Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Δηλαδη ολη την εβδομαδα που δεν θα εχει αγωνισμα ασυλιας τι σκατα θα κανουνε;Κατι μου λεει οτι ο μαλακας ο μπαρμπαΓιωργος θα μας γαμησει στα τηλεπαιχνιδια...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Και η ανευρη και ανανδρη μαγειρισα ξυνει τη καρυδ...πιο ξεφτυλα αντρα απο τον Κοκκινακη δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.
και η βρωμομουνα δεν λεει να κουνησει ουτε για πλακα.εχει συνηθισει τους μουνοδουλους τυπου wannabe eminem,dr alban και πιρφοροπιρελι να της τα φερνουν στο πιατο.αυτη πρεπει να μπει στα αμπελια ηλιο με ηλιο να στρωσει ο πατος της :vomit: :vomit: :vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και η ανευρη και ανανδρη μαγειρισα ξυνει τη καρυδ...πιο ξεφτυλα αντρα απο τον Κοκκινακη δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.
Κι ομως τύπε αυτος τα ειχε με την 23χρονη κορη του Κούρκουλου και της Λατση περσι

Επισκέπτης
Καλα κανει η πουτανα φιλε...γιαυτο εχει παει το πατσοκοιλι στον αστραγαλο της.Το εχουμε ξαναπει τα μουνια βρισκουν και κανουν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Κι ομως τύπε αυτος τα ειχε με την 23χρονη κορη του Κούρκουλου και της Λατση περσι

Και τι αλλαζει σε αυτο που εγραψα πριν;Το πουτανακι ηθελε να τη γαμησει πολιστας εστω και ο Κοκκινακης που ειναι η ντροπη προσωποποιημενη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Παλι θα περιδρομιασει ο πετσέτας με τον κοπο των αλλων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και τι αλλαζει σε αυτο που εγραψα πριν;Το πουτανακι ηθελε να τη γαμησει πολιστας εστω και ο Κοκκινακης που ειναι η ντροπη προσωποποιημενη...
Τύπε δεν μιλαμε για ενα απλο πουτανακι, μιλαμε για την κορη της Λατση που μπορει να εχει οποιον θελει.

Επισκέπτης
Τύπε δεν μιλαμε για ενα απλο πουτανακι, μιλαμε για την κορη της Λατση που μπορει να εχει οποιον θελει.

Ναι και μιλαμε για ενα πλουσιο τσουλακι που ηθελε να τον φαει απο πολιστα εκπληρωσε το ονειρο της και τωρα θα περασει στο επομενο στη λιστα της επαγγελμα...

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ποια εχει πατσοκοίλι, η Βαλαβανη?

Τυπε...Ενα Ψιλοτυμπανισμο Τον Εχει Εδω Που Τα Λεμε Τον Εχει Η Dyke !!!  :grin:

Δεν Καταλαβαινω Πως Ολοι Πεφτουνε Στα Κιλα Και Φαινετε Περισσοτερο Στην Μουρη Τους

Σε Αυτη Η Μουρη Της Ειναι Οπως Οταν Μπηκε Μη Σου Πω Και Πιο "Φουσκωμενη¨  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom