Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Αυτή η Ανδριάνα πολύ μαλακισμένο κι ο χαζός ο Σταμάτης τσιμπάει και δεν μπορεί να κρατήσει τον εκνευρισμό του
Ποια ειναι αυτή η μπουτού;Ξέρω τι σας λείπει...
Ποια ειναι αυτή η μπουτού;
Δεν είναι η ίδια. Η από πάνω με το λουλουδάτο μαγιό είναι νομίζω η Ασημίνα. Και η από κάτω με το μαύρο μαγιό που πλένεται είναι η Σοφιάνα.Ποια ειναι αυτή η μπουτού;
ΈμπειροςΔεν είναι η ίδια. Η από πάνω με το λουλουδάτο μαγιό είναι νομίζω η Ασημίνα. Και η από κάτω με το μαύρο μαγιό που πλένεται είναι η Σοφιάνα.
Σχεδόν όλες οι γυναίκες των μαχητών. Παλτά όλες. Το ότι θα φύγει μία μάλλον καλό θα κάνει στους μαχητές. Ευτυχώς δεν είναι ανάμεσα τους η Χρύσα, που είναι μεν παλτό, αλλά είναι και το μόνο σχετικά αξιόλογο μουνέτο μέσα στο παιχνίδι για μένα φέτος.1η Δώρα αγγλικού
2η - Ανδριάνα πρεζού
3η - Ιωάννα πουτσομεζεδάκι
4η - Μαριλίνα back door trainer
Τις διαλέξεις επίτηδες άχρηστες ο ατζουν τυπε για να πουλάνε μούρη τα πουτανακια του η δαλακα και η ασημινα.Σχεδόν όλες οι γυναίκες των μαχητών. Παλτά όλες. Το ότι θα φύγει μία μάλλον καλό θα κάνει στους μαχητές. Ευτυχώς δεν είναι ανάμεσα τους η Χρύσα, που είναι μεν παλτό, αλλά είναι και το μόνο σχετικά αξιόλογο μουνέτο μέσα στο παιχνίδι για μένα φέτος.
Μακάρι να σε μπουκώνει ο χοντρός από πίσω παληοπουτανι
Φιρφιρικος είναι το σωστό ρε τυπε.Δαλάκα χώρισε για 100στή φορά με Φιντιρίκο και σου λέει θα πάω σαρβάιβο με τον Ατζούν να με κυκλοφορήσει Μαϊάμι...Θα τους ρίξει κι ένα στραπονάρισμα η Ασημίνα κι όλα καλά.
Μη βρίζεις μαν ηρεμαη Σοφιανα η μπουτανα λεμε
Άσε να μαντέψω....
Το είχε προβλέψει πάντως όλο αυτό ο άτιμος ο Δάντης όταν έγραψε το παλιό μου παλτόΚλαψε τελειωμένο σκουπίδι πρεζακι. Ας της πει κάποιος ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος φέτος οπότε δεν τους συγκινει
Ανδριάνα πιο ξινή κι από λεμόνι,πρεζόφατσα αντιπαθητική