iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.748
- Πόντοι
- 2.606
Φυλαω Θερμοπυλες μονος μου...μηπως οντως πεθαινει το thread; :S :S
Ελα τυπε ηρθαν ενισχύσεις. :S :S :S
Φυλαω Θερμοπυλες μονος μου...μηπως οντως πεθαινει το thread; :S :S
η κανει τον καλο για να μαζψει κοσμο με τα ψευτοποζαριλικια του...Αφου ρε τυποι τη δειχνει να αγωνιζεται...εντωμεταξυ πρωτος ετρεξε ο Ντανος στον μισθοφλωρο.Ειναι ψυχουλα ο τυπακος...
Κατα το γνωστο, ειχε μπει μεσα στον αγωνιστικο χωρο, οπως κανει συνηθως. Και μαλλον ηταν πιο κοντα του.
Σταματηστε να μιλατε σαν γκομενες που βλεπουν τα αγγελακι με sexy κοιλιακους.
Ελα τυπε ηρθαν ενισχύσεις. :S :S :S
Κανει τον σταυρο, στον ελευθερο του χρονου σωζει παιδακια απο φωτιες και γυναζει τους τελειως κοιλιακους του. Τα πρωινα χορευει συρτακι στην φαμπρικα με την υπολοιπη εργατια και το απογευμα αναστυλωνει εκκλησιες.
Χεστε με επιτελους με τον Ντανο ρε πουστη μου.
Δηλαδη καποιος που δεν πηγε κοντα στον τραυματια ηταν στα αρχιδια του; Η ο Ντανος ποναει παραπανω;
Κανει τον σταυρο, στον ελευθερο του χρονου σωζει παιδακια απο φωτιες και γυναζει τους τελειως κοιλιακους του. Τα πρωινα χορευει συρτακι στην φαμπρικα με την υπολοιπη εργατια και το απογευμα αναστυλωνει εκκλησιες.
Χεστε με επιτελους με τον Ντανο ρε πουστη μου.
Δηλαδη καποιος που δεν πηγε κοντα στον τραυματια ηταν στα αρχιδια του; Η ο Ντανος ποναει παραπανω;
η κανει τον καλο για να μαζψει κοσμο με τα ψευτοποζαριλικια του...
παντως το ξαναεκανε και με τον σπαλ χθες
τυπε δεν εχει σηκωθει ακομη ο αλεξ,εχει παρει πολυ βαρια το θεμα πριν 4 μηνες με τα βυζια της Καλλεργη :S :S :SΤυπε ζηλευεις τους κοιλιακους του Ντανου;Εξοργιζεσαι που τα κοριτσακια τρελαινονται και μονο στη θεα του;
Ξαπλωσε στον καναπε του Νασου και ανοιξε μας τη καρδια σου...
Γιατι να ζηλευω τον Ντανο και οχι ενα πραγματικο μοντελο; Η εναν πραγματικα γυμνασμενο;Τυπε ζηλευεις τους κοιλιακους του Ντανου;Εξοργιζεσαι που τα κοριτσακια που τρελαινονται και μονο στη θεα του;
Ξαπλωσε στον καναπε του Νασου και ανοιξε μας τη καρδια σου...
Τυπε ο Αλεξ ειναι ζευγαρι με τον Ποδολαγνο...μολις διερρευσε απο τη παραγωγη του ΜΠΟΥ.
ετσι..Υπαρχουν τρια αρχετυπικα ειδη παικτη:
Ο αθλητικός που πονταρει ολες τις μαρκες στο να κερδιζει (ατομικες) ασυλιες. (βλεπε Βαλαση)
Το καλο και ομορφο παιδι που πονταρει ολες τις μαρκες στην ευμενεια του κοινου.
Ο στρατηγος που κανει τις καταλληλες συμμαχιες ωστε να μην παιρνει ψηφους. (βλεπε Πανος)
Οι περισσοτεροι παικτες προσπαθουν μοιραζουν τις μαρκες τους. Ο βενζινας καταλαβαινετε μονοι σας που πονταρει.