 KB · Εμφανίσεις: 31

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκαν στο πλατό του Survivor Πανόραμα και είχαν πολλά να πουν! Μεταξύ άλλων αποκάλυψαν κι ένα περιστατικό άγνωστος στους τηλεθεατές. Ξέρετε από αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες, με πρωταγωνιστή αυτού τον Γιώργο Χρανιώτη. 

«Ο Χρανιώτης είναι η καλύτερη νοικοκυρά στην παραλία. Δεν του παίρνεις κατσαρόλα να καθαρίσεις για κανένα λόγο, είναι αποτελεσματικός.» είπε ο Μπο και συμπλήρωσε ο Κοκκινάκης «Από την ημέρα που άρχισε να πλένει ο Χρανιώλας χάσαμε κουτάλια, πιρούνια τα πάντα. Είναι καλός γενικά αλλά εγώ ήμουν σχολαστικός με αυτά. Μια μέρα μάλιστα ήμουν εγώ με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη και θα τρώγαμε κι έπεσε ένα κουτάλι και το έπιασε ο Χραν και το σκούπιζε στην κοιλιά του και του λέω τι κάνεις; και μου λέει το σκουπίζω για να φάω και κοιταχτήκαμε καλά καλά με τον Ντάνο είχαμε μείνει. Θεώρησε πως να το σκουπίσει με την κοιλιά του σήμαινε πως το καθάρισε το ίδιο με το να το πλύνει στο χέρι».

:idiot: :idiot:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.794
Πόντοι
2.456
Ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκαν στο πλατό του Survivor Πανόραμα και είχαν πολλά να πουν! Μεταξύ άλλων αποκάλυψαν κι ένα περιστατικό άγνωστος στους τηλεθεατές. Ξέρετε από αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες, με πρωταγωνιστή αυτού τον Γιώργο Χρανιώτη.  

«Ο Χρανιώτης είναι η καλύτερη νοικοκυρά στην παραλία. Δεν του παίρνεις κατσαρόλα να καθαρίσεις για κανένα λόγο, είναι αποτελεσματικός.» είπε ο Μπο και συμπλήρωσε ο Κοκκινάκης «Από την ημέρα που άρχισε να πλένει ο Χρανιώλας χάσαμε κουτάλια, πιρούνια τα πάντα. Είναι καλός γενικά αλλά εγώ ήμουν σχολαστικός με αυτά. Μια μέρα μάλιστα ήμουν εγώ με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη και θα τρώγαμε κι έπεσε ένα κουτάλι και το έπιασε ο Χραν και το σκούπιζε στην κοιλιά του και του λέω τι κάνεις; και μου λέει το σκουπίζω για να φάω και κοιταχτήκαμε καλά καλά με τον Ντάνο είχαμε μείνει. Θεώρησε πως να το σκουπίσει με την κοιλιά του σήμαινε πως το καθάρισε το ίδιο με το να το πλύνει στο χέρι».

:idiot: :idiot:
Μα ειναι στοκοι οι τυποι :headbang:, δεν καταλαβαινουν οτι στη πλατεια βαθη,
ετσι σκουπιζουν τα τζανκια τα κουταλια... :zombie:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Μου καηκε το laptop Κι εχετε ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΡΕΜΑΛΙΑ!!
Δεν εχω τροπο να μπω και την εχετε κανει ΛΟΥΗΔΕΣ ΟΛΟΙ!!
Οταν θα αποκατασταθει η ταξη ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
[size=30pt]ΑΑΑΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!![/size]
:s&m_3: :s&m_3:  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
:s&m_3: :s&m_3:  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Παρασκευή red friday στα media markt τρέχα να πάρεις laptop.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.757
Πόντοι
5.006
:s&m_3: :s&m_3:  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
μια Βδομάδα λάντζα ήσουν δεν πήρες αερα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom