Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Μαριλινα τώρα στην Μπακοδήμου. Τελικά κ έξω η φάτσα δν στρώνει.. ποσο κριμα για τέτοια κωλαρα
Καλημέρα κάβλεςΚαλημέρα ναυάγια
Μη βρίζεις λεμε ρε γαμημενεΜΟΥΝΟΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ήμουν εκτός.Τελικό σκορ…
1η ασυλία
Διασυρμός
Κόκκινοι 12 - 4 Μπλε
Ήμουν εκτός.
Γιατί τόση διαφορά;
Δεν έπαιξαν κάποιοι μπλε;
Ποιός βγήκε υποψήφιος;
Έτσι είναι...Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη στο Survivor αλλά αυτός δεν τη θέλει πολύ, λέει ο Ρικουνάκης
Τον κυνηγάει από πίσω, πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή τουwww.protothema.gr
Μου θυμίζει αυτο που λες εκείνη την ταινία το vanilla sky που σαλταρε η Cameron Diaz επειδή κατάπιε το χυσαμολι του Tom Cruise και μετά στουκαρε το αμαξιΈτσι είναι...
Δίνεις ένα τσιμπούκι πίσω απ'το θάμνο να φύγουν τα χοντρά, και το πληρώνεις για μια ζωή...
Έτσι είναι...
Δίνεις ένα τσιμπούκι πίσω απ'το θάμνο να φύγουν τα χοντρά, και το πληρώνεις για μια ζωή...
Μου θυμίζει αυτο που λες εκείνη την ταινία το vanilla sky που σαλταρε η Cameron Diaz επειδή κατάπιε το χυσαμολι του Tom Cruise και μετά στουκαρε το αμαξι
Έτσι τύπε μου.. πρέπει να προσέχουμε π δίνουμε τσιμπούκι. Δεν ξέρεις τι σαικο είναι η άλλη.Μεγάλη αλήθεια…
Όλα από μία πίπα ξεκινάνε…
Έλεγε ο πατέρας μου, την υπογραφή σου και την ψωλή σου να προσέχεις πολύ που τη βάζεις.Έτσι τύπε μου.. πρέπει να προσέχουμε π δίνουμε τσιμπούκι. Δεν ξέρεις τι σαικο είναι η άλλη.
Υ.Γ. δυνατό μουνετο η Κάμερον, μεγάλη μ καψούρα
Ίσως η μεγαλύτερη αλήθεια στην ζωή σοφέ γέρονταΈτσι είναι...