Εγώ σας τα γράφω συνέχεια αλλά εσείς ξεχνάτε… σας προειδοποιώ από πριν ότι κάτι θα συμβεί κι εσείς δεν του δίνετε σημασία. Τι να σας κάνω;
Στα τελευταία επεισόδιο του Survivor, βλέπω έναν Γιώργο Αγγελόπουλο εκτός εαυτού! Πραγματικό έτοιμο να σκοτώσει κόσμο! Λίγο το βλέμμα που γυαλίζει, λίγο κάτι μπουκάλια που φεύγουν στον αέρα λέω «τον χάνουμε»….
Μάλιστα, πολλά είναι τα σχόλια του κοινού, γι’αυτές τις αντιδράσεις του, θεωρώντας τες υπερβολικές και μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που αναθεώρησαν για την συμπάθεια και την υποστήριξη προς εκείνον. «Τελικά είχαν δίκιο οι συμπαίκτες του, που έλεγαν ότι δεν είναι έτσι όπως δείχνει!»…. «Τελικά είναι κωλόπαιδο!»…. «Του δώσαμε αρκετή αξία!»…αυτά είναι μερικά από τα σχόλιο που έχω διαβάσει…
Λοιπόν, κρίμα που σήμερα μέσα από το Dimis Blog και το Youweekly.gr, θα σας χαλάσω αυτό το «όνειρο». Αλλά να σας θυμίσω, ότι σας είχα προειδοποιήσει γι’αυτά τα συνεχόμενα περιστατικά. Αλλά ας το πιάσουμε το πράγμα από την αρχή…
Η συγκεκριμένη παραγωγή του Τούρκου, είναι πανέξυπνη… Όλοι τους είναι ένας κι ένας και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν! Πλέον όμως, προσπαθούν να βγάλουν ίντριγκα και δεν μπορούν. Από τότε που αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Χανταμπάκης που με τους καυγάδες και τα ξεκατινιάσματα, είχαν απογειώσει το σόου, τώρα πια, δεν έχουν να δείξουν κάτι τέτοιο, άρα… κάποιος θα πρέπει να κάνει τον «κακό».
Και επανέρχομαι με αποδείξεις! Συγκεκριμένα στις 03/05/2017, στο Dimis Blog σας έγραψα ακριβώς τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής στο παιχνίδι και η τακτική που θα ακολουθήσει η παραγωγή. (Δείτε εδώ)
Και θα το ξαναπώ… Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα μετά! Η παραγωγή και οι άνθρωποι που δουλεύουν για το Survivor γνωρίζουν πως είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης και ένα μεγάλο ποσοστό τηλεθεατών τον ακολουθεί και τον υποστηρίζει. Έτσι για να τονώσει το σόου και να δώσει το «χάπι της παρηγοριας» στους παίκτες που αποχώρησαν από τους «Διάσημους» και απειλούν με Θεούς και Δαίμονες για τον «κωλοχαρακτήρα» τους που έδειξαν στην τηλεόραση, έτσι λοιπόν η παραγωγή αποφάσισε να… «τσαλακώσει» λίγο τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να δημιουργηθεί αμφιβολία…
Δηλαδή, κρατάει μεμονωμένα πλάνα και όλο αυτό το δείχνει υπερβολικό. Απλώς «εξαφανίζουν» στο μοντάζ τα νεύρα των υπολοίπων για να φαίνεται πιο έντονα εκείνος, όπως μετέφερε στο Dimis Blog και το youweekly.gr, ένα έμπιστο πουλάκι που έχω… Οπότε χαλαρώστε.. Σε λίγο θα ξαναδείτε τον Ντάνο που αγαπήσατε…
Κολπάκια της παραγωγής είναι όλα αυτά και πιστέψτε με, με το μοντάζ κάνεις θαύματα… Όλο αυτό που βλέπετε είναι υπερβολικό, όπως και τα «ψεύτικα» τρέιλερ. Αφήνουν να υπονοηθεί ότι θα γίνει «σφαγή» και είναι… ένα μικροκαυγαδάκι των 2 δευτερολέπτων… «Θα στο ξαναπώ, είναι αυτό που βλέπεις! Εμάς είναι η δουλειά μας απλώς να δείξουμε κάτι άλλο, γιατί έτσι πρέπει, είναι ριάλιτι, δεν είναι παιχνίδι αγωνισμάτων…. Σε λίγες μέρες θα σταματήσουμε να τον δείχνουμε έτσι», αυτό μου μετέφερε ο άνθρωπος που μου δίνει όλες τις πληροφορίες και σας τις αποκαλύπτω καθημερινά στο Dimis Blog και το youweekly.gr…