Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.181
Πόντοι
3.656
Η πρεζου εκανε τη δουλεια που ηθελε(να σουταρει χαντα) κι εφυγε.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Η πρεζου εκανε τη δουλεια που ηθελε(να σουταρει χαντα) κι εφυγε.
δεν νομιζω τυπε παιζει παρτυ σε 3 μερες και εκει θα τους στραποναρει ολους.πραγματικα πιστευω οτι ειναι πολυ αλανι και θα τους βιαζει κατ΄εξ΄ακολουθηση τωρα που πηρε χαμπαρι τι παιζει

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
η σαπιοελεωνορα κυριακη την πρωτη εκπομπη στις 21:00 με Χανταμαλακα πρωτη συνεντευξη  :vomit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη η… δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, έκανε ένα ρεπορτάζ… ναι καλέ, έτρεχε στον Άγιο Δομίνικο για να το φέρει… στο οποίο ανέφερε πως ακούγεται για οικειοθελής αποχώρηση της Παπαδοπούλου (απο το ρεπορτάζ του Youweekly.gr) και το πήγε και ένα βήμα παρακάτω… Ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ήδη στο ξενοδοχείο με την Ελεονώρα Μελέτη, ότι έφυγε οριστικά από το παιχνίδι… Πολύ καλό για μεσημέρι, πολύ ωραία φαντασία,προς αποκατλασταση της αλήθεια κάτι τέτοιο… δεν ισχύει! Συγγνώμη εεε… Το μόνο που ισχύει είναι ότι ακριβώς αυτό που είπε *
* «Εγώ τα βροντάω και…
… σηκώνομαι να φύγω. Εγώ δεν θα χάσω τον εαυτό μου και την ψυχική μου ισορροπία για ένα παιχνίδι. Αν ο κόσμος επιλέξει να φύγει ο Ντάνος, την ίδια στιγμή θα σηκωθώ να φύγω κι εγώ. Δεν κάθομαι στην παραλία με αυτούς τους ανθρώπους ούτε μισό δευτερόλεπτο…»

Συγγνώμη που σας απογοητεύω και δεν αφήνω την φαντασία σας να οργιάσει….Την επόμενη φορά… αν αφήσω βέβαια να υπάρξει… Τα φιλιά μου!

Βρε ξεφτίλες, με τέτοια φτηνά κόλπα πάτε να χτυπήσετε την ανωτερότητα του Star Academy;;;;;

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
παιδια εγω εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι τελικα αποχωρησαν ολοι και εμεινε μονη της η παπαδοπουλου στη παραλια

απο πολυ εγκυρη πηγη μολις ενημερωθηκα οτι το survivor θα διακοπει μετα απο εξωδικο νικολοπουλου και πλεον μιλανε για το επομενο survivor στα ιεροσολυμα με τον εφραιμ παρουσιαστη

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ιάκωβε έφυγε η γλεντοκόπα?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ισχύει η βρώμα ότι η Ειρήνη είναι πρεζόνι ή είναι μαλακίες ?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Βρε ξεφτίλες, με τέτοια φτηνά κόλπα πάτε να χτυπήσετε την ανωτερότητα του Star Academy;;;;;

τύπε από τη στιγμή που έφυγε η μακρυμάλλα, τέλος το ακάντεμυ. τι εργαλείο ήταν τούτο? είδα και ένα θηλυκό ντιλάρι εκεί μέσα. είναι ακόμα μέσα? πρέπει να τρώει πολύ αυτή

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πρεζονια ειναι οι φτωχοι χωρις μοιρα. Η παπαδοπουλου ειναι ενα κοριτσι που παλευει με τους δαιμονες της.
Εαν και κανουμε πλακα. Ο χαρακτηρας της ειναι ετσι, δεν φταινε τα ναρκωτικα εαν επαιρνε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
τύπε από τη στιγμή που έφυγε η μακρυμάλλα, τέλος το ακάντεμυ. τι εργαλείο ήταν τούτο? είδα και ένα θηλυκό ντιλάρι εκεί μέσα. είναι ακόμα μέσα? πρέπει να τρώει πολύ αυτή

Αν εννοείς αυτό το κοριτσάκι

maxresdefault.jpg

Αρκεί να βλέπεις μόνο για πάρτη της.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Αν εννοείς αυτό το κοριτσάκι

maxresdefault.jpg

Αρκεί να βλέπεις μόνο για πάρτη της.
ρε παιδια αφου τα ειπαμε αυτοι που το βλεπουν οι 3,4 αντε 5 το πολυ το βλεπουν για την ποιοτητα μην τους ενοχλειτε με το φαινεστε δεν το θελουν και δεν ειναι στις προτεραιοτητες τους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Έρχεται και "so you think you can dance" Με Ιωάννη Μελισσανίδη !

Ξεχειλίζει ποιότητα φέτος η τηλεόραση. Εντάξει, έχει και το σερβαιβορ για τα χαμηλότερα λαικα στρώματα αλλά δεν πειράζει.

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Ούτε πρεζόνι είναι, ούτε γύφτισσα.Πόντια από το Καζακστάν, μεγαλωμένη Ελλάδα από μικρή.Τσαμπουκάς και δύσκολη είναι, έτσι ήταν και στο Fame Story από όπου ξεκίνησε, έτσι ήταν και γενικά στη ζωή.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Ούτε πρεζόνι είναι, ούτε γύφτισσα.Πόντια από το Καζακστάν, μεγαλωμένη Ελλάδα από μικρή.Τσαμπουκάς και δύσκολη είναι, έτσι ήταν και στο Fame Story από όπου ξεκίνησε, έτσι ήταν και γενικά στη ζωή.

Τσαμπουκάς η ποντιάρα και τους ξεφτίλισε όλους.....

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Πρεζονια ειναι οι φτωχοι χωρις μοιρα. Η παπαδοπουλου ειναι ενα κοριτσι που παλευει με τους δαιμονες της.
Εαν και κανουμε πλακα. Ο χαρακτηρας της ειναι ετσι, δεν φταινε τα ναρκωτικα εαν επαιρνε.

Ποια ναρκωτικά ρε μεγάλε, το σώμα που έχει θέλει θυσίες και πόνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom