Το ποιο βαρετο θα ηταν να βγουν υποψηφιοι Παπα, Χραν, Ντανος, η Παπα, Ντανος, Λαουρα.
Θα ηταν απολαυστικο να φυγει η Λαουρα φυσικα, αλλα αγωνιστικα θα δωσει τρομερη ωθηση στους διασημους και δεν το θελουμε αυτο.
Το ποιο βαρετο θα ηταν να βγουν υποψηφιοι Παπα, Χραν, Ντανος, η Παπα, Ντανος, Λαουρα.
Θα ηταν απολαυστικο να φυγει η Λαουρα φυσικα, αλλα αγωνιστικα θα δωσει τρομερη ωθηση στους διασημους και δεν το θελουμε αυτο.
και επισης δεν θα βιαστουν τα ονειρα της κλικας γιατι και οι ιδιοι το ξερουν ότι δεν φτουραει η λαουριτα...ενώ αν δουν την παπαδοπουλου να σεντραρει κανα χαντα ή χουτο, εκει θα τους λουσει κρυος ιδρωτας
και επισης δεν θα βιαστουν τα ονειρα της κλικας γιατι και οι ιδιοι το ξερουν ότι δεν φτουραει η λαουριτα...ενώ αν δουν την παπαδοπουλου να σεντραρει κανα χαντα ή χουτο, εκει θα τους λουσει κρυος ιδρωτας
Ακριβώς με λεπτομέρειες δεν ξέρουμε αλλά είναι ερωτικό Ντάνου με Βαλαβάνη και Σόφη. Και δεν εννοώ τρίο. Τώρα πήδηξε Βαλαβάνη και μετά την έπεσε σε Σόφη; Λέω εγώ τώρα, ακριβώς δεν έχω μάθει. Αλλά είναι ερωτικό το θέμα κι όχι ψάρια και βλακείες. Μην ξεχνάμε κι ότι η Ευρυδίκη δουλεύει στον Σκάι οπότε δύσκολα να μαθευτεί
Ακριβώς με λεπτομέρειες δεν ξέρουμε αλλά είναι ερωτικό Ντάνου με Βαλαβάνη και Σόφη. Και δεν εννοώ τρίο. Τώρα πήδηξε Βαλαβάνη και μετά την έπεσε σε Σόφη; Λέω εγώ τώρα, ακριβώς δεν έχω μάθει. Αλλά είναι ερωτικό το θέμα κι όχι ψάρια και βλακείες. Μην ξεχνάμε κι ότι η Ευρυδίκη δουλεύει στον Σκάι οπότε δύσκολα να μαθευτεί
άμα διώξουν τον Χάντα, μετά τι να δεις χάνει το ενδιαφέρον του. Ο τύπος έχει όλα τα προσόντα για να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Είναι διπρόσωπος, λίγο γλίτσας, μανούρας και ικανός στα αγωνίσματα. Αντικειμενικά είναι ισάξιος, αν όχι καλύτερος του Ντάνου και του Κύπριου που πλέον δεν υφίσταται. Και είναι και το πιθανότερο ζευγάρι για τον τελικό.
Μάγκες μη με ρωτάτε άλλα λες και δουλεύω εγώ στον Σκαι, δεν έχω κάποια πρόσβαση. Απλά ένας φίλος που ας πούμε μαθαίνει κι αυτός που και που κάτι, μου στέλνει μήνυμα και μου λέει
Μάγκες μη με ρωτάτε άλλα λες και δουλεύω εγώ στον Σκαι, δεν έχω κάποια πρόσβαση. Απλά ένας φίλος που ας πούμε μαθαίνει κι αυτός που και που κάτι, μου στέλνει μήνυμα και μου λέει
Aν δεν ητανε η παπαδοπουλου που ειναι η μοναδικη που ειναι εκτος κλικας χανταβλακη (με τον αγγελοπουλο να εχει ριξει τους τονους και να ειναι σε συμπλευση για αυτο το διαστημα μαζι τους)
δεν θα ειχε κανενα ενδιαφερον η "Διαβιωση" στην παραλια των διασημων ολοι "αγαπημενοι" (για τα ματια του κοσμου) και θα ητανε σαν το μικρο σπιτι στο λιβαδι
αν φυγει ο χανταβλακης και κοπει το κεφαλι του φιδιου της κλικας τοτε θα εχει ενδιαφερον γιατι τα ποντικια θα αρχισουνε να κανουνε νεες ομαδες και συμμαχιες για να επιβιωσουνε
Mπορεί να τους έπιασαν καθώς γαμιόσαντο και να μανούριασαν επειδή γάμησε άλλος και όχι αυτοί την άβυζη δίκη. Μοιάζει να είναι η παρτουζιάρα της παρέας. Γενικά οι γκόμενες με τατουάζ και piercing στη γλώσσα παρτουζώνονται πολύ κατά βάση.