Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Ασχετο ρε τυποι...αυτος ο Λορεντζοταπιδης που χαθηκε;Τελειωσε το σετ και την εκανε;

Επισκέπτης
ρε παλληκαρι απο το υπογειο του ποδολαγνου ασ΄την την αναλυση το παιχνιδι τελειωσε εχθες ειναι στημενο μεχρι τελους μας ξενερωσαν με τα πουστριλικια τους και ο μονος λογος να το βλεπουμε ειναι για να κανουμε :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Δημιουργησα ενα τερας με το υπογειο του πορδολαγνου τυποι... :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
το μονο θετικο οτι γλιτωσαμε τη παντομιμα της καθυστερημενης
και τον αγκομαχητο της να τελειωσει καποτε μια προταση

κατα τα αλλα απιστευτο ξενερωμα το στησιμο 
ας την παει την κορη του σοφερ του στο τελικο για να μη δωσει τα φραγκα ο καραφλουζος
η να τα μοιραστουν..
:2on1:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
Παντως αυτο που γινεται με τον ντανο ειναι προφανως στημενο απο την παραγωγη..επειδη ετσι οπως πηγαινε το παιχνιδι ο ντανος θα κερδιζε με ποσοστα 90+%, η παραγωγη αποφασισε να το ισορροπησει δειχνοντας συνεχεια μανουρες με τον ντανο..

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
το θεμα μετα το χθεσινο ειναι οτι φαινεται ξεκαθαρα η πουστια του πουστροκαναλου.στις δυο τελευταιες ασυλιες μια με τον τροχο της δυναμης που ηταν ξεκαθαρο για να μειωθουν και να φαγωθουν οι μαχητες-κατι που τελικα δεν εγινε- αλλα και τωρα με την πουστια της πλακωμουνας.αν εφευγε η σαπφω τοτε θα γινοταν χαμος γιατι φαινεται οτι τους εχει γυρισει το ματι απο την αφαγια και ειναι στα ορια τους.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
739
Πόντοι
96
Σίχαμα καραφλούζο

puke-scene-problem-child-2-o.gif

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Παντως αυτο που γινεται με τον ντανο ειναι προφανως στημενο απο την παραγωγη..επειδη ετσι οπως πηγαινε το παιχνιδι ο ντανος θα κερδιζε με ποσοστα 90+%, η παραγωγη αποφασισε να το ισορροπησει δειχνοντας συνεχεια μανουρες με τον ντανο..
φιλε δεν νομιζω απλα τωρα νομιζω οτι εχουν ξεκινησει να το τρασαρουν το παιχνιδι γιατι αν το εδειχναν απο την αρχη οτι ο αλλος ειναι ψυχακιας και μανουριαζει με το παραμικρο οι τσακωμοι θα ειχαν χασει την ουσια και την ιντριγκα αφου θα ηταν κατι που θα το ειχαμε συνηθισει.δεν ειναι τυχαιο τελικα οτι απο τους 23 οι 18 λεγαν οτι δεν ειναι ενταξει και τον σεντραραν με την πρωτη ευκαιρια

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κάτσω τόσο. Μέσα μου έλεγε ότι θα αντέξω κανένα μήνα και μετά θα φύγω. Κι όμως άντεξα τόσο πολύ. Μέσα από το παιχνίδι ξεπέρασα τον εαυτό μου, κατάφερα πράγματα που δεν περίμενα και καλώς ή κακώς πλέον ξέρω να ανοίγω μία καρύδα μόνη μου!» και συνέχισε… «Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που είδα την Ευρυδίκη να κλαίει, αλλά και τον Κοκκινάκη που είχε δακρύσει. Είχαμε δεθεί πολύ και με τον Κοκκινάκη είχα ένα πολύ δυνατό δέσιμο! Στην αρχή πιστεύω ότι θα τους είναι δύσκολο που φεύγω, όμως θα το συνηθίσουν, πιστεύω σε αυτούς!», είπε χαρακτηριστικά!

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κάτσω τόσο. Μέσα μου έλεγε ότι θα αντέξω κανένα μήνα και μετά θα φύγω. Κι όμως άντεξα τόσο πολύ. Μέσα από το παιχνίδι ξεπέρασα τον εαυτό μου, κατάφερα πράγματα που δεν περίμενα και καλώς ή κακώς πλέον ξέρω να ανοίγω μία καρύδα μόνη μου!» και συνέχισε… «Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που είδα την Ευρυδίκη να κλαίει, αλλά και τον Κοκκινάκη που είχε δακρύσει. Είχαμε δεθεί πολύ και με τον Κοκκινάκη είχα ένα πολύ δυνατό δέσιμο! Στην αρχή πιστεύω ότι θα τους είναι δύσκολο που φεύγω, όμως θα το συνηθίσουν, πιστεύω σε αυτούς!», είπε χαρακτηριστικά!

ελεος μωρη πατσαβουρα ελεος :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Είμαι εδώ και είμαι ο σφάχτης της καρύδας
Ανοίγω καρύδες Δεν σταματάω να χώνω ρήμες
Αναστατώνω όταν το τσεκούρι μου σηκώνω-ωνω
Στο κορίτσι μόνο αφιερώνω λιώνω
Ανοίγω,Σχίζω,Θριματίζω την καρύδα για σένα διαμελλίζω
Χαμόγελα μου λίγο και στη χαρίζω-ιζω
Μη με ρωτήσεις το γιατί Καρύδα είσαι η μόνη επιλογή
Δεν ξέρω γιατί σε αγαπώ τόσο πολύ
Το τραγούδι μου στον Άγιο Δομίνικο μέρα και νύχτα αντηχεί
Μην περιμένεις στο μενού κάποια αλλαγή
Ψητή,βραστή,τηγανητή Φραπέ έτσι μ'αρέ Και πάμε πάλι απ' την αρχή
Ο σφάχτης της καρύδας Ποιος είμαι;
Ο ΣΦΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
φιλε δεν νομιζω απλα τωρα νομιζω οτι εχουν ξεκινησει να το τρασαρουν το παιχνιδι γιατι αν το εδειχναν απο την αρχη οτι ο αλλος ειναι ψυχακιας και μανουριαζει με το παραμικρο οι τσακωμοι θα ειχαν χασει την ουσια και την ιντριγκα αφου θα ηταν κατι που θα το ειχαμε συνηθισει.δεν ειναι τυχαιο τελικα οτι απο τους 23 οι 18 λεγαν οτι δεν ειναι ενταξει και τον σεντραραν με την πρωτη ευκαιρια
Ντάνος και Σπαλιάρας έχουν διωχθεί ουσιαστικά και από τις δυο ομάδες με ευρύτατη πλειοψηφία και άσχετα από κλίκες, για τον Σπαλιάρα είναι φανερό το γιατί, για τον άλλο αποκαλύπτεται σιγά -σιγά...

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Είμαι εδώ και είμαι ο σφάχτης της καρύδας
Ανοίγω καρύδες Δεν σταματάω να χώνω ρήμες
Αναστατώνω όταν το τσεκούρι μου σηκώνω-ωνω
Στο κορίτσι μόνο αφιερώνω λιώνω
Ανοίγω,Σχίζω,Θριματίζω την καρύδα για σένα διαμελλίζω
Χαμόγελα μου λίγο και στη χαρίζω-ιζω
Μη με ρωτήσεις το γιατί Καρύδα είσαι η μόνη επιλογή
Δεν ξέρω γιατί σε αγαπώ τόσο πολύ
Το τραγούδι μου στον Άγιο Δομίνικο μέρα και νύχτα αντηχεί
Μην περιμένεις στο μενού κάποια αλλαγή
Ψητή,βραστή,τηγανητή Φραπέ έτσι μ'αρέ Και πάμε πάλι απ' την αρχή
Ο σφάχτης της καρύδας Ποιος είμαι;
Ο ΣΦΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
σπαλ4000 η αρσενικη λαουρα.περιμενω πως και πως να τον μουνταρει ο βασσαλος

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Για τους δύσπιστους, από το 1:21 κ μετά  :S :S :S

Συνημμένα

• dyke....jpg
    dyke....jpg
    236,8 KB · Εμφανίσεις: 9
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ενας καλος ηθοποιος ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom