baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.878
- Πόντοι
- 6.035
Προκαλούν ρε μπρό,δεν το αντέχω.I have the eye of the ntanos.Ήρεμα εσύ, μη φουντώνεις.....
Προκαλούν ρε μπρό,δεν το αντέχω.I have the eye of the ntanos.Ήρεμα εσύ, μη φουντώνεις.....
μην μασας νασο ,ψαρωμα ειναι. ξερει οτι κατα βαθος εισαι ακαντεμαικοςτυπε μην το βλεπεις ετσι :S :S :S
δεν θα σας πηγαινει η καρδια να με αφησετε μονο και ερημο :S :S :SΌλοι εδώ θα πληρώσουν,σε λίγο καιρό θα ψάχνουν απεγνωσμένα για μια στέγη μία αγκαλιά αλλά οι σταρ ακαντεμίτες θυμούντε.![]()
Προκαλούν ρε μπρό,δεν το αντέχω.I have the eye of the ntanos.![]()
ακα τυπεΤην φωτό την έβαλα για να συνηθίσεις στην ιδέα ότι μπορεί να την βλέπεις για πολύ καιρό ακόμα :S :S :S
Έτσι όπως την βλέπεις θα έμπαινες με τις πάντες:S :S :S
θα αντισταθω τυπε μου
:S :S :S
Aς φροντιζε η ομαδα της σε προηγουμενες ψηφοφοριες γι' αυτο.. το ιδιο κι αυτη..η βαλαβανη πρεπει να μεινει και γιατι ειναι κωλαρα και γιατι αν φυγει θα ειναι χαμενα τα ματς πριν αρχισουνε και γιατι δεν αντεχεται αλλο η λαουρα να λεει οτι "Δινει το 100% και "Εχει ακομα και αλλα να δωσει"![]()
ακα τυπε:S :S :S
ναι τυπε,και ας μην το χω δει ποτε μου :S :S :Sμην μασας νασο ,ψαρωμα ειναι. ξερει οτι κατα βαθος εισαι ακαντεμαικος
στο 1.10 τυπε μου που ειμαιΣτάσου στο Ύψος σου man :S :S :S
ναι τυπε,και ας μην το χω δει ποτε μου :S :S :S
στο 1.10 τυπε μου που ειμαι:S :S :S
μπραβο ρε παιδια και στους δυο σας
τυπε θα επιμεληθεις σκουπιδιασματος dyke; :S :S :SAς φροντιζε η ομαδα της σε προηγουμενες ψηφοφοριες γι' αυτο.. το ιδιο κι αυτη..
που ψηφιζαν δυνατους παικτες για αποχωρηση ενω αφηναν την πατσαβου(Λαου)ρα μεσα..
Τωρα η κατασταση.. τους γυρισε μπουμερανγκ
εμεις στο ακαδεμυ ειμαστε μεγαλοψυχοι και συγχωρουμε, αλλα ειμαστε και καμηλες, δεν ξεχναμε...τυπε μην το βλεπεις ετσι :S :S :S
μπραβο ρε παιδια και στους δυο σας
Τωρα του ηρθε η Θεια εμπνευση.. καπως αργα ομως..όταν είχε 100 κιλά λίπους πάνω του, ψήφιζε τον ντανο κι έλεγε ότι πιο σημαντικό είναι το παρεακι που είχαν φτιάξει στην παραλία παρά ένα έπαθλο φαγητού
Τώρα που τερμάτισε το σώμα του και δεν έχει αποθέματα, άλλαξε τροπάριο
Φάε πουτσα τώρα μπο και μείνε με Λάουρα που την κερασες και κοτοπουλακι
τυπε στο marie claire γραφω :S :S :Sεμεις στο ακαδεμυ ειμαστε μεγαλοψυχοι και συγχωρουμε, αλλα ειμαστε και καμηλες, δεν ξεχναμε...
παντως τωρα που σε εβαλε στο βρακι της η ελλεεινιδα, μπορεις να ξεκινησεις να γραφεις και στο ακαδεμυ..αν φυσικα βρεις χρονο μετα το cosmopolitan forum...![]()