Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τυπε πρεπει να το εχεις ξαναπει οτι παιζει τερμα αλλα εγω θυμαμαι οτι θεση του ειναι αμυντικος...οχι βεβαια οτι εχει και μεγαλη διαφορα.Και τερμα να επαιζε κανει προπονηση και αυτος οπως ολοι οι υπολοιποι...

Γαμπρός του Καμένου ήταν, τι άλλο περίμενες?

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για να δουμε ποιος εχει δικιο αυτος που λεει για 10-6 νικη μαχητων ή αυτος που λεει οτι κερδιζουν οι διασημοι και η ελισαβετ κερδιζει την ασυλια και στελνει τακο τσανγκ ,σαρα και βασαλος
ο Σκαι ανακοινωσε οτι θα ριχνει δικες του μουφες "διαρροες" ωστε να μπερδεψουν τις αλλες διαρροες των σαιτ

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Βάλανε το κουίζ, γιατί απλά έχουνε παρατηρήσει οτι έχει πτώση τηλεθέασης το Κουίζ μετά τα αγωνίσματα, οπότε το αλλάξανε.

Τα αγωνίσματα ασυλίας έπονται και θα είναι πολύ δυναμική πίστα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε τυπε πρεπει να το εχεις ξαναπει οτι παιζει τερμα αλλα εγω θυμαμαι οτι θεση του ειναι αμυντικος...οχι βεβαια οτι εχει και μεγαλη διαφορα.Και τερμα να επαιζε κανει προπονηση και αυτος οπως ολοι οι υπολοιποι...
Δεν το ειχα πει εγω, και εγω εδω το διαβασα. Τελικα ειναι αμυντικος. 20 χρονια διαφορα ειναι απιστευτα μεγαλη, μην το ψαχνεις.
Φαντασου εναν αγωνα ποσοσφαιρου με εναν 40αρη εμπειρο και εναν 20αρη οχι εμπειρο, Λογικα μαλλον θα  κερδισει η εμπειρια.
Βαλε αυτους τους δυο τωρα σε αγωνα τρεξιματος, Εεεε θα κερδισει ο νεος.

Επισκέπτης
πιστευεις δηλαδη οτι η ειρηνη ειναι υπερβολικη...οτι οι συνθηκες και η απομονωση της την κανουν να φανταζεται πραγματα...κατι ας πουμε σαν το συνδρομο καταδιωξης, στη προκειμενη οτι θελουν να τη ξαποστειλουν, πηγαινοντας την αιμα, με χαλασμενες καρυδες
μπορεί να τους κάνει κι αυτή ψυχολογικό πόλεμο...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Βάλανε το κουίζ, γιατί απλά έχουνε παρατηρήσει οτι έχει πτώση τηλεθέασης το Κουίζ μετά τα αγωνίσματα, οπότε το αλλάξανε.

ειναι μαλακια και γελιοτητα...ας το βγαλουνε κι ας δειχνουν περισσοτερο απο τη διαβιωση στην παραλια...τι σκατα σερβαιβορ με κουιζ ερωτησεων ειναι αυτο?  :tickedoff:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

Nα κοψουνε τελειως την μαλακια με τα κουιζ δεν την σκεφτηκαν καθολου?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ

Μηπως ο κινεζος επιτηδες δεν επελεξε την σαρα διοτι ηξερε σαν αδυνατη οτι σιγουρα θα εφευγε και επικαλεστηκε το μισος γοα τον μισθοφλωρο και τον εδωσε στον τακο αλα ετσι ηξερε οτι θα διωξει με πλαγιο τροπο τον πανο...
αφου ειτε την σαρα ειτε τον μισθοφλωρο αν εδιωχνε παλι οι ισορροπιες θα αλλαζαν στις κλικες

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
δεν εχει ασυλια σημερα? ή ο νικητης των ερωτησεων κερδιζει την ομελετα και μετα την ασυλια?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Βαλαν το κουιζ για να περασει η ωρα να μην τους την πει το ΕΣΡ
;)

Stories

Νέο!