Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.635
Πόντοι
5.506
Αμα με ξαναβαλει να δω Πουσταρ Ακαντεμι θα τη καταγγειλω στον Συλλογο Κακοποιημενων Ανδρων τυπε...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
οχι τυπε...συζητα το πρωτα.ΑΠΑΙΤΗΣΕ ζεστο νερο για τα πιατα και να σου ΑΛΛΑΖΕΙ σφουγκαριστρα καθε μηνα....μην μασας

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.635
Πόντοι
5.506
Τυπε και FAIRY απαιτω γιατι στο Βιλαμπαχο ακομα τριβουν... :s&m_1:
πολυ σωστα....και να ξερεις πεμπτη δεν θα σε αφησει να δεις εξ γιατι η αραβανη ταχει πεταξει εξω τα βυζομπαλα...να δειτε το κανε μου λαικ

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
149
Πόντοι
1
Η κόρη του οδηγού του εφοπλιστή !!!
Η διασημότητα σε έκδοση LIMITED EDITION !!
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, εκτός από πανέμορφη αθλητικογράφος, είναι και καλή αθλήτρια στο pole dancing, τυγχάνει, όμως, να είναι και κόρη τού οδηγού τού Γιάννη Αλαφούζου.!!!
Και έλεγα μέσα μου .....γιατί μου ειναι τόσο μη διασιμη !!!

Επισκέπτης
Η Βαλαβάνη  δεν παει ακομα πουθενα.    Δεν επιλεχθηκε τυχαία απο την Παραγωγη.  Αν βγει προτεινομενη....πιθανοτατα θα "πειραχτει" η ψηφοφορια  προκειμενου να παραμεινει.

Το ειχα πει απο τον προηγουμενο μηνα....  και δεν με πιστευαν.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Για να καταλαβετε ολοι πια απο τα μισολογα που κυκλοφορουν στα διαφορα πρωιναδικα και τυχαια blogs οτι μονο εδω μαθατε την αληθεια πριν δυο μηνες για τον πραγματικο λογο της κοντρας των διασημων θα σας δωσω σημερα αλλο ενα στοιχειο της διπλης προσωπικοτητας του Γιωργου Χρανιωτη...
Ο Γιωργος λοιπον πολυ αρεσε στην τσουπατη αθλητικογραφο και το φλερτακι πηγαινε συννεφο στο δασος του αι δομινικου...ελα ομως που ο Γιωργακης οπως σας ειχα γραψει τοψηνε τα ψαρια και απο τις δυο μεριες... ειδικα αυτα του Ντανου πολυ του αρεσαν...
Δεν ηθελε πολυ λοιπον η απατημενη αθλητικογραφος -ειδικα οταν ο Χανταμπακης εκανε ρομπα τον αγαπητικο της - να στοχοποιησει τον Ντανο με τα πιτακια του...

Επισκέπτης
Για να καταλαβετε ολοι πια απο τα μισολογα που κυκλοφορουν στα διαφορα πρωιναδικα και τυχαια blogs οτι μονο εδω μαθατε την αληθεια πριν δυο μηνες για τον πραγματικο λογο της κοντρας των διασημων θα σας δωσω σημερα αλλο ενα στοιχειο της διπλης προσωπικοτητας του Γιωργου Χρανιωτη...
Ο Γιωργος λοιπον πολυ αρεσε στην τσουπατη αθλητικογραφο και το φλερτακι πηγαινε συννεφο στο δασος του αι δομινικου...ελα ομως που ο Γιωργακης οπως σας ειχα γραψει τοψηνε τα ψαρια και απο τις δυο μεριες... ειδικα αυτα του Ντανου πολυ του αρεσαν...
Δεν ηθελε πολυ λοιπον η απατημενη αθλητικογραφος -ειδικα οταν ο Χανταμπακης εκανε ρομπα τον αγαπητικο της - να στοχοποιησει τον Ντανο με τα πιτακια του...

Ποιά  Μελέτη! 

Πoιά  Amstel!

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση της, στο άκουσμα για την φημολογούμενη σχέση που θέλουν να έχει με τον Κώστα Κοκκινάκη. Η ίδια δήλωσε: «Μου κάνει πλάκα; Έχω σοκαριστεί με αυτό που λες! Δεν το έχω δει, δεν έχω προλάβει να δω τι γίνεται! Με κόλλησες με αυτό που είπες! Παιδιά όχι!!! Με τον Κώστα ήρθαμε σαν φίλοι κοντά!«, είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια φυσικά, ρωτήθηκε για τις 25.000€ που φέρεται να πήρε για τους 3 μήνες που ήταν στο Survivor. Η ίδια δεν το επιβεβαίωσε, ούτε το διέψευσε το μόνο που είπε ήταν: «Θα τα πούμε όλα στην πορεία!». Και φτάσαμε στο ζουμί… Τι γίνεται με τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούτσο; Η Λάουρα απάντησε… «Όλα μια χαρά παιδιά! Δεν ξέρω αν μου έχει ετοιμάσει σήμερα κάτι για έκπληξη!«.Στην συνέχεια απολογήθηκε κατά κάποιο τρόπο που στο αποχαιρετιστήριο βίντεο του Survivor, δεν έδωσε για φαβορί κάποιον από την ομάδα της αλλά μόνο από τους «Μαχητές» και είπε.. «Δεν είπα ότι δεν θα πάει τελικό κάποιος από την ομάδα μου. Σίγουρα θα είναι στην 5άδα, αλλά είπα την γνώμη μου!»

:vomit: :vomit: :vomit:

Συνημμένα

• laurita-1-.jpg
    laurita-1-.jpg
    129,2 KB · Εμφανίσεις: 16
  • laurita-2-.jpg
    laurita-2-.jpg
    152,2 KB · Εμφανίσεις: 11

Επισκέπτης
Πως εισαι ετσι μωρη πατσαβουρα....σαν ανανας με ποδια εισαι ζωο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom