cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.531
- Πόντοι
- 3.556
Φτωχικά σήμερα πείρα μια προσφορά από πίτσα φάν μία πίτσα του αθλητή και μία πιπερονι με εναμισο λίτρο κόκα κόλα 16 ευρώΑφήστε τον Βαγγέλη και πείτε τι τσιμπήσατε
Φτωχικά σήμερα πείρα μια προσφορά από πίτσα φάν μία πίτσα του αθλητή και μία πιπερονι με εναμισο λίτρο κόκα κόλα 16 ευρώΑφήστε τον Βαγγέλη και πείτε τι τσιμπήσατε
Φτωχικά σήμερα πείρα μια προσφορά από πίτσα φάν μία πίτσα του αθλητή και μία πιπερονι με εναμισο λίτρο κόκα κόλα 16 ευρώ
Γαστρεντερίτιδα μάν από μικρό
Με της σαβουρες που τρώει τον πήγε μάλλον πριονοκορδελα
Με της σαβουρες που τρώει τον πήγε μάλλον πριονοκορδελα
Εγώ ήμουν στον Πρίαμο με ένα μωρό σιγά μην πήγαινα να βλέπω τον κωλο του Βαγγέλη που τυλίγει τα σουβλάκιαΔεν μάσησε όμως.
Σε έψαχνε για να πάτε στον Βαγγέλη.
Όχι ρε από το μικρό με κόλλησε παιδικοί σταθμοί κτλΜε της σαβουρες που τρώει τον πήγε μάλλον πριονοκορδελα
Εσύ μαν τι τσιμπησες
Ο κωλος του Βαγγέλη.
Εσύ μαν τι τσιμπησες
Άμα μαγειρεύει καλά το μωρό είσαι βασιλιάςΜοσχαράκι λεμονάτο στη κατσαρόλα και πένες με περίεργη σάλτσα.
Θέλει να με ξεκάνει το μωρό.
Εσύ δε ψοφήσες ακόμα με τη πίτσαΆμα μαγειρεύει καλά το μωρό είσαι βασιλιάς
Έχω χιλιάδες μη σου πω και εκατομμύρια αντισώματα δεν πρόκειται να πάθω τίποταΕσύ δε ψοφήσες ακόμα με τη πίτσα
Καλό στο Πρίαμο?Έχω χιλιάδες μη σου πω και εκατομμύρια αντισώματα δεν πρόκειται να πάθω τίποτα
Θα σε συμβουλευα για τη γαστρεντερίτιδα να πιείς μια φαντα μπλέ θα νιώσεις καλύτερα, εγώ που έκανα γλυφομούνι εχθές ήπια τη φαντα την εξοτικ τη μωβ τα έκαψε όλαΚαλό στο Πρίαμο?
Άμα μαγειρεύει καλά το μωρό είσαι βασιλιάς
Γαστρεντερίτιδα μάν από μικρό
Όχι ρε από το μικρό με κόλλησε παιδικοί σταθμοί κτλ
Σε καταλαβαίνω man.!
Με κόλλησε η ανήψια μου 30 Δεκεμβρίου και ξαναβγήκα από το σπίτι στις 2 Ιανουαρίου.
Έκανα πρωτοχρονιά σπίτι μόνος μου!
Ο Ρομπ είναι Σκωτσέζος σκέτο ή ΕλληνοΣκωτσέζος; Παίρνουν και αλλοδαποί μέρος στο παιχνίδι; Τι τον προσφωνεί συνέχεια "Σκωτσέζος" ο παρουσιαστής, για να μας εντυπωσιάσει με την Σκωτία και τα τρία μου κουνιούνται;