Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
H γνώμη σας για τη Βαλαβανάρα και την ερωτική της ζωή ? Πιστεύετε ότι έχει γαμηθεί με πολλούς ??

Ποια Να Εχει Γαμηθει Με Πολλους ???  :new_shocked:

Τυπε Μη Τη Βλεπεις Που Το Παιζει Ανετη...Αυτη Τον Πουτσο Πρεπει Να Τον Πιανει ΜΟΝΟ Με Χαρτοπετσετα !  :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ποια Να Εχει Γαμηθει Με Πολλους ???  :new_shocked:

Τυπε Μη Τη Βλεπεις Που Το Παιζει Ανετη...Αυτη Τον Πουτσο Πρεπει Να Τον Πιανει ΜΟΝΟ Με Χαρτοπετσετα !  :grin:

Λες τύπε, ε ? Πάντως την κόβω για ευγενική και καλόκαρδη. Δεν ξέρω αν είναι ανοιχτή στον έρωτα...

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Λες τύπε, ε ? Πάντως την κόβω για ευγενική και καλόκαρδη. Δεν ξέρω αν είναι ανοιχτή στον έρωτα...

Τυπε Εχω Φαει Και Με Αυτα Που Μου Γραφεις Μου Ερχετε Να  :vomit: !!!

Κλασικη Ελλεινιδα Για Να Σου Σπασει Τον Πουτσο Αμα Δεν Κανεις Το Δικο Της !  :vomit:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τυπε Εχω Φαει Και Με Αυτα Που Μου Γραφεις Μου Ερχετε Να  :vomit: !!!

Κλασικη Ελλεινιδα Για Να Σου Σπασει Τον Πουτσο Αμα Δεν Κανεις Το Δικο Της !  :vomit:

Εγώ πιστεύω τον αρχηγό μας,το μάνατζερ ράγκμπι, που είπε ότι είναι η πιο παρεξηγημένη και ευγενική παίκτρια !

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εγώ πιστεύω τον αρχηγό μας,το μάνατζερ ράγκμπι, που είπε ότι είναι η πιο παρεξηγημένη και ευγενική παίκτρια !

Αρχηγαρα Και Ψυχαρα Ο Παναρας Αλλα Απο Γυναικες Δεν Γνωριζει Μια...

Ασε Που Τον Κοβω "ΨιλοΤρυφερο" !!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγώ τον κόβω για γαμιά σύντροφε !!  :grin: :grin:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Τυπε ΔΕΝ Υπαρχει Ουτε Μια Στο Εκατομμυριο Περιπτωση !!!  ;)

εγω ξερω εναν που θα ειναι 100% τελικο απο την 1η μερα του παιχνιδιου. εχει πληρωσει σε ειδος τον σκαι πριν μπει στο παιχνιδι... η βαλαβανη ξαναλεω ειναι το φαβορι για το επαθλο.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
εγω ξερω εναν που θα ειναι 100% τελικο απο την 1η μερα του παιχνιδιου. εχει πληρωσει σε ειδος τον σκαι πριν μπει στο παιχνιδι... η βαλαβανη ξαναλεω ειναι το φαβορι για το επαθλο.
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Αυτό που γίνετε όταν χάνουν οι Μαχητές να τονίζουν ότι πηγαίναμε πρώτοι αλλά οι άλλοι λόγο κωλοφαρδίας ήταν εύστοχοι έχει καταντήσει κουραστικό  :headbang: :headbang: Λες και αυτοί όταν ευστοχούν είναι αποτέλεσμα στρατηγικής και πρωταθλητισμού  :headbang:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Δεν Ξερω Για Ποιον Λες Οτι Θα Ειναι Στο Τελικο Και Αν Εχει Πληρωσει Σε Ειδος...
( Εχει Γαμησει Καραφλουζο ?  :grin: )

Αλλα Στο Ξαναγραφω Και Κράτησετο Αυτό ΔΕΝ Υπαρχει Ουτε 1 Πιθανοτητα Στο Εκατομμυριο !!!  ;)

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Η Βαλαβανη θα ειναι ένατη στους εννέα. Η πρωτη που θα φυγει οταν χασουν ασυλια οι διασημοι. Και που εγινε η λαμογια να μεινει και να φυγει η Λαουρα, πολυ ηταν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
φιλε εγω αν εχει γαμηθει με πολλους δεν ξερω... οτι θα παρει το σουρβαιβορ ειμαι 99% σιγουρος
Τοτε να το πονταρεις τύπε, να ρισκαρεις τα λεφτα σου και τοτε θα σεβαστω την αποψη σου. Μεχρι τοτε ειναι καφενειακή.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Η Βαλαβανη θα ειναι ένατη στους εννέα. Η πρωτη που θα φυγει οταν χασουν ασυλια οι διασημοι. Και που εγινε η λαμογια να μεινει και να φυγει η Λαουρα, πολυ ηταν.

Eιχε πολλους θαυμαστες δηλαδη η λαουρα ε?  :2funny:

τελικα εγινε μια ψιλοανατροπη οπως φαινεται

γλιτσοκυπριος πρωτος 40%
αναβολικος                  29%
μισθοφλωρος              20%
σπαλ                            11%

ο σπαλιαρας που ηταν σαν "Φαβορι' κατρακυλησε και τον περνανε ολοι σχεδον στην ομαδα του

με την σαρα δεν ασχολουνται καν

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Τοτε να το πονταρεις τύπε, να ρισκαρεις τα λεφτα σου και τοτε θα σεβαστω την αποψη σου. Μεχρι τοτε ειναι καφενειακή.

φιλε γιατι να μην γινει η λαμογια ξανα δλδ... τι τους χαλαει τα σχεδια?? τα λεφτα απο τους ψηφους τα εχουν παρει προκαταβολη... θα σου πουν με μια ψηφο διαφορα χανει ο ντανος πχ ... θα κανει κανενας καταμετρηση...

θα δεις οτι θα φευγουν τα φαβορι ενα ενα

προφανος ειναι καφενιακη αποψη.. βασισμενη σε πραγματα που εχω δει. για αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ο μισθοφορος θα ειναι 4αδα και με την βουλα. λογο χ φακτορ

σορρυ για αυτο που θα πω.... ομως οποιος παιζει μπετ στο σουρβαιβορ ειναι μεγαλος βλακας... μπορει να μαγειρευτει ποιο ευκολα απο ματς ολυμπιακου λαρισας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom