rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Εγώ πάντως ξενερώνω :S :S :S
εγω έτσι που τη βλέπω με τα τατουαζ την φανταζομαι να κάνει Pole dancing και φτιαχνομαι !
Εγώ πάντως ξενερώνω :S :S :S
H αβυζη υπαλληλος του ΣΚΑΙ θα βγει οποτε το αποφασισουν τα αφεντικα της κι αφου εχει ολοκληρωσει την "αποστολη" που της ανεθεσανΗ Βαλαβάνη δεν παει ακομα πουθενα. Δεν επιλεχθηκε τυχαία απο την Παραγωγη. Αν βγει προτεινομενη....πιθανοτατα θα "πειραχτει" η ψηφοφορια προκειμενου να παραμεινει.
"διαβαζουν" και αυτοι σχολια τυπε...την καταληλη ωρα θα την θυσιασουνΗ Βαλαβάνη δεν παει ακομα πουθενα. Δεν επιλεχθηκε τυχαία απο την Παραγωγη. Αν βγει προτεινομενη....πιθανοτατα θα "πειραχτει" η ψηφοφορια προκειμενου να παραμεινει.
Τα ίδια Ελεγαν πολλοί και για τον Πάνο και τον Χανταμπακη για να μη χάσει δήθεν τηλεθέαση το παιχνίδι από τις ίντριγκες που προκαλούσαν. Πήραν όλοι τα παπαρια του οργισμενου κοινού. Η Βαλαβανη είναι τελειωμένη από το κοινό. Παρ' το χαμπάρι. Η πλειοψηφία την αντιπαθεί. Μάλιστα αποψε θάβει τον Ντανο στον μιξοφορο.Η Βαλαβάνη δεν παει ακομα πουθενα. Δεν επιλεχθηκε τυχαία απο την Παραγωγη. Αν βγει προτεινομενη....πιθανοτατα θα "πειραχτει" η ψηφοφορια προκειμενου να παραμεινει.
ωραιος τυπεο λαος του ακαντεμυ θα στηριξει..οπως στηριξαμε και ντανς οπως και εξ οπως θα βοηθαμε και εδω οταν χρειαζετε
Τα ίδια Ελεγαν πολλοί και για τον Πάνο και τον Χανταμπακη για να μη χάσει δήθεν τηλεθέαση το παιχνίδι από τις ίντριγκες που προκαλούσαν. Πήραν όλοι τα παπαρια του οργισμενου κοινού. Η Βαλαβανη είναι τελειωμένη από το κοινό. Παρ' το χαμπάρι. Η πλειοψηφία την αντιπαθεί. Μάλιστα αποψε θάβει τον Ντανο στον μιξοφορο.
εγω έτσι που τη βλέπω με τα τατουαζ την φανταζομαι να κάνει Pole dancing και φτιαχνομαι !
Η Βαλαβάνη δεν παει ακομα πουθενα. Δεν επιλεχθηκε τυχαία απο την Παραγωγη. Αν βγει προτεινομενη....πιθανοτατα θα "πειραχτει" η ψηφοφορια προκειμενου να παραμεινει.
Αυτος ειναι ντουβαρι. Καμια Λαουρα θα ψηφισει η Κοκκινακη.
Ο,τι πεις μεγάλε. Ζήσε με ψευδαισθήσεις. Το κοινό τη μισεί τη Βαλαβανη. Το κοινό φέρνει λεφτά στο σταθμό. Η Βαλαβανη δεν είναι συγγενής του Καραφλουζου. Αν ήταν θα της είχε δώσει τη θέση της Βραχαλη ενώ τη Βαλαβανη την είχε 2 ΛΕΠΤΆ στο μεσημέρι στα Αθλητικά.ναι αλλα Πανος και χανταμπακης δεν ειναι ..."συγγενεις" του Καναλαρχη![]()
Ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου!Εν τω μεταξυ οι αριστερουληδες εχουν λυσσαξει με τον Μαριο επειδη ειναι ΑΠΟΕΛιτης και εθνικοφρων
Δεν πειραζει... ξυδι ηδυπρωκτοι αριστεροι!
Η γυναικεια υστερια καθοριζει το παιχνιδιΈνα κλασικό κλειστό Δαρβινικό - Μακιαβελικό Survivor θα είχε 10% θεαματικότητα. Ενώ ο συνδιασμός Ελληνικού δράματος με παρεμβατικό όχλο ως Deus ex machina σε thumb's up/down υστερία Ρωμαϊκής αρένας κάνει τη διαφορά.