Τυπε παλιοτερα που δουλευε η φυσικη επιλογη δεν θα ειχε γινει καν συλληψη....ειναι να απορεις παντως τι γαμηθηκε στη φυση και προεκυψε αυτο το κακιασμενο και εμετικο πουστρακι.
Αδερφε,το εχω ξαναπεί..Οι παλιοί εδω μεσα προφυλασσουμε το σαιτ απο περιεργους τυπους και δεν ανεχόμαστε συμπεριφορές που προσβαλλουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ-ΕΘΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΛΑ..
ΤΕΛΟΣ....
Αδερφε,το εχω ξαναπεί..Οι παλιοί εδω μεσα προφυλασσουμε το σαιτ απο περιεργους τυπους και δεν ανεχόμαστε συμπεριφορές που προσβαλλουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ-ΕΘΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΛΑ..
ΤΕΛΟΣ....
ΤΕΛΟΣ....
Οχι να μη τον μπανιαρισεις,τον γουσταρανε τον δεχτηκανε του κανανε κουπεπε κουπεπε εδω μεσα,τωρα θα δεχτουν τις συνεπειες των πραξεων τους και θα τον φανε στη μαπα,ετσι ειναι το δικιο
Οχι να μη τον μπανιαρισεις,τον γουσταρανε τον δεχτηκανε του κανανε κουπεπε κουπεπε εδω μεσα,τωρα θα δεχτουν τις συνεπειες των πραξεων τους και θα τον φανε στη μαπα,ετσι ειναι το δικιο
τι ακριβώς εννοείς? επειδή είμαι με τους καλύτερους-νικητές?
εσείς δεν ανεβάζατε όλη μέρα φωτογραφίες με τις τουρκάλες? επειδή χάσανε σήμερα το βλαχάκια έχετε νευριάσει?
Μην με "μπριζωνεις"..Το τι κανει σεξουαλικά δε με απασχολεί..Το οτι ειπε μια κουβεντα για τους Ελληνες ηταν η αφορμη που τον προειδοποίησα..Δεν επανηλθε..