Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αν στον επόμενο κύκλο το βραβείο είναι μια εβδομάδα με την Carla Gugino δίνω μέχρι 50.000 για να συμμετάσχω! :rockon:

Rififis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Πάντως αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Εντάξει έκανες λάθος και επέλεξες παρουσιαστή Τανιμανίδη και έχεις κολλήσει με αυτόν.
Όμως φεύγει αυτός για λίγες μέρες το Πάσχα και εσύ πας και βάζεις παρουσιαστή τον Τούρκο, και δεν βάζεις τον τιτάνα, το ίνδαλμα της διανόησης και της μεγαλεξαντρικής στρατηγικής και μαχητικότητας, τον Κασπάροφ του survivor, τον αρχηγό μας, τον Πανάρα μας;  :kneel: :kneel:
Να μπει ο βιαστής των ονείρων να απογειώσει το παιχνίδι! Να μπει και να βιάσει τα όνειρα του μανάβη εξηγώντας του πως κουτούπωσε το Ειρηνάκι στο ξενοδοχείο όσο αυτός κοιμόταν με τον Γκμόχ και την κατσαρίδα αγκαλιά... αυτά είναι μεγάλα λάθη της παραγωγής

Συνημμένα

• panaras_parousiastis (2).jpg
    panaras_parousiastis (2).jpg
    124,1 KB · Εμφανίσεις: 13

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Στην πραγματική ζωή ο Χανταμπάκης θα ήταν ο νικητής.
Και όχι μόνο...και σε Survivor που ΔΕΝ ψηφίζει το κοινό πιθανότατα νικητής θα ήταν. Οι πιο αντιπαθείς στο ευρύ κοινό παίκτες νικούσαν σχεδόν πάντα σε όσα έχω δει.
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου και επιπλέον αντικειμενικές.

seglentao

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
39
Πόντοι
1
οταν ειναι για το ντου στους μπαχαλακιδες διπλα στειλτε πμ  αν και σιγα 3-4 ειναι

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Σταματημό δεν έχει η μιλφάρα..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Το χθεσινό επεισόδιο, μακράν το καλύτερο. Το απογύμνωμα της κλίκας από την Παπαδοπούλου, απολαυστικό. Η κλίκα λειτούργησε με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης στην ψηφοφορία για τον παίκτη που θα πήγαινε στους μαχητές, αλλά στην χθεσινή ψηφοφορία με το ένστικτο της εξόντωσης του πιο ισχυρού.

Στην πραγματική ζωή ο Χανταμπάκης θα ήταν ο νικητής. Στην περίπτωση του survivor, υπάρχει ο από μηχανής θεός. Όμως ποιος είναι ο από μηχανής θεός, η παραγωγή του ΣΚΑΙ ή το κοινό; Εγώ συντάχτηκα με την άποψη ότι η παραγωγή είναι ο από μηχανής θεός και διαψεύστηκα στην περίπτωση του Πάνου. Φαίνεται ότι τελικά το κοινό αποφασίζει, αλλά με μεθοδεύσεις και κοπτοραπτική της παραγωγής.

Εμείς βλέπουμε ένα 20% των συνολικών πλάνων. Μικρόφωνα και κάμερες θα έχουν παντού και με τεχνολογία καταγραφής ήχου και από απόσταση. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα, παρά μόνο κάποια κομμάτια του πάζλ. Η παραγωγή απογυμνώνει συγκεκριμένους χαρακτήρες γνωρίζοντας ότι ο κόσμος είτε θα τους αγαπήσει, είτε θα τους μισήσει. Και τον Χανταμπάκη ο κόσμος τον έχει μισήσει. Συνεπώς αυτός θα αποχωρήσει, παρόλο που είναι ο πιο ικανός και ιντριγκαδόρος παίκτης, γιατί πολύ απλά σε αντίθετη περίπτωση θα δημιουργούσε μεγάλη καχυποψία στο κοινό.

Ο σκληρός πυρήνας της κλίκας είναι πενταμελής. Χαντας, Μπο, Λάουρα, Βαλαβάνη και πίθηκας. Ο Κοκκινάκης και Χρανιώτης είναι φιλικά προσκείμενοι στην κλίκα, αλλά δεν ανήκουν στον σκληρό πυρήνα. Παρόλο που εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι με την αποχώρηση του Χάντα, θα χαθεί το ενδιαφέρον, θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Θα αναζωπυρωθεί, γιατί η φύση απεχθάνεται τα κενά. Την θέση του Χάντα θα πρέπει να πάρει κάποιος άλλος. Θα είναι ο πίθηκας ή η Βαλαβάνη; Κατά την γνώμη μου, θα είναι ο πίθηκας με πιστό του σκυλί τον Μπο. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Βαλαβάνη και Ειρήνης.

Στο απυρόβλητο έχουν κρατηθεί, είτε εσκεμμένα, είτε γιατί δεν δόθηκε λαβή, η Λάουρα, ο Μπο και ο Κοκκινάκης. Άσχετα με την επίδοσή τους στα αθλήματα, δεν έχουν δώσει δικαιώματα. Νομίζω ότι η παραγωγή μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις, ειδικά για τον Μπο.

Όσο για τον πίθηκα, πρέπει να είναι εφάμιλλο, αν όχι δυνατότερο εργαλείο από τον Χάντα. Η επική του μαλακία οτι δεν είναι ρατσιστής, αλλά με τους αγενείς και τους ασεβείς είναι ρατσιστής, ήταν απολαυστική.

Εγω πιστευω οτι με το αντιο του Χανταμπακη η κλικα δεν θα ανασυνταχτει αλλα θα αρχισει να τρωει τις σαρκες της. Απο το δογμα να διωξουμε τον πιο δυνατο θα παμε στο΄΄σωζων εαυτον σωθητω΄΄ :priest: :priest: :priest:
Επισης πιστευω οτι ο Ντανος δυσκολα θα ξαναψηφιστεί γιατι κανεις δεν θα τον θελει μαζι του αντιπαλο στον τακο.Ολοι θα αρχισουν να σκεφτονται οτι αν βγουνε προτεινόμενοι  καλυτερα να εχουνε μαζι τους Λαουρα και Μπο και οχι Ντανο που καθάρισε Σοφη και Χανταμπακη.  :S :S :S

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
Επισης πιστευω οτι ο Ντανος δυσκολα θα ξαναψηφιστεί γιατι κανεις δεν θα τον θελει μαζι του αντιπαλο στον τακο.Ολοι θα σκεφτονται οτι αν βγουνε προτεινόμενοι  καλυτερα να εχουνε μαζι τους Λαουρα και Μπο και οχι Ντανο που καθαρισε Σοφη και Χανταμπακη.  :S :S :S
:thumbsup:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.224
Πόντοι
7.786
εγω εχω  ενα δειγμα  ψηφοφοριας  απο ενα σαιτ  65  της εκατο ντανος  25 χανταπακης  και 10  χρανιωτης 

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
το θρεντακι σας εχει τελειωσει...... το ξερετε καλα....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.224
Πόντοι
7.786
θα πεσουν μαχαιρια  και θα εχουμε ντερμπυ  εχουνε γνωστους  και τα  παντα αναμεσα σε χραν και χανταπακη θα κριθουν  εχει ξαναγινει να φευγει ο αδυναμος και οχι οτι πιστευει ο κοσμος  

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.224
Πόντοι
7.786
ειπα  πρωτο θεμα  το ελεγε  και το σταρ  λεει οτι φοβαται νοθεια 

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τα ξέρω τα αποτελέσματα αλλα δεν θέλετε σποιλερ...περιμένετε μέχρι αύριο! :birdman:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom