Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
H γρια Σοφη έδωσε στεγνα τον Ντανο οτι εδωσε τα παπούτσια του και το καλαμι για να πάρει φαγητο από ντόπιους ... :o :o

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Τωρα ο καραφλοπουστας και η σαπια σοφη στη μελετη. Οι 2 πατσαβουρες του φετινου σουρβιβορ στο πανελ με τσαλικη και μελετη. Ο κακομοιρης ο Τσαλικης εχει χασει πασα ιδεα γιατι περιμενε να μιλησει με ανθρωπους με νοημοσυνη και να παρει λογικες απαντησεις.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Στο 1.21 ο αρχηγός  :heavymetalbig:

Mπα τυπε, μαλλον δεν ειναι αυτος. Διαφορετικη φωνη.
Σε λιγο θα ξεσκονιζουν και βιντεο απο καμερες μαγαζιων για να βρουν τον Παναρα.  :helpplea:

Αυτη η αδερφη ειναι.

Ναι Αυτός Ειναι !!! Μεγιστος Τηλεμαιντανός Ο Τρισμέγιστος Αρχηγός &
Απο Εδω Και Περα Ποιος Τον Πιάνει !?!  :orchestra:

Αλλα Αυτός Ηταν, Αυτός Είναι & Αυτός Θα Είναι !!! Ετσι Τον ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ Ολοι :grouphug: Τον
ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ Της Καρδιάς Μας !!!  :rockon:

17634327_10211938000506753_483331721810859059_n.jpg

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τωρα ο καραφλοπουστας τρισμεγιστος αρχηγος και η σαπια σοφη στη μελετη.Η πατσαβουρα του φετινου σουρβιβορ στο πανελ με τσαλικη και μελετη. Ο κακομοιρης ο Τσαλικης εχει χασει πασα ιδεα γιατι περιμενε να μιλησει με ανθρωπους με νοημοσυνη και να παρει λογικες απαντησεις.

Τύπε Δεν Εχεις Καταλαβει Οτι Ο Μανατζερ Της Καρδιας Μας Ειναι Συμπαρουσιαστης Στην Εκπομπη ???  :think:

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Ο καραφλοπουστας δεν ειναι ο σουν τσου ειναι ο σουν που-τσου και εαν ποτε εγραφε βιβλιο θα ειχε τιτλο "η τεχνη της πιπας"η "η τεχνη του πισογλεντη" η "η τεχνη του γιωτα"

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Αν η καραφλη πουσταρα εμενε μεσα στο παιχνιδι στην ενωση θα τραγουδαγε σιγουρα το YMCA  :gay:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ο καραφλοπουστας δεν ειναι ο σουν τσου ειναι ο σουν που-τσου και εαν ποτε εγραφε βιβλιο θα ειχε τιτλο "η τεχνη της πιπας"η "η τεχνη του πισογλεντη" η "η τεχνη του γιωτα"

Αν η καραφλη πουσταρα εμενε μεσα στο παιχνιδι στην ενωση θα τραγουδαγε σιγουρα το YMCA  :gay:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :orchestra:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε Σε Βρίσκω Λιγάκι Προκατειλειμένο Με Τον Τεραστιο Πανάρα !!!  :grin:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
δηλαδή κάνανε μπάφους καθε βραδυ τα παιδάκια ? ....  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δηλαδή κάνανε μπάφους καθε βραδυ τα παιδάκια ? ....  :2funny:
Μπαφο λιγο πιο δυσκολο. Μια γυναικα αμα δει τσιγαρο και στα σκοτεινα, αμεσως παει ο νους της στον μπαφο.
Δεν ξερω υπερβολικο να πηγαν να κανουν μια τετοια μαλακια που μπορει να τους κοστιζε τοσο πολυ.
Φανταζεστε να τους εδιωχναν για χρηση ναρκωτικων; Θα παιζοταν και στο εξωτερικο.  :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
«Δεν παίζαμε τίμια. Κάποια στιγμή όλοι οι άνθρωποι όταν βλέπουν κάτι άδικο και δεν μπορούν να μιλήσουν γιατί δεν υπήρχε καταγεγραμμένο το συμβάν αυτό στις κάμερες, πώς να μιλήσουν; Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε εμείς αρχικά είναι να το συγχωρήσουμε και να το αφήσουμε στην άκρη.» και συνεχίζει…«Αρχικά όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι αυτό μας είχε δηλώσει ο Χρανιώτης ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μ’αρέσει να είμαι εκτός ορίων. Ένα βράδυ χάσαμε τον Γιώργο και εμφανίστηκε ξαφνικά και έφερε απ’έξω χωρίς να ξέρουμε πως το βρήκε φαγητό. Έγινε δύο φορές. την πρώτη φορά δεν θυμάμαι τι ήταν την δεύτερη ήταν ψωμί. Κάνει μια κίνηση που την μοιράστηκε με κάποια αγόρια και αυτό…»

«Γίνεται αυτό το σκηνικό και μετά εμείς όταν έγινε αυτό κάναμε μια κουβέντα και είπαμε έγινε μια φορά δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Την πιο απόλυτη θέση πάνω σε αυτό την πήραμε εγώ και ο Στέλιος. Ο Στέλιος ήταν εναντίον αυτού. Εγώ ήθελα να το ζήσω όλο, να το ζήσω σωστά, να δω πώς θα αντεπεξέλθω. Ήταν όλοι αντίθετοι. Ο Γιώργος μας λέει ναι έχετε δίκιο αλλά έχω κάνει ακόμα ένα deal για το ψωμί το έκανε και μετά δήλωσε ποτέ ξανά και δεν το έκανε όντως.»
«Ο Αγγελόπουλος λοιπόν ήταν το δεύτερο άτομο που επιχείρησε να κάνει ότι κάνει όχι όμως με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πράγματα της ομάδας για να πάρει πίσω φαγητό. Δεν έχω απολύτως τίποτα με κανέναν αλλά όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να πάρει πράγματα… έδωσε τα παπούτσια του και μας είπε ότι τα πήρε το κύμα.. και έφαγε μόνος του και το φαγητό»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom