Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Και απο τοτε που εχει αποκτησει η κλικα πιο συγκεκριμενους στοχους τυχαιο που μονο αυτα τα αγορια δεν μιλανε.
Γιατι δεν δειχνει Χανταμπακη να μιλαει; Δεν τον γουσταρει η παραγωγη η λες να πιστευει οτι τα λογια του θα ειναι βαρετα;

Που δεν μιλαει στις ψηφοφοριες ή στη παραλια;Εγω μια χαρα τον βλεπω να μιλαει στη παραλια και χθες τον εδειξε και τι ειπε στη ψηφοφορια...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.179
Πόντοι
3.656
δε μπορω να καταλαβω ποιος ειναι πιο στα αρχιδια του τυπος...ο σπαλ η ο μπο?

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
17903728_885083174966513_9046701841371840453_n.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.884
Πόντοι
6.035
Ωραίος καθαρός χώρος,η τσατσά καλή ξένη ψιλοπλακατζού.
Η Αλιόνα είναι το κλασικό τυπικό Ρωσογκράνυ που θα δεις είτε έξω είτε σε τσοντοσάιτ με μιλφ.
Ψηλή αδύνατη σχετικά μαλλί 50άρας κομμωτηρίου ξανθό,φάτσα σλάβικη.
Σώμα με χαλάρωση σε κοιλιά και στηθος,το οποίο όταν κάνει πίπα γίνεται λάσπη αλλά το ξεπερναμε.
Καλός κώλος.Γενικά μια μεγάλη γυναίκα φαντασίωση πολλών μας
Εκεί που δίνει ρέστα είναι το σέρβις.
Πίπα βαθιά ακούραστη,mouthfucking,σφαλιαρίτσες,ανάποδο mouthfucking στο κρεβάτι,φιλιά σε πόδια,μπούτια,στηθος,παντού.
όλα με όρεξη και πάθος,χωρίς ενστάσεις και μα και μου.
Όπως προανέφερε και φίλος,περιέργως έχει στενό μουνί!
Την ώρα του ραντεβού σκεφτόμουνα τύφλα να έχουν τα call girl των 150 και 200 και 300 ευρώ!!!
Αν και η άλλη έχει τις τορπίλλες,πιστεύω είναι ανώτερη της άλλης γνωστής Αλιόνας σε σέρβις.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.884
Πόντοι
6.035
Εντάξει φίλοι μου,η κοπέλα ειναι σούπερ.
Αν και επιφυλακτικός γιατί συνήθως τα φωτοσοπ κάνουν θαύματα,περίμενα κανένα κοριτσάκι της σειράς και ήρθε μια τουμπανάρα,κλασική περίπτωση γκόμενας που βλέπεις έξω σε μπαρ και ξερογλύφεσαι.Δεν είναι αδύνατη ούτε νταρντάνα,αλλά κανονικότατη στα κιλά.Στήθος σχετικά μικρό.
Πρόσωπο συμπαθητικό,φωνή πολύ χαρακτηριστική με ναζιάρικη χροιά(όχι προσποιητή απλά έτσι μιλάει),σώμα με κωλάρα και ποδάρες.
ήρθε με σορτσάκι και ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο
Πολυ φιλική,χαμογελαστή,πίπα πολύ καλή γλύφει παντού,στήνεται άψογα,γενικά συνειδητοποιημένο ξέκωλο εντελώς.θα γαμηθεί με όλους το ίδιο χωρίς κανένα τουπέ.
Η κωλάρα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά.
120 ευρώ πολύ καλή τιμή για την Νικόλ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.884
Πόντοι
6.035
Τη Στεφανία την έχω πάρει πολλές φορές αλλά θα γράψω για αυτήν τη συγκεκριμένη γιατί ήταν πολύ διαφορετική από τις άλλες!!!!
Επίσκεψη στο χώροΑπογευματινή ώρα.
Εκτός από τη Στεφανία ήταν και άλλα δύο συμπαθητικά αλβανάκια αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρω εκείνη.
Μου κάνει νόημα να πάρω το μικρό δωμάτιο με το μονο μασάζοκρεβάτο, Αν και ο κουμανταδόρος μου πρότεινε να περιμένω λίγα λεπτά μόνο να διασώσει ένα από τα άλλα δύο.
Κατάλαβα ότι η Στεφανία είχε λόγο να μου το προτείνει οπότε Μπήκα κατευθείαν!
Σε λίγα λεπτά έρχεται και η καύλα!
45+ γυναίκα , χηρα , και απίστευτα πρόστυχη!!!

Το μασάζ δεν το έχει για να μη χάνουμε χρόνο αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα και την ξεντυνω εν ριπή οφθαλμού!!!

Ήταν πολύ νευριασμένη με κάτι και μου ζήτησε να πάμε σε αυτό το δωμάτιο γιατί είναι το μόνο δωμάτιο στο οποίο υπάρχει ιδιωτικότητα και απουσία διαφόρων ενοχλητικών συσκευών...
Γλυφτηκαμε , χαμουρευτηκαμε και ξαφνικά μου λέει Θέλω να με γαμήσεις!!!

Κόλλησα προς στιγμήν Αν και παλαιότερα φίλοι μου την έχουν πάρει αλλά τα τελευταία χρόνια φτάνει μέχρι την πίπα!
εκεί έχασα το παιχνίδι αφού αυτή η στιγμιαία κωλυσιεργία μου μου κόστισε ένα καλό πήδημα HeadbangHeadbangHeadbang.
Το μόνο που έκανα είναι να τις χαϊδεύω το μουνί της με τον πούτσο μου και να της το χτυπάω Μέχρι που την έχυσα στις βυζάρες της!!!

επιβεβαιώθηκε έτσι ένας καλός μου φίλος που πριν 15 χρόνια μου είχε πει οτι η γυναίκα μπορεί να αλλάξει γνώμη για ένα πήδημα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα...

παρότι ήτανε μία εξαιρετικά καλή χαμένη ευκαιρία πέρασα Για ακόμη μία φορά πολύ όμορφα με τη μουνάρα πρώτη κυρία του χώρου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.884
Πόντοι
6.035
Καλέ νάυτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ελα Τσανγκ, βιασε και εσυ σημερα τον Χανταβλακη

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Που δεν μιλαει στις ψηφοφοριες ή στη παραλια;Εγω μια χαρα τον βλεπω να μιλαει στη παραλια και χθες τον εδειξε και τι ειπε στη ψηφοφορια...
Τον εδειξε να μιλαει οταν εβαλε την ψηφο στου κουτι; Εισαι σιγουρος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom