Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Που είναι ρε οι φάπες με τον μισθοφλώρο, μας κοροιδεύουν???

Επισκέπτης
Τυποι ειδα καλα στο τρειλερ;Ο χαλιας ο Ζεν Μαστερ αστοχει σε σουτ με μπαλα στα χερια;Και ειναι γαμημενος πολιστας;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

Επισκέπτης
Τυπε μια μερα ειπα να παρω αδεια απο τη σημαια μιας και δεν ειχε αγωνιστικη δραστηριοτητα... :S :S :S

Εσυ τη Κυριακη τυπε θα εισαι παρων ή θα φας ακυρο απο την Ελλεινιδα; :dancing:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Τυπε μια μερα ειπα να παρω αδεια απο τη σημαια μιας και δεν ειχε αγωνιστικη δραστηριοτητα... :S :S :S

Εσυ τη Κυριακη τυπε θα εισαι παρων ή θα φας ακυρο απο την Ελλεινιδα; :dancing:
θα ειμαι παρων τυπε :S :S :S

Επισκέπτης
Τυπε εμεις κραταμε το νημα ζωντανο....αμα φυγουμε θα πεθανει και θα γινει σαν το Πουσταρ Ακαντεμι ειμαστε δυο ειμαστε τρεις αλλος δεν υπαρχει κανεις! :S :S :S

Επισκέπτης
Τυποι επικο...εμφανιστηκε banner με πουτανα ονοματι Λαουρα και χωρα καταγωγης τον Αγιο Δομηνικο! :s&m_2:

Επισκέπτης
Κώστας λέγεται ο μισθοφλωρος όχι Κωνσταντίνος

Φυσικά τον ψήφισα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.794
Πόντοι
2.456

Επισκέπτης
Η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου προέβλεψε τον νικητή του τηλεοπτικού ριάλιτι Survivor.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Secret δήλωσε ότι ο νικητής του Survinor θα είναι ο Γιώργος Χρανιώτης από την ομάδα των «Διασήμων».

«Πολύ φίλος μου είναι ο Γιώργος Χρανιώτης. Είναι όλο αυτό που ζει. Μου αρέσει πολύ μέσα στο παιχνίδι, περνάει καλά ο ίδιος. Τον ξέρω καλά τον Γιώργο, δεν σκέφτεται το έπαθλο, το βλέπει όλο αυτό σαν εμπειρία ζωής. Είναι ήσυχη δύναμη, έχει ισορροπία στην ψυχή του. Τον βλέπω ακόμα και νικητή» είπε μεταξύ άλλων η γνωστή dj.
γελάνε και οι πέτρες με χρανιωτη νικητή σωρβάιβορ

Επισκέπτης
Είσαι απόλυτα ακριβής. Και κάποιες κουβέντες του μισθοφόρου πανω στα νεύρα του έδειχναν ότι κάτι ήξερε για τα προσωπικά του Πάνου και εμμέσως τον τρομοκρατούσε για να μην τον κάνει βούκινο.

Εγώ αυτά τα γελάκια και τα κλεισίματα του ματιού από πλευράς μισθοφλώρου τα είχα δει εξ αρχής (από τα πρώτα επεισόδια τα έκανε)απλά έπρεπε να είσαι πολύ παρατηρητικός γιατί οι κάμερες τον προστάτευαν με μακρινά πλανα.

Το θέμα είναι ότι οι διάσημοι τον συμπαθούν γιατί τον θεωρούν ιδιαίτερη προσωπικότητα, ο τηλεθεατής τον βλέπει σαν τον ειλικρινή-τίμιο αλήτη μπουζουκόβιο και ταυτίζεται ίσως μαζί του και στο τέλος η λέρα θα φτάσει f4

Μια μικρογραφία δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας
είναι ο επόμενος που θα φύγει από μαχητές 100%

Επισκέπτης
μηπως ο χρανιώτης το εχασε επιτηδες το βρακί για να παρει δημοσιοτητα ?
είναι μεγάλο νούμερο ο τύπος

Άρρωστα ματαιόδοξος

Εμένα μου άρεσε στη συνέντευξη για το ζιπλάιν που είπε δεν έχω κάνει ποτέ, είχα ευκαιρία να κάνω στην Κόστα Ρίκα αλλά δεν έκανα

Ε ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΌΤΕ; Για να μας πεις ότι έχεις πάει Κόστα Ρίκα; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ; Σαλτα και γαμησου μπετοβλακα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom