Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Eτσιι ολοι στον Τακο..!!! Ο Στασου Μυγδαλα, ακομη κ τωρα κολωνει να στειλει ψυχρα στην σεντρα την
αβυζη Μογγολα..!!! :S :S :S Ηρθε η ωρα να παει σπιτακι της.. Εκτος κι αν την κρατησουν ακομη μεσα βισματικα.. :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ποιος να μου το ελεγε οτι απο τις πέντε διασημες (Καλλεργη, Παπαδοπούλου, Βαλαβανη, Λαουρα, Πασχαλη) θα παρέμενε στο τέλος η πιο αχρηστη!!! Κατι πρεπει να σημαινει και κοινωνιολογικά αυτο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Βλέπω να σου κάνει πλύση εγκεφάλου κ να αγοράζεις 5-5 τις 20αρες για να μείνει μέσα στο παιχνίδι  :S :S :S
ναι,δεν εχω δωσει και τα τελευταια μου ψιλα για να φυγει η dyke :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Οταν Βγαινουν 4 Υποψηφιοι Κανεις Δεν Πρεπει Να Αισθανετε Σιγουρος Για Την Ψηφοφορια !!!

Αλλο Οι Ψηφοι Να Πανε Σε 3 Και Αλλο Να "Σπασουν" Και Να Πανε Σε 4 !!

Ο ΚουραδοΜπο Θεωρω Οτι Εχει Καποιο Κοινο Εξω Και Γενικα ΔΕΝ Εχει Δωσει Δικαιωματα Οποτε Μαλλον Θα Παραμεινει !!!

Ο Ζεν Μαστερ Εχει Και Αυτος Καποιο Κοινο Και Γενικα Και Αυτος Δεν Προξενει Αντιπαθεια ! Δυσκολο Να Πω
Αν Θα Μεινει Γιατι Νομιζω Οτι Δεν Εχει Πολυ "Δυνατο" Κοινό Ωστοσο Δεν Θα Μου Προκαλεσει Και
Εκπληξη Αν Μεινει !!!

Η Βρωμούσα Λογικα Σε 3 Ατομα Θα Εφευγε Με Την Μια Οπως Ο Κινεζος !!! Και Τωρα Μπορει Να Γινει Αυτο Αλλα
Ειπαμε Αλλο 3 Υποψηφιοι Αλλο Τεσσερις !!! Εχει Καποιες Μικρες Πιθανοτητες Να Μεινει !

Η Αβυζη Για Εμενα Ειναι Η Πιο Αντιπαθουκλα Απο Τους Τρεις !!! Αν Ιδια Θελει Να Φυγει Οπως Προ Μηνος
Την Γυριζανε Πισω Απο Την Παραγωγη Τοτε Θα Φυγει !!!
Αν Δεν Θελει Να Φυγει (Ναι Ξερω Οτι Το Δηλωσε & Ιδια Αλλα Εγω Δεν Την Βρηκα Αυτη Την Δηλωση Πολυ "Ζεστη")
Δεν Υπαρχει Ουτε Μια Στο Εκατομυριο Να Φυγει !! Υπαρχει "Προστασια" Απο Ψηλα !  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Α θα εχει ωραιες φασεις την αλλη φορα.

Επισκέπτης
Ποιος να μου το ελεγε οτι απο τις πέντε διασημες (Καλλεργη, Παπαδοπούλου, Βαλαβανη, Λαουρα, Πασχαλη) θα παρέμενε στο τέλος η πιο αχρηστη!!! Κατι πρεπει να σημαινει και κοινωνιολογικά αυτο.

Η πιο αχρηστη εμεινε οχι εξατιας του κοσμου τυπε αλλα εξαιτιας των κλικαδορων που προσπαθησαν να στησουν τοσο πουστικα το παιχνιδι που εξοργισαν τον κοσμο και ηθελε να τους διαολοστειλει αμεσα...μολις φυγει και η τελευταια πατσαβουρα-κλικαδορος η αμεσως επομενη θα ειναι η καθυστερημενη βρωμουσα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• σδσδ.jpg
    σδσδ.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 34

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Αν η ψηφοφορία είναι καθαρή ,οι 2 πορνες έχουν από 50 % για πουλο

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Η πιο αχρηστη εμεινε οχι εξατιας του κοσμου τυπε αλλα εξαιτιας των κλικαδορων που προσπαθησαν να στησουν τοσο πουστικα το παιχνιδι που εξοργισαν τον κοσμο και ηθελε να τους διαολοστειλει αμεσα...μολις φυγει και η τελευταια πατσαβουρα-κλικαδορος η αμεσως επομενη θα ειναι η καθυστερημενη βρωμουσα.
Με λιγα λογια, μού λες οτι οσοι ειναι πιο δραστηριοι προκαλουν την αντιπαθεια του κοσμου και εξοντωνονται, ενω οσοι ειναι ανυπαρκτοι, μυρωδιαδες, χαμηλων τονων, δεν προκαλούν τιποτα, και αθορυβα επιβιωνουν και τα καταφερνουν καλυτερα για τους ιδιους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom