Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Βρωμιαρες τύπε. Κλασσικές ελλεεινιδεςΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ
Βρωμιαρες τύπε. Κλασσικές ελλεεινιδεςΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ
Θα κάνω πρόβλεψη, θα μπει Μαχήτρια η Σταυρουλα και "θα πάρει σκαλπ" από Ασημίνα-Δαλάκα!!!
λιγο δυσκολο, αλλα μακάριΘα κάνω πρόβλεψη, θα μπει Μαχήτρια η Σταυρουλα και "θα πάρει σκαλπ" από Ασημίνα-Δαλάκα!!!
Ακυρο. Τελικά έκλαψαν.Κλασσική πουτανιστικη συμπεριφορά. Κάνω πρώτα την μαλακια κ όταν με βάζουν με την πλάτη στον τοίχο , λέω ότι έκανα λάθος κ το μετανιωσα. Μόνο που δεν έκλαψαν για να τις λυπηθούμε τις καριολες.
Να ξερασω τώρα ή μετά με τον αβυζο φαγανα;Χρυσαειδη σεξουαλα. Για τρελά γαμησια
Εγώ θα την εσκιζα αλύπητα αν και πρέπει να είναι λίγο τρελαμενη!!Να ξερασω τώρα ή μετά με τον αβυζο φαγανα;
Είδες τα μούτρα τους (Ασημίνα - Δαλάκα) όταν είπε ο Λιανός ότι μπαίνει η Σταυρούλα?
Θα κάνω πρόβλεψη, θα μπει Μαχήτρια η Σταυρουλα και "θα πάρει σκαλπ" από Ασημίνα-Δαλάκα!!!
Να εισαι ο Ρομπ και να πεις εγω αποχωρώ οικειοθελώς γτ μου πρηξατε το σκωτσέζικο παπαρι καθε βδομάδα. Και μετά να πρέπει να μονομαχήσουν Φάνης με Γιάννη.Πωωω καλά από τις σημαντικότερες εξελίξεις στο παιχνίδι.
Όποιος καταλαβαίνει στρατηγικά τι γίνεται, έκαναν τρελή πατάτα χτες οι γυναίκες των Μπλε στη ψηφοφορία.
Στη δεύτερη ψηφοφορία κανόνισαν να βγει ο Γιάννης και αν χάσουν και την τρίτη ασυλία θα μπει και ο Φάνης μέσα υποχρεωτικά.
Οπότε έτσι ρισκάρουν να χάσουν έναν πολύ δυνατό παίκτη. Μυαλό κουκούτσι.
Καριολες γυναίκες!
Να εισαι ο Ρομπ και να πεις εγω αποχωρώ οικειοθελώς γτ μου πρηξατε το σκωτσέζικο παπαρι καθε βδομάδα. Και μετά να πρέπει να μονομαχήσουν Φάνης με Γιάννη.
Καριολες ελλεεινιδες