Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Σήμερα όλοι ενωμένοι. Η αβυζη dyke ειθε να γίνει η αγαπημένη μας.

Κρίμα που δεν θα παίξει η Λάουρα, μεγάλη απώλεια αλλά θα τα καταφέρουμε.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
......Δηλαδη γαμησε τα ...κοιτούσα YouTube το τουρκικό ειναι όλοι αντάξιοι Ντάνος και πιο πάνω !!
Και έχουμε θεοποιήσει μια κουραδα ...μάνατζερ !! Ποσό κατω ακόμα ???
Είναι σκυλια. Κάτι ολυμπιονίκες άκουσα, κάτι μποξέρ κτλ. Θα εχουν όμως και σαπιοκοιλιες, δεν υπάρχει περιπτωση

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Εν τω μεταξύ, θα έχει και αύριο ελληνοτουρκικη μονομαχία. Δυο μέρες καβλαντα στη TV.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Αυτοί είναι επαγγελματίες. Αν το πάρουμε αυριο μόνο, να ρεφάρουμε. Με αποκωδικοποίηση σημερινού αγώνα και dyke μέσα. Η Σάρα δεν κάνει για πίεση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.538
Πόντοι
26.141
kριμα που δεν θα δeι το τουρκικο κοινο των 85 εκατομυριων την κλαουριτα να  ξεσκιζει την μποξερ υπερπρωταθλhτρια της τουρκικης ομαδας''

θα παθεναν κοκομπλοκο οι τουρκοι με την λαουριτα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.618
Πόντοι
5.006
kριμα που δεν θα δι το τουρκικο κοινο τω ν 85 εκατομυριων την κλαουριτα να  ξεσκιζει την μποξερ υπερπρωταθλτρια της τουρκικης ομαδας''

θα παθαιναν κοκομπλοκο οι τουρκοι με την λαουριτα
:cheesy: :grin: :effemine: :cheesy:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Σήμερα όλοι ενωμένοι. Η αβυζη dyke ειθε να γίνει η αγαπημένη μας.

Κρίμα που δεν θα παίξει η Λάουρα, μεγάλη απώλεια αλλά θα τα καταφέρουμε.
συνεχιζουμε το σκουπιδιασμα της υδροκεφαλης αβυζης dyke.δεν γινεται πολεμος.20 ρεμαλια που ψοφουν για φραγκα και προβολη ειναι :vomit: :vomit: :vomit:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΩΦΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ
ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ''ΦΙΛΙΕΣ'' ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΩΚΑΙΑΝΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΩΦΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ
ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ''ΦΙΛΙΕΣ'' ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΩΚΑΙΑΝΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Τυπε Δεν Μιλας Ωραια & Ριχνεις Το Επιπεδο !!!  :cool2:

Ελληνες - Τουρκοι Αδελφια Ειμαστε !!!  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.013
Πόντοι
3.936

ΤΟ Survivor είναι τουρκική παραγωγή.

Ο παρουσιαστής του είναι εκατομμυριουχος και ήθελε να πάρει τηλεοπτική άδεια από τον Συριζα για να μπει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Τέλικα το κατάφερε.  

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.285
Πόντοι
5.006
εσυ τι κανεις παραμονή επετειου γενοκτονίας τυπε?γιατι δεν πας προς κωνσταντινουπολη μερια να καθαρισεις 5-6 μεμετια ως γνήσιος πατριώτης????
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom