bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Μπα, αυτός θα τρώει, θα δώσει την Λάουρα στους ντόπιους για 2 κιλά πατάτες...Noμιζετε θελει να φυγει ο αγγελοπουλος η βαλαβανη για να μην ξαναφαει ποτε
Μπα, αυτός θα τρώει, θα δώσει την Λάουρα στους ντόπιους για 2 κιλά πατάτες...Noμιζετε θελει να φυγει ο αγγελοπουλος η βαλαβανη για να μην ξαναφαει ποτε
Τα κέρδη του ΣΚΑΙ χθες το βράδυ από την ψηφοφορία των 4 αδιάφορων και μισητών κλικαδόρων (θετικές ψήφους τρομάρα τους), πρέπει να είναι μερικές δεκάδες ευρώ (και αυτά από συγγενείς και φίλους)
Δεν ξέρω εάν γράφτηκε εχθές και καθώς μόλις πριν λίγο είδα κάποια πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο, ξέρει κάποιος γιατί το λαικό άτριχο θρησκευόμενο παιδί για όλες τις δουλειές Ντάνος αγωνιζόταν πάλι χωρίς παπούτσια?
Πέρα από το προφανές, γράφτηκε τίποτε για αυτό ή μόνο εγώ το παρατήρησα?Θα τα είχε δώσει σε κανέναν ντόπιο να τα εκτιμήσει
Πέρα από το προφανές, γράφτηκε τίποτε για αυτό ή μόνο εγώ το παρατήρησα?
Τα εκλεψαν αλλοδαποι συμπατριωτες του...Δεν ξέρω εάν γράφτηκε εχθές και καθώς μόλις πριν λίγο είδα κάποια πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο, ξέρει κάποιος γιατί το λαικό άτριχο θρησκευόμενο παιδί για όλες τις δουλειές Ντάνος αγωνιζόταν πάλι χωρίς παπούτσια?
φίλε είδα 2-3 λεπτά στιγμιότυπα, διότι όπως είπα δεν το παρακολούθησα εχθές. Και σε αυτά δεν φορούσε παπούτσια. Δεν κάνω καμία συνωμοσία και δεν διαβάζω ποτέ παπαροσάιτ.Mια χαρα φορουσε παπουτσια
βαλε στο πρωτο αγωνα στο 1-3 που επαιξε με τον μισθοφλωρο
μετα σε καποιο αλλο μπορει να τα εβγαλε γιατι δεν βολευε αλλα παπουτσια ειχε χθες
μην λετε ανυπαρκτα πραγματα και συνομωσιες σαν διαφορα παπαροσαιτ
Τοτε δεν ειχε κοψει τα νυχια και τον χτυπησαν τα παπουτσια...Mια χαρα φορουσε παπουτσια
βαλε στο πρωτο αγωνα στο 1-3 που επαιξε με τον μισθοφλωρο
μετα σε καποιο αλλο μπορει να τα εβγαλε γιατι δεν βολευε αλλα παπουτσια ειχε χθες
μην λετε ανυπαρκτα πραγματα και συνομωσιες σαν διαφορα παπαροσαιτ
ζουμε μεγαλες στιγμες τυπεΆσχετο, αλλά αυτή τη στιγμή στο Αρτ, έχει εκπομπή ο Καμπούρης (επιτέλους επέστρεψε στην ΤV) με καλεσμένη μία Τρανς επιχειρηματια.
Μόνο περηφάνια για την Ελληνική TV.
Μαζί του η Τζίνα Ντρουλις.ζουμε μεγαλες στιγμες τυπε
Tα εξιτ πολ βγαζουνε
1)κοκκινακης 35%-32% (μεγιστη-χαμηλοτερη)
2)μπο 30%-29%
3)λαουρα 21-%-19%
4)βαλαβανη 17%-15%
οποτε για αλλη μια φορα ο κοσμος κανει την μαλακια του οπως φαινεται και απαξιωνει πληρως τα αγωνιστικα.Θα συνεχισουμε να βλεπουμε την λαουριτα και τον μπο στα μισα αγωνισματα να μην προλαβαινουν να τερματισουνε και τον πουστοκυπριο να κανει ειρωνιες(γαμω το σπιτακι του)
Μονη ελπιδα ειναι αν και μικρη ειναι να φτασει στα ορια του μεγιστου η βαλαβανη και του χαμηλοτερου η λαουρα που ειναι μολις 2% και να ψηφισανε στην πραγματικη ψηφοφορια λιγοι περισσοτεροι την βαλαβανη και να παραμεινει εστω και με την ψυχη στο στομα