King of the Island
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Στημενη η ψηφοφορια. Αποκλειεται οι αλλοι 2 στοκοι να ειχαν περισσοτερους ψηφους απο πανο.
Ναι, καλά...η διαιτησία φταίει τώρα που έφυγε ο καραγκιόζης...Στημενη η ψηφοφορια. Αποκλειεται οι αλλοι 2 στοκοι να ειχαν περισσοτερους ψηφους απο πανο.
παει ο παναρας...τα λογια του όμως θα μεινουν για παντα στις καρδιες των ανθρωπων :
1) ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
2) 5 ΦΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.
3) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
4)ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
5) ΤΣΑΝΓΚ ΜΙΛΑ, ΜΙΛΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΣΑΝΓΚ.
6) ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ.
7) ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
8) ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΙΤΖΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ.
9) ΟΥΤΩΣ ‘Η ΑΛΛΩΣ Η ΑΣΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΥΧΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.
10) ΕΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ‘Η ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, Ο ΠΑΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
εντωμεταξύ ο σκαι ετοιμαζει και καθημερινη εκπομπή για το σουρβαιβορ..ολη μερα κολλημένοι στην τβ...ζωαρα θα περναμε
Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να εντάξει μία νέα εκπομπή στο πρόγραμμά του, η οποία θα είναι αφιερωμένη στο Survivor και σύμφωνα με πληροφορίες θα την παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και η Ειρήνη Κολιδά. Σε αυτή θα φιλοξενούνται οι παίκτες που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο.
Καλησπέρα Νάσο, εμείς πάντως θα είμαστε εδώ, τώρα οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν..τυπε καλημερα.τωρα θα ξεκαθαρισει το νημα,θα φανει ποιοι το στηριξαν πραγματικα και ποιοι την κανουν με την πρωτη αναποδια.οι πορτες για το ακαντεμυ ειναι ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα :S :S :S
H αδερφή της είναι πιο όμορφη τύπε.
Δεν γινετε καποιον πρεπει να στηριζουμε τωρα... περαν της Παππαδοπουλου που ο μονος λογος που τη στηριζουμε ειναι γτ εναντιωθηκε στο διποδο σιχαμα τον χανταβλακα
Έφυγε αλλά θα παραμείνει στη καρδιά μας ο Αρχηγός. Αιώνια η μνήμη του, σταδιοδρομία στη ζωή μας.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω παρά μόνο ότι λυπάμαι για τους προδότες και εχθρούς του που σε κάθε στάδιο της πορείας του δεν παρέλειπαν να τον υποτιμούν και να τον υποβιβάζουν με πικρόχολα σχόλια. Ελπίζω να σας συγχωρήσει ο ημίθεος Πανάρας, η Ελλάδα πάντα τρώει τα παιδιά της.
Στηρίζουμε ΟΛΟΙ, ΜΑΖΙΚΑ το Στέλιο τον Χανταμπάκη.
[move][size=20pt]ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.[/size][/move]
Γκομενα που σου δινει το μουνι της για μαξιλαρι ειναι ετοιμη :S :S :S
Τύπε...Λες Να Μπαινει Στη Σαρα Ο Μισθοφλώρος ???
λαθος στρατηγικη ακολουθησαν.... απ τη συζητηση στην παραλια παρασυρθηκαν απο το μαναβη σε μια διενεξη που κυμανθηκε εξω απο τα πλαισια της λογικης και της αυτοσυγκρατησης, και ως εκ τουτου θολωσαν και λειτουργησαν με βαση συναισθηματικα κριτηρια...
οταν ξεφευγει η κατασταση επικρατει το συναισθημα και ο εγωισμος...κανεις δεν θα αποδεχοταν μια τετοια συμφωνια εκεινη τη στιγμη στην παραλια...κι αυτο γιατι δεν ειχαν την καθαροτητα της σκεψης...
ο κινεζος σκεφτηκε πρωτα τον εαυτο του, και πηγε με τι λογικη ή ολα ή τιποτα, και τον ηπιε...πιστεψε οτι θα ετρωγε ο πανος τον μαναβη και ετσι θα μπορουσε να απαλλαχτει και αυτος απ τον μισητο για αυτον μαναβη...αλλα εθεσε σε ρισκο τον αρχηγο, κι κατ επεκταση και τον εαυτο του μελλοντικα αφου η βατραχομουρα και ομαναβης εχουν πλεον το κουμαντο της παραλιας
:S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=254496.0;attach=861824;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα ποιον στηριζουμε??? εχω μπερδευτει... χωρις τρελοκυρπιο και Κολιδα...
Κανέναν.Ζούμε για το χαβαλέ....
Οι πρώτες δηλώσεις on camera του Πάνου Αργιανίδη μετά την αποχώρηση του από το Survivor
[facebook] ]