Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Ο ορισμός της γαριδας.. μαζι με κρεμλιδουα ειπα κι εγω. αν της βαλεις την παραδοσιακη σακουλα και τη στησεις στα 4 ειναι κομπλε
Ο ορισμός της γαριδας.. μαζι με κρεμλιδουα ειπα κι εγω. αν της βαλεις την παραδοσιακη σακουλα και τη στησεις στα 4 ειναι κομπλε
η κρεμλιδου ηταν και φακλαναΟ ορισμός της γαριδας.. μαζι με κρεμλιδου
Ποια ειναι η γρια κωλου απο τον Πόντο
Αυτή λέω που το παίζει 30 και κοντεύει 40.
Εκει ειναι το ζουμι τυπε, τι να το κανουμε το πετσι και κοκκαλο;μαλλον εισαι φαν του xxxl
Εχω έρωτα με το camel toe της μαριλινας
Φαντάζομαι εννοείς τα μουνόχειλα που διαγράφονται.Εχω έρωτα με το camel toe της μαριλινας
Να ξερασω τώρα ή μετά;Σταυρουλα ο καλυτερος πατος που εχει υπαρξει στο παιχνιδι.
Ανακοινώθηκε από Ατζουν για το τουρκικό.Νόμιζα το έγραψες για πλάκα…
Όντως πάει στο Survivor ο Ronaldinho.!!
περα απ τη σακουλα υπαρχει και ο χαμηλος φωτισμοςΜε τη φάτσα τι θα κάνεις;
δεν εχει τιποτα αλλο να πουλησειΦαντάζομαι εννοείς τα μουνόχειλα που διαγράφονται.
Πραγματικά δεν ξέρω για το κάνει αυτό το πράγμα.
περα απ τη σακουλα υπαρχει και ο χαμηλος φωτισμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχει τιποτα αλλο να πουλησει
ο πατος ειπαμε οτι ειναι καλοςΟ πάτος;
Ποιον λες τύπε; τον τωρινό που βρήκαν στην σπηλιά να κάνει τις τηλεργασίες του ή τον Αγγελόπουλου, που έκανε τον σταυρό του ακόμα και για να πιει νερό;Δεν εχω δει ουτε επεισοδιο ειναι το χειροτερο survivor που εγινε και βλεπω σε σαιτ οτι συνεχιζει να βαζει αχρωμα αοσμα ατομα οποτε θα συνεχιζει να πατωνει με τα 12-14% τηλεθεαση που κανει
Αν εχει λιγο μυαλο ο τουρκος πρεπει να κανει προταση στον παλαιοχριστιανο
+20% τηλεθεαση
Δεν εχω δει ουτε επεισοδιο ειναι το χειροτερο survivor που εγινε και βλεπω σε σαιτ οτι συνεχιζει να βαζει αχρωμα αοσμα ατομα οποτε θα συνεχιζει να πατωνει με τα 12-14% τηλεθεαση που κανει
Αν εχει λιγο μυαλο ο τουρκος πρεπει να κανει προταση στον παλαιοχριστιανο
+20% τηλεθεαση
Γιατι τυπε οι φετινοι ειναι "star" ?
Κατι ονοματα που ειδα δεν τους ξερει ουτε η μανα τους
Με τη φάτσα τι θα κάνεις;
Όχι από την πρώτη μέρα είπε ότι είναι ελεύθερος και για αυτό ρωτούσε και για τη Φαγανα αν ήταν ελεύθερη όταν ήταν να μπει.Σταυρούλα μετα την Σοφιανα το μεγαλύτερο πουτανακι που έχει περασει,ούτε βδομάδα δεν άφησε να περάσει στο φετινό.
Καλά ο χωριάτης δεν είναι παντρεμένος ή κάτι τέτοιο;