Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/article4640002.ece/BINARY/w620/sur4.jpg[/img[/URL]]

:vomit: :vomit: :vomit:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Kανονιστε να διωξουνε οι  :gay:  καμια βαλαβανη οπως φαγανε την καλλεργη και να μεινουμε με τον χρανιολα και τον μπο με την τριχα καγκελο

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Κανένα σχόλιο που το σημερινό αγώνισμα ευνοούσε τους μαχητές ? Γιατί κάποιοι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια ότι η παραγωγή στηρίζει ανθυποδιάσημους. Στον τάκο η βλαχαβάνη και όχι μόνο και μάλλον αυτή θα φύγει την Τετάρτη. Άντε να ξαναδούν νίκη μετά με Μπο-ΚοΛάουρα-Κοκι..

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Δεν εχει χαρακτηρα αυτο το παιδι. Οταν πιεζεται αγχωνεται, εκνευριζεται, τα χανει. Ελλειμματική προσωπικοτητα. Σε αντιθεση με τον Κυπριο ας πουμε, που οσο κι αν τον αντιπαθεις δεν μπορεις να μην αναγνωρισεις οτι ειναι καποιος.

αν προσεξες με το παραπανισιο μπουκαλακι λαδι πριν παει το μισο στους αλλους ρωτησε τον μπο τι κανουμε το κραταμε?Και ο μπο οχι ρε μαλακα βαλε το μισο και δωστο και μετα ο σιχαμενος το παιζε και καλα ανετος στον σπαλ καλα ρε εγω γινεται να σας ριξω αφου ξερεις ειμαι δικαιος   :)  εμετικος ,κουτοπονηριδης ,μισοχαζος  :vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
αν προσεξες με το παραπανισιο μπουκαλακι λαδι πριν παει το μισο στους αλλους ρωτησε τον μπο τι κανουμε το κραταμε?Και ο μπο οχι ρε μαλακα βαλε το μισο και δωστο και μετα ο σιχαμενος το παιζε και καλα ανετος στον σπαλ καλα ρε εγω γινεται να σας ριξω αφου ξερεις ειμαι δικαιος   :)  εμετικος ,κουτοπονηριδης ,μισοχαζος  :vomit:

:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αν προσεξες με το παραπανισιο μπουκαλακι λαδι πριν παει το μισο στους αλλους ρωτησε τον μπο τι κανουμε το κραταμε?Και ο μπο οχι ρε μαλακα βαλε το μισο και δωστο και μετα ο σιχαμενος το παιζε και καλα ανετος στον σπαλ καλα ρε εγω γινεται να σας ριξω αφου ξερεις ειμαι δικαιος  :)  εμετικος ,κουτοπονηριδης ,μισοχαζος  :vomit:
Ετσι.

Επισκέπτης
Κανένα σχόλιο που το σημερινό αγώνισμα ευνοούσε τους μαχητές ? Γιατί κάποιοι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια ότι η παραγωγή στηρίζει ανθυποδιάσημους. Στον τάκο η βλαχαβάνη και όχι μόνο και μάλλον αυτή θα φύγει την Τετάρτη. Άντε να ξαναδούν νίκη μετά με Μπο-ΚοΛάουρα-Κοκι..

Εναλλαξ το πανε ρε τυποι...στην επομενη δοκιμασια ασυλιας θα βαλουν σιγουρα κατι που θα ευνοει τους σαπιους των Διασημων.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
αν προσεξες με το παραπανισιο μπουκαλακι λαδι πριν παει το μισο στους αλλους ρωτησε τον μπο τι κανουμε το κραταμε?Και ο μπο οχι ρε μαλακα βαλε το μισο και δωστο και μετα ο σιχαμενος το παιζε και καλα ανετος στον σπαλ καλα ρε εγω γινεται να σας ριξω αφου ξερεις ειμαι δικαιος   :)  εμετικος ,κουτοπονηριδης ,μισοχαζος  :vomit:

Δεν το είδα το συγκεκριμένο αλλά έχετε δίκιο. Σίχαμα. Είναι από αυτούς που όλες θέλουν να παντρευτούν και σε ένα χρόνο θα θέλουν να πάρουν διαζύγιο...  :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Θελω Ντακο την πουτανα την Duke.....

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν το είδα το συγκεκριμένο αλλά έχετε δίκιο. Σίχαμα. Είναι από αυτούς που όλες θέλουν να παντρευτούν και σε ένα χρόνο θα ζητάνε διαζύγιο...  :grin:
Και τους ζητανε μετα διατροφη για μια ζωη για το παιδι.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Δεν το είδα το συγκεκριμένο αλλά έχετε δίκιο. Σίχαμα. Είναι από αυτούς που όλες θέλουν να παντρευτούν και σε ένα χρόνο θα ζητάνε διαζύγιο...  :grin:
Το σκότωσες, το πολύ 1 εβδομάδα  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom