Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Εντάξει ένα δίκιο το έχετε όλοι για την εμφάνιση της , θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο σεξυ η Χρύσα για τα κυβικά της, αλλά ήταν τόσο όσο θα έλεγα. Μας τα έδειξε όλα απο λίγο. Λίγο μπουτάκι, λίγο πλάτη, λίγο κώλο, λίγη ρώγα , κλπ ολα απο λίγο, είναι και σαρακοστή μην το ξεχνάμε και πρέπει να νηστεύουμε απο αυτά . Οπότε για εμάς το έκανε το κορίτσι , για μας προστατεύσει απο τέτοιες αμαρτωλές σκέψεις.. Οταν θα έρθει στο Ελ. Βενιζέλος, θα σκάσει με το μαγιό, θα δείτε. Πάω στοίχημα .Έτσι τυλίγουμε το Πάσχα το αρνί.. τι ήταν αυτό που φορεσε.. δν την είπε κανείς ότι τα κορδόνια δν την κολακεύουν έτσι όπως πρήστηκε
Αυγά βραστά και τοματίνια με ψωμί Ζέας ολικής. Με ταλαιπωρεί ίωση (μάλλον γρίππη) οπότε λιγοδίετος. Συνήθως βλέπω Χρυσα, κωλάρα Σταυρούλα και ανοίγει η όρεξη (pizzα, tortellini, μερίδα γύρος Full Extra, σοκολάτα υγείας)
Χοιρινό κάρυ με basmati, αν και δεν είμαι fun του Ινδικού φαγητού αλλά έτσι για την αλλαγή.
Fun ή fan βρε χαβαλέ;
Δεν το έχω απόψε man…
Γράφω και σβήνω 3 φορές ένα μήνυμα μέχρι να το πετύχω…
Μέχρι και το τελικό σκορ λάθος το έγραψα και το άλλαξα μετά…
Είμαι άλλου…
Σε έχει βάλει στο βρακι της η μικρή
Είναι 4 κοριτσάκια amateur μέσα στην καύλα, δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω...!!!
Παίζει να σκάσω σπίτι τους, και καλά ραντεβού δύο ώρες μόνο με το ένα, και να καταλήξω να τα πάρω όλα μαζί…
Θα καταστραφώ...
καλα ρε ειναι δυνατον? ειχαν τη σταυρουλα ορθια στο ντους, και βαλαν μονο αυτα τα φτωχα πλανα στο επεισοδιο? γαμημενοι
Πες Always με φτερά τυπε..μην πέφτουμε χαμηλά..Θα έλεγα τώρα κάτι αλλά σέβομαι τον κόσμο που τρώει με τα μουνόπανα.
Πες Always με φτερά τυπε..μην πέφτουμε χαμηλά..
Κυργιος!
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 Always με φτερά)
Οκ;