Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
καταρχας παρον και θα ηθελα να κανω στο αγαπητο κοινο του νηματος μια ερωτηση.τωρα που το σκεφτομαι θα ηταν και ωραιο να εμπαινε και σαν ψηφοφορια αλλα ο νηματοθετης μας εχει :badair: προ καιρου οποτε η ερωτηση ειναι η εξης.ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΜΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ΤΟΥ????????????? ωστε να μας το παιξει σημερα κονιορδος και να μας κραξει.

Επισκέπτης
Τυπε σημειωστε το καινουριο μου κινητο 694 ΕΠΤΑ-ΠΤΑ-ΠΤΑ-ΠΤΑ-ΠΤΑ.... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
καταρχας παρον και θα ηθελα να κανω στο αγαπητο κοινο του νηματος μια ερωτηση.τωρα που το σκεφτομαι θα ηταν και ωραιο να εμπαινε και σαν ψηφοφορια αλλα ο νηματοθετης μας εχει :badair: προ καιρου οποτε η ερωτηση ειναι η εξης.ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΜΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ΤΟΥ????????????? ωστε να μας το παιξει σημερα κονιορδος και να μας κραξει.

Ρεπο του εδωσε τυπε γιατι ηθελε να βγει με τις φιλες της...και μας εσκασε εδω μεσα βαρυ πεπονι και μαγκας!

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τυπε και εμεις ειμαστε υποχειρια Ελλεινιδας αλλα τη πηγαμε οπου γουσταρε,πληρωσαμε κιολας και μετα Κυριακη βραδυ ειμασταν πισω για να παμε ΣΕΦ και οριακα προλαβαμε και το συμβουλιο παρωδια! :S :S :S
ετσι ετσι :hi:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
  Μας εχουν πρηξει τ αρχιδια με την γαμοψηφοφορια τους....μουνοπανο Αλαφουζε... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
τυπε η ψηφοφορια εχει στοιχιωσει 2 μηνες :zombie:,δεν λειτουργει κιολας.αν ειναι να την ξεκολληστε θα ανεχτω και το σκουπιδιασμα που ετοιμαζεις εσυ και η κλικα σου :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ρεπο του εδωσε τυπε γιατι ηθελε να βγει με τις φιλες της...και μας εσκασε εδω μεσα βαρυ πεπονι και μαγκας!
δεν μου φαινεται για τετοιος απλα η συναναστοφες οι κακες με ελλεεινιδες τον αναγκαζουν να ξεσπα αλλου τα νευρα του και βρισκει εμας που ειμαστε ανθρωποι συγκαταβατικοι στα προβληματα των αλλων

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε η ψηφοφορια εχει στοιχιωσει 2 μηνες :zombie:,δεν λειτουργει κιολας.αν ειναι να την ξεκολληστε θα ανεχτω και το σκουπιδιασμα που ετοιμαζεις εσυ και η κλικα σου :S :S :S

Δεν Εχουμε Κλίκες Εδω Μεσα Τύπε...Μονο Παρεες !!!  ;) :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36.682
Πόντοι
5.006
Τυπε σε ψαχνει το εκτελεστικο να ξερεις... :S :S :S
τυπε μη κάνεις γκρινα ο Νάσος είναι κομπλέ είχαμε άδεια χτες από την λοχία μιας και ήταν στο μπέρδεμα του και εμείς στο σεφ.αρα είναι φρού φρου και αρώματα τα άλλα που λέτε. :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε εγω και τα υπολοιπα καλα παιδια του νηματος λεμε μονο αληθειες εστω σκληρες αλλα αληθειες.

Επισκέπτης
τυπε μη κάνεις γκρινα ο Νάσος είναι κομπλέ είχαμε άδεια χτες από την λοχία μιας και ήταν στο μπέρδεμα του και εμείς στο σεφ.αρα είναι φρού φρου και αρώματα τα άλλα που λέτε. :S :S :S

Τυπε ξεχνας οτι εχω ξεπαραδιαστει να στελνω μεταφορικα μεσα για να φερουν τον ανεπροκοπο στο Bou εγκαιρως....μεχρι και εγγυητης μπηκα στο δανειο για το τρικυκλο! :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε φιλικα στο λεω μην παιρνεις το μερος του γιατι η ελλεεινιδα που εχει μπλεξει του εχει ξεκαθαρισει οτι δεν θα γνωρισει φιλες της σε φιλους του οποτε ασε τα υποστηρικτικα μηνυματα δεν εχει φαγητο  :hi:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36.682
Πόντοι
5.006
Τυπε ξεχνας οτι εχω ξεπαραδιαστει να στελνω μεταφορικα μεσα για να φερουν τον ανεπροκοπο στο Bou εγκαιρως....μεχρι και εγγυητης μπηκα στο δανειο για το τρικυκλο! :S :S :S
σε αυτό μαζί σου είμαι τυπε μου,μου είπε ότι τα πούλησε τα μέσα που είχε τρίκυκλα υδροπλάνα παπάκια και άμαξα με άλογο,θα πηγαίνει ποδαρατος  :S :S :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.042
Πόντοι
6.035
Ο Σπαλιάρας συνεχίζει το ίδιο τροπάριο,η διπροσωπία και το λέει ο πιο διπρόσωπος τεμπέλης και άχρηστος εκεί μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom