TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.698
- Πόντοι
- 18.496
δεν εχει?Δεν έχει.
Για αυτό κραζουμε.
που πηγανε φετος τα μουνια οεο?
στο big brother?
τι θυμηθηκα παλι ε?
δεν εχει?Δεν έχει.
Για αυτό κραζουμε.
δεν εχει?
που πηγανε φετος τα μουνια οεο?
στο big brother?
τι θυμηθηκα παλι ε?
αναμενουμε τοτε,Όχι τύπε.
Έχουν βάλει 3-4 μουνίτσες αλλά το βαθύ το μουνί το απύθμενο είναι μόνο η Αντωνά.
Αναμένουμε νέες αφίξεις
Πούστρες που λέει και ο @ΑΝΤΖΕΛΟ9 επισκέπτες βλέπω εγώ, ούτε καν 10. Μας κατασκοπεύουν.
Μαν πήγα την Άλλη φορά Περγάμου έκλεισεΜην βρίζεις ρε μαν τρώμε τώρα
Τύπε, εσυ καλά τρως.Μην βρίζεις ρε μαν τρώμε τώρα
Ναι έκλεισε αν και εμένα μου άρεσε το πεινιρλη τουΜαν πήγα την Άλλη φορά Περγάμου έκλεισε
Μαν τώρα λουκανικαρες από καρδιτσα μια κοτσίδα ολόκληρη πατατες μακλειν αυγα 10 σαλάτα και ταλαγανι και μπυραΤύπε, εσυ καλά τρως.
Εμείς που περιμένουμε να μας πεις τι τρως εδώ και τρεις μέρες τι φταίμε;
Πιο πολύ μας ενδιαφέρει το menu σου από το survivor
ΑπογοήτευσηΝαι έκλεισε αν και εμένα μου άρεσε το πεινιρλη του
Πότε θα πάμε 1975?Ναι έκλεισε αν και εμένα μου άρεσε το πεινιρλη του
Μαν τώρα λουκανικαρες από καρδιτσα μια κοτσίδα ολόκληρη πατατες μακλειν αυγα 10 σαλάτα και ταλαγανι και μπυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απογοήτευση
Λοιπόν την Κυριακή έφαγα ψητό κοτόπουλο σούβλας από το βαγονετο στην Αγίας Βαρβάρας στο Παλαιό Φάληρο, τη Δευτέρα μπριζολακια στον Τελλη στην Ευριπίδου, σήμερα λόγω κρύου φασολάδα σούπα!Τύπε, εσυ καλά τρως.
Εμείς που περιμένουμε να μας πεις τι τρως εδώ και τρεις μέρες τι φταίμε;
Πιο πολύ μας ενδιαφέρει το menu σου από το survivor
Ναι και αυτό επείγον ζητημαΆρχοντας είσαι αλλά για το menu του @cost2001 έχουν πέσει στοιχήματα.
Πρέπει να μας πει εάν την Κυριακή μαγείρεψε ή πήρε από έξω.
Βαγονετο καλός αλλά φαρμακείοΛοιπόν την Κυριακή έφαγα ψητό κοτόπουλο σούβλας από το βαγονετο στην Αγίας Βαρβάρας στο Παλαιό Φάληρο, τη Δευτέρα μπριζολακια στον Τελλη στην Ευριπίδου, σήμερα λόγω κρύου φασολάδα σούπα!
Το χρήμα πολλοί εμισησαν τη γεύση κανείςΝαι και αυτό επείγον ζητημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαγονετο καλός αλλά φαρμακείο
Λοιπόν την Κυριακή έφαγα ψητό κοτόπουλο σούβλας από το βαγονετο στην Αγίας Βαρβάρας στο Παλαιό Φάληρο, τη Δευτέρα μπριζολακια στον Τελλη στην Ευριπίδου, σήμερα λόγω κρύου φασολάδα σούπα!
Λοιπόν την Κυριακή έφαγα ψητό κοτόπουλο σούβλας από το βαγονετο στην Αγίας Βαρβάρας στο Παλαιό Φάληρο, τη Δευτέρα μπριζολακια στον Τελλη στην Ευριπίδου, σήμερα λόγω κρύου φασολάδα σούπα!