podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 141
- Πόντοι
- 166
είναι γκέι λες ο Πάνος;
στάνταρ, δεν φαίνεται? και μία φίλη μου μου είπε ότι στην ομάδα που ήταν τον έδιωξαν γι' αυτό
είναι γκέι λες ο Πάνος;
στάνταρ, δεν φαίνεται? και μία φίλη μου μου είπε ότι στην ομάδα που ήταν τον έδιωξαν γι' αυτό![]()
ο παπαρας παιζει να εκανε ενεση με εστερες τεστοστερονης που εχουν δραση για 4 μηνες με αποτελεσμα να μην εχει ο οργανισμος τι να καψει
Τύπε μη βρίζεις το κουίζ επειδή σε έβγαλε άλλη προσωπικότητα από αυτή που περίμενες
Τα αποτελέσματα του κουίζ θα πρέπει να είναι σεβαστά από όλους μας.
ε ψιλοφαινεται αλλα νταξει δεν ημουν και σιγουροςστάνταρ, δεν φαίνεται? και μία φίλη μου μου είπε ότι στην ομάδα που ήταν τον έδιωξαν γι' αυτό![]()
αμα μου δωσεις να γαμησω τη φιλη σου θα σου δωσω ενα χεσμενο μου σωβρακοστάνταρ, δεν φαίνεται? και μία φίλη μου μου είπε ότι στην ομάδα που ήταν τον έδιωξαν γι' αυτό![]()
αμα μου δωσεις να γαμησω τη φιλη σου θα σου δωσω ενα χεσμενο μου σωβρακο
φερνει και το κοληταρι του η κουφαλα ο χανταμπακηςΑπό την ερχόμενη εβδομάδα νέα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι Survivor, αυξάνοντας έτσι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση για το παιχνίδι επιβίωσης. Είναι ο Γιώργος Μανίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Μάγκι Χαραλαμπίδου. Και ναι μεν οι δύο πρώτοι ετοιμάζουν βαλίτσες για να φύγουν για Άγιο Δομίνικο, όμως η Μάγκι Χαραλαμπίδου παρά τη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΪ δεν θα καταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία.
Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τρέχουν και εκείνη, εν μέσω σεζόν δεν μπορεί να τα παρατήσει όλα και να απομονωθεί στο κατά τα άλλα όμορφο νησί της Καραϊβικής. Έτσι, ο Γιώργος Μανίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι μόνοι στο ταξίδι αυτό. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποιος επώνυμος πρόκειται να προταθεί από τον ΣΚΑΪ για να αντικαταστήσει τη Μάγκι Χαραλαμπίδου στο παιχνίδι.'
Δεν μπαινει η μαγκυ![]()
Καλά το χόμπιτ η Ελευθερίου τι ζητάει στο survivor...Εδώ μετά δυσκολίας πρέπει να πηδάει εφημερίδα πόσο μάλλον τα εμπόδια.![]()
Αυτό με το να μπαίνουν νέοι παίχτες είναι μεγάλη μαλακια, δεν το καταλαβαίνω. Το παιχνίδι πλέον δεν παίζεται επί ίσοις όροις αν μπαινοβγαίνουν διάφοροι κάθε λίγο και λιγάκι.