Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.206
Πόντοι
5.506

‎Panos Argianidis‎ προς Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι
16 ώρες ·
ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ... ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ... Κ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΥΧΕ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ !!!
1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΊΝΗΣΗ
2.ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ
3.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΣΑΛΟΣ Κ Ο ΚΏΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ
4.Η ΕΝΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΒΑΣΣΑΛΟ Κ ΤΣΑΝΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
5.Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Κ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Κ ΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
6.Κ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ .... Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ... Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΧΟΥΤΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ : ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ Κ ΣΤΙΣ ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΣΥΛΙΑΣ ..... ΟΛΟΣ Ο ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΕΞΥΨΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Κ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ .... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Κ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΧΗΤΕΣ....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ .... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ....

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Κριτικές
13
Like
250
Πόντοι
291
16 ώρες ·
ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ... ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ... Κ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΥΧΕ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ !!!
1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΊΝΗΣΗ
2.ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ
3.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΣΑΛΟΣ Κ Ο ΚΏΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ
4.Η ΕΝΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΒΑΣΣΑΛΟ Κ ΤΣΑΝΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
5.Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Κ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Κ ΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
6.Κ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ .... Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ... Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΧΟΥΤΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ : ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ Κ ΣΤΙΣ ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΣΥΛΙΑΣ ..... ΟΛΟΣ Ο ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΕΞΥΨΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Κ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ .... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Κ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΧΗΤΕΣ....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ .... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ....

Σόφη βγες από το σώμα του αρχηγού!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για να χαλαρωσετε λίγο,χορηγώ 20ωρη αδεια εξόδου σε ολους!!!!
Κληση ανδρών αναφοράς στις 092100 Ζ ΑΠΡ 17 ...
:police: :police: :police: :police: :police: :police:
20ωρη αδεια? Γαμησες?
Μαλακία εγραψα πρωι πρωι χωρίς καφε! :coffee:
30ωρη από τωρα!
Κληση ανδρών αναφοράς στις 092100 Ζ ΑΠΡ 17..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Ρε Πανάρα τι παπαριές λες να μπαλώσεις τα αμπάλωτα,τσουτσέκι και παρτάλι ήσουν πάντα και ψευτοκαλούλης ένα μουνόΠΑΝΟ ήσουν είσαι και θα παραμείνεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.206
Πόντοι
5.506
Και συ ρε τύπε δε μπόρεσες να συλλάβεις το νόημα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Και συ ρε τύπε δε μπόρεσες να συλλάβεις το νόημα.
Σαφώς κατηγορούσε τον Σπαλ΄για να τουε εμψυχώσει,με ποιόν τρόπο τους εμψυχώνεις και δέυτερον ποιός σε άκουγε,κουτσομπολιό ήθελες να κάνεις νομίζοντας οτι δεν σε τραβάει η κάμερα.
Ντροπή των Ελλήνων σε άλλες εποχές στον καιάδα θα σε είχαν σουτάρει,εφιάλτη δοσίλογε ρουφιάνε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.206
Πόντοι
5.506
Σαφώς κατηγορούσε τον Σπαλ΄για να τουε εμψυχώσει,με ποιόν τρόπο τους εμψυχώνεις και δέυτερον ποιός σε άκουγε,κουτσομπολιό ήθελες να κάνεις νομίζοντας οτι δεν σε τραβάει η κάμερα.
Ντροπή των Ελλήνων σε άλλες εποχές στον καιάδα θα σε είχαν σουτάρει,εφιάλτη δοσίλογε ρουφιάνε.

Υποννοείς δηλαδις οτι ο μουνοΠανάρας δεν είχε σχέδιο, καλό για το Σπαλιάρα και τους μαχηταί;;

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
16 ώρες ·

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Πράγματι υπάρχει θέμα με τον Σκάι και το ΕΣΡ μόνο που το συμβούλιο δεν αποφάσισε την αλλαγή της ώρας όπως παίζει το κανάλι Epsilon, αλλά θα συνεδριάσει την Δευτέρα για να αποφασίσει αν θα αλλάξει την ώρα μετά από τη μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου. Το σκεπτικό λοιπόν του συμβουλίου είναι και αφορά το περιεχόμενο της εκπομπής που σύμφωνα με κάποια μέλη είναι ακατάλληλο για την ώρα μετάδοσης ιδιαιτέρως για ανήλικους και μικρά παιδιά. :S 

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Με αυτές τις μαλακίες το Ε και ο Βριώ-νης το μόνο που θα καταφέρουν είναι να το κλείσουν μια ώρα αρχίτερα το πουστροκάναλό τους

Επισκέπτης
16 ώρες ·

ρε τον καραφλόπουστα δεν έχει το θεό του...

Έχει πολλά χαρίσματα για να πετύχει αυτό που θέλει, αλλά του λείπει το βασικότερο και γι αυτό αποτυγχάνει...

Η ευφυία. Η οποία είναι στο μέσο όρο για τον Πάνο...και για να καταφέρεις να είσαι διπλωμάτης δεν φτάνει...

Ας πούμε: γράφει όλες αυτές τις μαλακιες πιο πάνω και ουσιαστικά δηλώνει ότι θυσίασε και εξέθεσε το προφίλ του προς όφελος των υπόλοιπων μαχητών καθώς ήξερε ότι θα φευγε...

Το σημείο λοιπόν που χάνει, δεν είναι το ψευδές της δήλωσης που κάνει προσπαθώντας να μπαλώσει την μαλακια του...

Το σημείο που χάνει, είναι να μην διαθέτει αρκετή ευφυία ώστε να καταλάβει ότι η παραπάνω δήλωση αυτοαναιρεί το περιεχόμενό της.

Διότι ακόμα κι αν αυτός ήταν ο σκοπός του, με το να το δηλώνει 2 μέρες αφού έφυγε και ενώ το παιχνίδι τρέχει...τα καταργεί αυτόματα όλα...

Καλός ήταν πάντως για όσο έκατσε

Συνημμένα

• Screenshot_2017-04-08-09-15-53.png
    Screenshot_2017-04-08-09-15-53.png
    530,7 KB · Εμφανίσεις: 36
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν αληθινο προφιλ ρε ζωα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Τέλος στα δημοσιεύματα που θέλουν το ριάλιτι επιβίωσης να αλλάζει ώρα προβολής, μετά από απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, βάζει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, το «Survivor» θα μεταδίδεται μετά τις 12 το βράδυ,.

Στη σύντομη ανακοίνωση του ο ΣΚΑΙ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από το ΕΣΡ. «Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και η επίσημη παραγωγή του Survivor δεν έχει καμία ενημέρωση για όσα γράφονται και λέγονται για το ΕΣΡ και την αλλαγή ώρας του παιχνιδιού», αναφέρεται.  :)

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Αν αλλάξει ο ΣΚΑΙ τις ώρες προβολής, ακόμα χειρότερα θα πρέπει να αλλάξει και το Star Academy γιατί τουλάχιστον στο σουρβάιβορ δεν έχει μπινέδες ψυχωτικούς ψευτοδιασήμους να ρεζιλεύουν δημοσίως καθυστερημένα παιδιά για να ανεβάσουν ντε και καλά την ακροαματικότητα ενώ τα παιδιά αυτά να δίνουν μέχρι και κώλο και να φιλάνε κατουρημένες ποδιές μήπως και... ΜΗΠΩΣ και κάνουν καριέρα.

Από σήμερα θα πρέπει να εντίνουμε τα πεσίματα στο δίπλα θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom