Νέα

Survivor 7 Semi All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδίσει το semi κακό χρόνο να χουνε all star γαμω την Τουρκία μου;

• Δαλάκας

• Η Χρυσούλα μας

• Ασχημίνα με το strap

• Ο αόρατος Γκέντσογλου ~ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ

• Φάνης Ρουφιανόφατσα κλασική περίπτωση βλάβης

• Γιδοβοσκός

• Τζέιμς πρίγκιπας της πούτσας ~ ΤΕΛΟΣ

• Ο πάτος της Σταυρούλας

• Γκιουλέκας

• Παπάj ~ ΤΕΛΟΣ

• ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

• New entry o Χριστόφορος ο γαμιάς του gay

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Κλασσική πουτανιστικη συμπεριφορά. Κάνω πρώτα την μαλακια κ όταν με βάζουν με την πλάτη στον τοίχο , λέω ότι έκανα λάθος κ το μετανιωσα. Μόνο που δεν έκλαψαν για να τις λυπηθούμε τις καριολες.

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.209
Πόντοι
1.056

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Κλασσική πουτανιστικη συμπεριφορά. Κάνω πρώτα την μαλακια κ όταν με βάζουν με την πλάτη στον τοίχο , λέω ότι έκανα λάθος κ το μετανιωσα. Μόνο που δεν έκλαψαν για να τις λυπηθούμε τις καριολες.
Ακυρο. Τελικά έκλαψαν.
ΧΦΤΟΥ ΓΤΧΣ...
Κανονικά αύριο θα έπρεπε να δηλώσουν ασθένεια Φάνης , Τζόνι Γουοκερ , Ρομπ κ να πηγαιναν οι καρχιες να τις γαμησει πρωκτικα η Ασημίνα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πωωω καλά από τις σημαντικότερες εξελίξεις στο παιχνίδι.
Όποιος καταλαβαίνει στρατηγικά τι γίνεται, έκαναν τρελή πατάτα χτες οι γυναίκες των Μπλε στη ψηφοφορία.
Στη δεύτερη ψηφοφορία κανόνισαν να βγει ο Γιάννης και αν χάσουν και την τρίτη ασυλία θα μπει και ο Φάνης μέσα υποχρεωτικά.
Οπότε έτσι ρισκάρουν να χάσουν έναν πολύ δυνατό παίκτη. Μυαλό κουκούτσι.

Καριολες γυναίκες!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Είδες τα μούτρα τους (Ασημίνα - Δαλάκα) όταν είπε ο Λιανός ότι μπαίνει η Σταυρούλα? :2funny:
Θα κάνω πρόβλεψη, θα μπει Μαχήτρια η Σταυρουλα και "θα πάρει σκαλπ" από Ασημίνα-Δαλάκα!!!

Είναι τόσο σιχαμένες οι Δαλακα κ η Μαλάκα που θα υποστηρίξω ακόμα και το σκυλόψαρο εάν τους κάνει ζημιά.

Τελευταία τροποποίηση:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Καθυστερημενες ελλεηνιδες είναι όλες. Απλά κάποιες είναι για γαμησι και ξύλο και κάποιες άλλες μόνο για ξύλο. Σαν τη δαλακα και την ασημινα καμία. Θα τους πάρει το σκαλπ η Σταυρούλα τώρα που θα μπει στους μαχητές, και μακάρι να μπει και ο Τζέιμς εκεί.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Πωωω καλά από τις σημαντικότερες εξελίξεις στο παιχνίδι.
Όποιος καταλαβαίνει στρατηγικά τι γίνεται, έκαναν τρελή πατάτα χτες οι γυναίκες των Μπλε στη ψηφοφορία.
Στη δεύτερη ψηφοφορία κανόνισαν να βγει ο Γιάννης και αν χάσουν και την τρίτη ασυλία θα μπει και ο Φάνης μέσα υποχρεωτικά.
Οπότε έτσι ρισκάρουν να χάσουν έναν πολύ δυνατό παίκτη. Μυαλό κουκούτσι.

Καριολες γυναίκες!
Να εισαι ο Ρομπ και να πεις εγω αποχωρώ οικειοθελώς γτ μου πρηξατε το σκωτσέζικο παπαρι καθε βδομάδα. Και μετά να πρέπει να μονομαχήσουν Φάνης με Γιάννη.
Καριολες ελλεεινιδες

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Να εισαι ο Ρομπ και να πεις εγω αποχωρώ οικειοθελώς γτ μου πρηξατε το σκωτσέζικο παπαρι καθε βδομάδα. Και μετά να πρέπει να μονομαχήσουν Φάνης με Γιάννη.
Καριολες ελλεεινιδες

Ο Ρομπ έχει δείξει ότι είναι πολύ κωλόφαρδος στους στόχους.

Δεν θα μου κάνει έκπληξη να πετάξει έξω τον Γιάννη ή ακόμα και τον Φάνη εάν τον πετύχει σε κακή ημέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom