Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Η πρώην παίχτρια του παιχνιδιού είπε πως δεν γνωρίζει αν η απουσία της θα είναι αισθητή στο παιχνίδι δεν ξέρει πως θα είναι αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού.

Είμαι άνθρωπος αρκέτα εκδηλωτικός και δεν μπορώ να κρυφτώ στις διαθέσεις μου και τα συναισθηήματα μου. Νομίζω οι συμπαίχτες μου ξέρουν ακριβώς που πατούν απένταντι, μου ξέρουν ακριβώς τι αγάπη τους έχω, όχι μόνο σε αυτούς που έχουν μείνει αλλά και αυτούς που έχουν φύγει, δεν έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και είμαι εντάξει.

«Αυτός που θα κερδίσει θα είναι καλός στα αγωνίσματα, όχι απαραίτητα ο τέλειος, απλά καλός, και στην συμβίωση να μπορείς να διαχειριστείς τον εαυτό σου και τους συμπαίκτες σου που πεινάνε και εκείνοι».

«Για εμένα ο Survivor είναι εντελώς εγκεφαλικός, θα ήθελα να είναι γυναίκα. Είμαι ανάμεσα σε τρεις, την Ελισάβετ, τον Κώστα και τον Κωνσταντίνο. Είναι όλοι από τους μαχητές».

Ποια για εμένα έχει αλλάξει και η έννοια του Survivor το πάω και λίγο στην πραγματική ζωή, παίρνοντας και αυτά τα μαθήματα που παίρνεις εδώ πλέον όλοι είμαστε πιο ήρεμοι μέσα μας.

:vomit: :vomit: :vomit:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
Τι μαλακίες είπε πάλι η προσωποποίηση της ήττας... :jerking: :jerking: :jerking:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
Τυπε η Μελετη ειπε οτι τα social media που εδειχναν εξοδο Βαλαβανη ειναι απλα ενα μικρο μερος του κοσμου που βλεπει survivor και δειχνουν μια ταση αλλα δεν εκφραζουν το συνολο της κοινωνιας που φαινεται οτι συμπαθει Βαλαβανη. :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
ναι,για αυτο σε ολες τις αλλες αποχωρησεις πεσαν μεσα,ως εκ του θαυματος τωρα επεσαν εξω. :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
Ελα ρε Νάσο σε χάσαμε, καλά man  :S :S :S
τυπε τωρα που ειμαστε λιγο πιο χαλαρα θελω να συζητησουμε για το κολλημα σου με την μικρη τερεζα.ελα,ξαπλωσε και μιλα μας :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
νασο? μεταξυ μας ρε φιλε....εχει αρχισει να σε χτυπαει η ελληνιδα η οχι ακομα?
τυπε μου μεταξυ μας,μονο 21 μελη και 25 επισκεπτες.ελα μωρε,πως κανεις ετσι για κανα τηλεκοντρολ στο κεφαλι και κανα σπασμενο κινητο :zombie: :zombie: :zombie:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
τυπε μου μεταξυ μας,μονο 21 μελη και 25 επισκεπτες.ελα μωρε,πως κανεις ετσι για κανα τηλεκοντρολ στο κεφαλι και κανα σπασμενο κινητο :zombie: :zombie: :zombie:
ενταξει νασο αυτο ειναι στα ορια του κανονικου...αν ξεφυγει ζητα βοηθεια θα ειμαστε διπλα σου

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Συνημμένα

• Στεναχωρημένο κατσαριδακι.jpg
    Στεναχωρημένο κατσαριδακι.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 16

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
ενταξει νασο αυτο ειναι στα ορια του κανονικου...αν ξεφυγει ζητα βοηθεια θα ειμαστε διπλα σου
τυπε βλεπω να γινεται στον υπνο μου η δουλεια,δε θα  προλαβω να αποχαιρετησω ανθρωπο :zombie: :headbaning1: :zombie: :headbaning1: :zombie: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom