bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Ναι, πολύ μικρός είμαι, σε λίγο θα έχω και εγγόνια.....Παντα τετοια ελεγαν οι γεροι. Δεν ξερετε εσεις ειστε μικροι.
Ναι, πολύ μικρός είμαι, σε λίγο θα έχω και εγγόνια.....Παντα τετοια ελεγαν οι γεροι. Δεν ξερετε εσεις ειστε μικροι.
Ευχαριστω ρε παπαρα.πες κι ένα ευχαριστώ
τυπε αστο καλυτερα ασχοληθητε με την απα και τον μενιοεσεις εμεις προτιμουμε ντανο κλεφτοκοταΤο ήθος και η ποιότητα του Μένιου αποτελουν οδηγό για όλους όσους αναζητούν ποιοτική ψυχαγωγία στη ζούγκλα των άπλυτων κλεφτοκοτάδων. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Yes we can![]()
δεν παει να γαμηθει η κωλογρια?Η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και είπε μεταξύ άλλων τη γνώμη της για το Survivor, το οποίο χαρακτήρισε “σκουπίδι”.
«Δεν βλέπω Survivor. Είδα, βέβαια και από αυτό, δεν μπορώ να μη δω γιατί πρέπει να είμαι ενημερωμένη. Νομίζω ότι αυτά και λυπάμαι πολύ, αλλά δεν θέλω οι νέοι να βλέπουν αυτά τα πράγματα. Είναι σκουπίδι, όπως λένε, είναι σκουπίδι. Και αυτό είναι το λυπηρό. Και σκίζει γιατί φαντάζομαι ότι οι νέοι το βλέπουν αυτό. Τι είναι αυτό δηλαδή, για να καταλάβω… Πιστεύουν τα παιδιά ότι αυτοί είναι στην άγρια φύση και βασανίζονται; Δεν πρέπει να βλέπει η νεολαία τέτοια πράγματα», είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.
![]()
δεν παει να γαμηθει η κωλογρια?
την ειδε και κριτης των παντων η ξεκωλιαρα ..
και πολυ μας σκοτισε τα αρχιδια...
[move][/move]
απο την καρυδα στα 4 σουβλακια στη καθισιαΈπεσε πολύ πείνα όπως φαίνεται και ο μάνατζερ ράγκμπι της καρδιάς μας μιας και γύρισε Ελλάδα είπε να πάρει παραμάζομα όλα τα φαγάδικα.
Το μεσημέρι Σαββάτου βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο Μοναστηράκι και απόλαυσε 4 σουβλάκια απ’όλα αλλά όπως φαίνεται η πείνα του δεν λέει να σταματήσει!
[instagram]https://www.instagram.com/p/BTMQq98Arc1/?taken-by=panos_argianidis[/instagram]
Το βράδυ Σαββάτου επέλεξε να το περάσει σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και δεν φαντάζεστε με ποιον…
Με συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη διασκέδασε και έφαγε! Ποιον; Τον Γιώργο Τσούλη, τον σεφ της «Ελένης»! Ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε με παρέα στο μαγαζί όπου εργάζεται ο Τσούλης και σελφάραν μαζί. Η φωτογραφία ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του σεφ με λεζάντα «Ήρθε να φάει καρύδα κοκκινιστή χαχαχα! Δυνατός ο φίλος μου!!!».
[instagram]https://www.instagram.com/p/BTM6YX-gYNJ/?taken-by=panos_argianidis[/instagram]
απο την καρυδα στα 4 σουβλακια στη καθισια
και με το μεταβολισμο στο ρελαντι ..
βλεπω τον εθνικο μας μανατζερ να γινεται 140 κιλα..
εχουμε αγωνα ασυλιας σημερα?
![]()
λόγω στρογγυλοποιησης λογικό να γίνεται αυτό...
Π.χ. αν έχουν πάρει 32,33% ο πρώτος, 33,33% ο δεύτερος και 34,34% ο τρίτος..
Αν τα προσθέσεις με τα εκατοστά βγάζουν 100% αλλά αν κάνεις στρογγυλοποιηση γίνεται 32+33+34=99
ο Νικολοπουλος και ο πουστροΜενιος θελουν να κλεισουν την AGB-Nielsen επειδη δινει στο Survivor 60% και στην κολοακαντεμη 1.5 %![]()
![]()
με βουλγαρικο τραγουδι το σουρβαιβορ και μας το παιζουν και ιστορια οτι δεν τους αρεσει η μουσικη μας ακαδημια.... :S :S :S
φοράει και τα σακιλΑυτά τα nike air που φοράει ο αργιανιδης στις συνεντεύξεις που στον πούτσο τα βρήκε;
Μιλάμε για παπούτσι 20ετιας
σε κανενα ebay θα τα πληρωνει 8 φορες πανω το αποκαΐδι...φοράει και τα σακιλ
![]()
Που στον πούτσο τα βρίσκει το νούμερο