Αριστοκράτης93
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είδατε πλάνο από τον Πανάρα? Στο μουνί του όλα, κάθεται και πίνει το νεράκι του. Θα τα δώσει όλα για την ασυλία πάλι...
Είδατε πλάνο από τον Πανάρα? Στο μουνί του όλα, κάθεται και πίνει το νεράκι του. Θα τα δώσει όλα για την ασυλία πάλι...
εχεις αναγκη να ερωτευθεις τυπεgfe μου βγαζει η σαρα...υφερπων πυρφορισμος γαμω το θεο μου, λες?
αν κερδισει παλι η γρια :S :S :Sεχεις αναγκη να ερωτευθεις τυπε
Αυτό θα πει πουστιά!
όχι αυτά που κάνω εγώ και με κράζετε...
Συνεχεια πανω στη γραμη ο Παναρας να κοουτσαρει και να εμψυχωνειο αγγελοπουλος τελευταια φαινεται οτι θελει να εχει αρχηγικη θεση
φαινεται οτι θελει να ειναι πρωτος στις οδηγιες στα αγωνισματα
χαλασε καπως...
ο ΠΑΝΑΡΑΣ σηκωθηκε να συγχαρει τον μισθοφλωρο!!
Μραβο αρχηγε ΜΑΣ
ειναι υπεροπτες οι Αλβανοιο αγγελοπουλος τελευταια φαινεται οτι θελει να εχει αρχηγικη θεση
φαινεται οτι θελει να ειναι πρωτος στις οδηγιες στα αγωνισματα
χαλασε καπως...
ο ΠΑΝΑΡΑΣ σηκωθηκε να συγχαρει τον μισθοφλωρο!!
Μραβο αρχηγε ΜΑΣ
ασχημη φατσα...σα γερικο σκυλι...τρομαζεις αν την δεις ετσι βραδυ (μου θυμιζει σαν κατι φατσες απ το βιντεοκλιπ του μιχαλακη του τζακσον, το θριλερ)Η σοφι αργη αργη αλλα στο τελος τους γαμει
Ασε που εχει αρχισει να γινεται καβλιαρα με κοιλιακους κ μαυρισμα
Αν ημουν μεσα θα της τον εχωνα καθε βραδυ πολυ βαθια να παιρνει δυναμεις
Τύπε εσύ σε σχέση με τον Πανάρα εξηγείσαι αντρίκια :S
ασχημη φατσα...σα γερικο σκυλι...τρομαζεις αν την δεις ετσι βραδυ (μου θυμιζει σαν κατι φατσες απ το βιντεοκλιπ του μιχαλακη του τζακσον, το θριλερ)
κορμι καλο ομως!
χοντρο....μη μου γαμας ετσι τη ψυχη δουκαεχεις αναγκη να ερωτευθεις τυπε
Κύριε Αριστοκράτης93 (είστε τόσο νεαρός?)![]()
Συνεχεια πανω στη γραμη ο Παναρας να κοουτσαρει και να εμψυχωνει![]()
![]()
![]()
Ο χρανιώτης γαμάει στις μπάλες και στις τρύπες πάντως ε? Τις βάζει καλά.