barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.285
- Πόντοι
- 5.506
Βαλαμε ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!!!![]()
Mπορούμε να βάλουμε 4 ψήφους;;
Βαλαμε ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!!!![]()
τυπε ψηφισα ηδη σιχαμενη dyke και παρασιτο-βρωμουσαμαν ως γνησιος και πιστος πολεμιστης του πανου μας ασφαλως και μπαναρουμε τον μισθοφλωρο
Dεν είσαι αντικειμενικός,έπρεπε να τους βάλεις όλους και να δώσεις 3-4 ψήφους.Βαλαμε ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!!!![]()
όχι ρε Νάσο τις κοπέλες τις προσέχουμε στους δυο φλώρους έπεσε ο κλήρος.τυπε ψηφισα ηδη σιχαμενη dyke και παρασιτο-βρωμουσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καπνιζει σα φουγαρο
Σαν σπερματοδοχείο είναι ωραίος χαρακτηρισμός.σιγά το πράγμα, αν καπνίζει η κοπέλα δεν είναι και τόσο κακό. Είναι υπερβολή να λες ΅καπνίζει σα φουγάρο΅ ή ΅μυρίζει σα ταμπακιέρα΅![]()
μηπως ο χρανιώτης το εχασε επιτηδες το βρακί για να παρει δημοσιοτητα ?
σιγά το πράγμα, αν καπνίζει η κοπέλα δεν είναι και τόσο κακό. Είναι υπερβολή να λες ΅καπνίζει σα φουγάρο΅ ή ΅μυρίζει σα ταμπακιέρα΅![]()
Εμενα που δεν καπνιζω εδω και 15 χρονια οταν ερχοταν διπλα μου μου μυριζε εντονα το τσιγαρο ...
μάλιστα... τεσπα![]()
Οταν ομως γουσταρω την γκομενα για πηδημα της ζηταω να κανουμε κανα δυο τζουρες παρεα να μην με ενοχλει ;)
Φαντασου στο πρωτο μου ραντεβου με βαλερια (μια ειναι η Βαλερια) της ειπα σβηστο η φυγε ...και εφυγε!
Στα επομενα ξεκινησα και γω τις τζουρες για να βγαινει το ραντεβου
αφροδισιακο το σερβαιβορ νασο τυπε...λιγο πριν τυπε![]()
![]()
![]()
οχι και συ ρε τυπε :S :S :S
τυπε ψηφισα ηδη σιχαμενη dyke και παρασιτο-βρωμουσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε τι εννοεις ερχοταν διπλα σου???ο λαος απαιτει γαργαλιστικες λεπτομέρειεςΕμενα που δεν καπνιζω εδω και 15 χρονια οταν ερχοταν διπλα μου μου μυριζε εντονα το τσιγαρο ...