Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Δεν ειναι "τρελοκυπριος" ειναι "πουστοκυπριος" και ετσι πρεπει να τον αποκαλει και ο παρουσιαστης

:hi:

Η Σαρα παραξενευεται που ειναι υποψηφια η Βαλαβανη, ας της πει καποιος οτι δεν υπηρχε αλλος παικτης.

:grin:

Ρε μαλακες στην σκηνη του καβγα φανταζομαι τον ντανο αντι να φωναζει απο την αρχη του ματς να μιλατε να φωναζει τα τσιφσα μοτρα!

Αλβανός είστε? Αν ναι στείλτε μου πμ να τα πούμε...  :-*

μαν να σου δωσω και το κινητο μου??.......αν και μονο ο ποδολαγνος το εχει///////

:huh:

Απογοητευτηκες απο τον σημερινο δηθεν καυγα τυπε?

:hi:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Θυμιζω ξανα τα exit polls

Tα εξιτ πολ βγαζουνε
1)κοκκινακης  35%-32% (μεγιστη-χαμηλοτερη)
2)μπο              30%-29%
3)λαουρα        21-%-19%
4)βαλαβανη    17%-15%

οποτε για αλλη μια φορα ο κοσμος κανει την μαλακια του οπως φαινεται και απαξιωνει πληρως τα αγωνιστικα.Θα συνεχισουμε να βλεπουμε την λαουριτα και τον μπο στα μισα αγωνισματα να μην προλαβαινουν να τερματισουνε και τον πουστοκυπριο να κανει ειρωνιες(γαμω το σπιτακι του)
Μονη ελπιδα ειναι αν και μικρη ειναι να φτασει στα ορια του μεγιστου η βαλαβανη και του χαμηλοτερου η λαουρα που ειναι μολις 2% και να ψηφισανε στην πραγματικη ψηφοφορια λιγοι περισσοτεροι την βαλαβανη και να παραμεινει εστω και με την ψυχη στο στομα

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ΕΝΑΣ είναι πάντως ο παίχτης που ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΟΥ του παιχνιδιού.

Ο Πάνος.

... και το έκανε στέλνοντας τον βενζινά στους διάσημους...

Τεράστια μαλακία από έναν τεράστιο, αυτοκαταστροφικό και λίγο(επίθετο) μαλάκα(τίτλος).

Τύπε Παλι Απαξιωνεις Παναρα ???   :think:

Αφου Παραδεχεσαι Και Ο Ιδιος Την Κορυφαια Στρατηγικη Κινηση Του Αρχηγου ???  :rockon:

Τεραστια Μαλακια Τη Βλεπεις Εσυ Αλλα ΔΕΝ Ειναι...Γιατι...

1) Αν Δεν Τον Ειχε Στειλει Τον Αλβανο Στους Ανθυποδιασημους Θα Τους Ειχε Διαλυσει Σαν Ομαδα

&

2) Εμεις Δεν Θα Βλεπαμε Survivor Γιατι Τωρα Οπως Ειναι Και Οι Μαχητες Τους Πανε Πιπα  
Κωλο... Φαντασου Να Ειχαν Και Τον Ντανο ! Αιμα Θα Τους Πηγαινανε...Οι Ανθυποδιασημοι Θα
Κερδιζαν 1 Στις 10 Η 1 Στις 20 Και Για Εμενα Δεν Θα Ειχε Κανενα Ενδιαφερον Να Καθομαι Να
Βλεπω Καθε Μερα Τους Μαχητες (Αν Και Τους Υποστηριζω) Να Ξεκολιαζουν Τους ΑνθυποΔιασημους !!!   ;)

18301649_668588526660704_3022836692228327181_n.jpg

ΠΑΝΑΡΑΣ Πιο Πανω Απο Θεος...Ημιθεος Και Βαλε...  :grin: :grin: :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
όταν είχε 100 κιλά λίπους πάνω του, ψήφιζε τον ντανο κι έλεγε ότι πιο σημαντικό είναι το παρεακι που είχαν φτιάξει στην παραλία παρά ένα έπαθλο φαγητού

Τώρα που τερμάτισε το σώμα του και δεν έχει αποθέματα, άλλαξε τροπάριο

[size=15pt]Φάε πουτσα τώρα μπο[/size] και μείνε με Λάουρα που την κερασες και κοτοπουλακι

:rockon: :rockon:  :hi:  :rockon: :rockon:

Ετσιιιιιι...Γιατι Οι Μαλακιες ΠΑΝΤΑ Πληρωνονται !!!  :s&m_1:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
μαγκες δεν ξερω αν τρωνε η δεν τρωνε, αλλα αυτες δεν ειναι φυσιολογικες αντιδρασεις...και ευρυδικη και χρανιωτης και ντανος καρφωτοι για δαφνι ολοι...μονο ο bo αντιδραει φυσιολογικα....

Μη Σου Πω Οτι & Το Χαραλα-bο Κρατιεται Με Νυχια & Δόντια Ισως Για Να Διατηρησει Την Εικονα Του Cool !!! :2funny: :2funny:

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Δεν ξέρω έχω την υποψία απόψε θα γίνει η ανατροπή και δεν θα φύγει η Βλαχαβάνη που το αναμένουν οι περισσότεροι. Θα χάσει πολύ το παιχνίδι καθώς οι Διάσημοι απογυμνώνονται τελείως. Θεωρώ πως ο Γιαννάκης θα στηρίξει βλάχα (δεν θα δώσει και πολλά καθώς οι διαφορές είναι μικρές με την Λαουρήτα). Αλλά και να δώσει πάλι στην ίδια τσέπη θα καταλήξουν.  

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746

Σε λενε το κοριτσι του Μαη. Που τον πουλ _  απο' το κοινο θα φαει..
Κι η κλικα σου οπου να' ναι σπαει.. κι ενας-ενας σπιτι του παει..  :sunglasses:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746

H Σαυριδικη τωρα και σε cartoon..!!!  :) :) :)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
σημερα η αβυζη μογγολα dyke,η υστερικια πατσαβουρα,το εμετικο αυτο αποβρασμα παιρνει καλως εχοντων των πραγματων πουλο :bigdick: :bigdick: :bigdick:.και πολυ καθισε το παρασιτο.το σκουπιδιασμα της πρεπει να συνεχιστει με εντεινομενους ρυθμους :headbaning1: :headbaning1: να κανει μεταμοσχευση προσωπου για να ξαναβγει στο δρομο το ψοφιμι :headbaning1: :rockon: :headbaning1: :headbaning2: :rockon: :headbang2: :headbang2: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :rockon: :headbang2: :headbang2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :headbaning1: :rockon: :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.246
Πόντοι
5.006
σοφα λογια μεγαλων ανδρων....παναρα μας λείπεις... :'( :'( :'( :'(

1) ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
2) 5 ΦΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.
3) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
4)ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
5) ΤΣΑΝΓΚ ΜΙΛΑ, ΜΙΛΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΣΑΝΓΚ.
6) ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ.
7) ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
8) ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΙΤΖΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ.
9) ΟΥΤΩΣ ‘Η ΑΛΛΩΣ Η ΑΣΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΥΧΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.
10) ΕΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ‘Η ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, Ο ΠΑΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Επισκέπτης
σοφα λογια μεγαλων ανδρων....παναρα μας λείπεις... :'( :'( :'( :'(

1) ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
2) 5 ΦΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.
3) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
4)ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
5) ΤΣΑΝΓΚ ΜΙΛΑ, ΜΙΛΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΣΑΝΓΚ.
6) ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ.
7) ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
8) ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΙΤΖΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ.
9) ΟΥΤΩΣ ‘Η ΑΛΛΩΣ Η ΑΣΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΥΧΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.
10) ΕΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ‘Η ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, Ο ΠΑΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
:wanker:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
σημερα η αβυζη μογγολα dyke,η υστερικια πατσαβουρα,το εμετικο αυτο αποβρασμα παιρνει καλως εχοντων των πραγματων πουλο :bigdick: :bigdick: :bigdick:.και πολυ καθισε το παρασιτο.το σκουπιδιασμα της πρεπει να συνεχιστει με εντεινομενους ρυθμους :headbaning1: :headbaning1: να κανει μεταμοσχευση προσωπου για να ξαναβγει στο δρομο το ψοφιμι :headbaning1: :rockon: :headbaning1: :headbaning2: :rockon: :headbang2: :headbang2: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :rockon: :headbang2: :headbang2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :headbaning1: :rockon: :S :S :S
:grin: :cheesy: :grin: :cheesy: :grin: :cheesy: :grin:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
O χρανιολας ξυλοκοπηθηκε