Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
50% εχουν περιτομη στη ελλαδα????????????????????????????????????????????????????????????????????????θα μας τρελλανεις?
ισως νπερδευτηκες με το χαλινο!!!

cut και uncut ρε φίλε... θες να μου πεις εσύ ότι είσαι πιο ειδικός στις πούτσες? έχεις δει περισσότερες από εμένα και ξέρεις?

Επισκέπτης
:jerking:Το σουργελο ο πολιστας δεν μπορει να χτυπησει τουβλακι στο ενα μετρο...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.519
Πόντοι
26.141
πιο αστοχος απο κοκκι υπαρχει?πολιστας ηταν????????????????????????????????????????????

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.519
Πόντοι
26.141
cut και uncut ρε φίλε... θες να μου πεις εσύ ότι είσαι πιο ειδικός στις πούτσες? έχεις δει περισσότερες από εμένα και ξέρεις?
εδω μαν με αποστομοσες!!!αλλα δεν ηξερα οτι στην αθηνα οι ελληνες κανουν σουνετ-περιτομη διοτι ειναι εβραικκο και μουσουλμανικο εθιμο

Επισκέπτης
Οχι απλα πολιστας φιλε αλλα Ολυμπιονικης μαλιστα...

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
Ο βενζινας δινει ρεστα παντως

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
εδω μαν με αποστομοσες!!!αλλα δεν ηξερα οτι στην αθηνα οι ελληνες κανουν σουνετ-περιτομη διοτι ειναι εβραικκο και μουσουλμανικο εθιμο

μάλιστα ο πορνοσταρ της σειρήνα που σας είχα πει ότι γνωρίζω, ο οποίος γαμάει με 100 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται, πήγε τώρα στα 27 του? δεν ξέρω ακριβώς την ηλικία του να κάνει... και ο κακομοίρης έχει μπει χειρουργείο ήδη 3 φορές νομίζω και θα ξαναμπει, γιατί έπεσε σε χασάπη χειρουργό και δεν του το έκανε καλά και φαίνεται πολύ άσχημο τώρα το καυλί του.
εμένα δόξα το θεό (που λέει ο λόγος) όπως και στους περισσότερους είναι πολύυυ ωραίο. για ρούφηγμα θα έλεγα :P

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6

τύπε είναι από παλαιά διαθήκη, και εδώ προσπάθησαν να το περάσουν οι μαυροντυμένοι παρθένοι με φουστάνια αλλά δε τους βγήκε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.519
Πόντοι
26.141
μάλιστα ο πορνοσταρ της σειρήνα που σας είχα πει ότι γνωρίζω, ο οποίος γαμάει με 100 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται, πήγε τώρα στα 27 του? δεν ξέρω ακριβώς την ηλικία του να κάνει... και ο κακομοίρης έχει μπει χειρουργείο ήδη 3 φορές νομίζω και θα ξαναμπει, γιατί έπεσε σε χασάπη χειρουργό και δεν του το έκανε καλά και φαίνεται πολύ άσχημο τώρα το καυλί του.
εμένα δόξα το θεό (που λέει ο λόγος) όπως και στους περισσότερους είναι πολύυυ ωραίο. για ρούφηγμα θα έλεγα :P
μαν καλυτερα αν ειναι να το κανει καποιος να παει στην Πολη διοτι και πιο φτηνα αλλα εκει το κανουν με λειζερ πλεον

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
τύπε είναι από παλαιά διαθήκη, και εδώ προσπάθησαν να το περάσουν οι μαυροντυμένοι παρθένοι με φουστάνια αλλά δε τους βγήκε.

ρε βλαχάκια, γι αυτό σας αρέσει και ο ντάνος, τι έθιμα και χαζομάρες... δεν μιλάμε για ταραμοσαλάτα, για ιατρικούς λόγους γίνεται...

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
ρε βλαχάκια, γι αυτό σας αρέσει και ο ντάνος, τι έθιμα και χαζομάρες... δεν μιλάμε για ταραμοσαλάτα, για ιατρικούς λόγους γίνεται...

για λόγους υγιεινής το κάνουν κάποιοι πολλοί λίγοι, όχι ιατρικούς και κουραφέξαλα.
Και είναι πολύ λίγοι απλά συνήθισες μάλλον από τα πάκια

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
Οχι απλα πολιστας φιλε αλλα Ολυμπιονικης μαλιστα...

χαχα η πρωτη ασκηση που κανουν οι πολιστες ειναι να στοχευουν το γαμα στο τερμα γιατι εκει δεν μπορουν να κανουν τπτ οι τερματοφυλακες ....και αυτο ειναι τρομερα δυσκολο , αλλα νομιζω ο συγκεκριμενος οτι επαιζε φουνταριστος που ειναι για τα βοδια και στοκους ... :headbang:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
για λόγους υγιεινής το κάνουν κάποιοι πολλοί λίγοι, όχι ιατρικούς και κουραφέξαλα.
Και είναι πολύ λίγοι απλά συνήθισες μάλλον από τα πάκια

:respect:

και ιατρικούς, πχ όπως και στο παιδί, δεν βγαίνει ολόκληρη η βάλανος έξω και τους πονάει στο σεξ.

όσο για τα ποσοστά... κάτι περισσότερο θα ξέρετε εσείς από ψωλές :P
εγώ δεν κοιτάζω ούτε θυμάμαι ποιός έχει και ποιός όχι, γιατί είναι εντελώς τυχαίο εννοώντας ότι είναι 50% ... :birdman:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ρε σεις αυτος ο Ογκενται μονο ηττες εχει απο χθες?? Με ψυχολογικα θα φυγει... :S

Τυπε τον παρηγορούσαν και οι συμπαικτες του χθες να μην  στενοχωριέται γιατι θα κερδιζε σημερα. :S :S :S

Ειναι Ο Παικτης Με Το Μεγαλυτερο Ποσοστο Νικών Στο Tουρκικο Survivor !!!  :think:

Του Βιασαν Τα Ονειρα Οι Δικοι Μας !!!  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.519
Πόντοι
26.141
zhμια τα σποιλερ σημερα